Konsol için çıktığında direksiyon seti almak konsol kullananlar için şart gibi artık. Davulcu, vur davula
Motor güncelleniyor olabilir ama oyun motoru komple değişmedi. Sadece fizik motoru değişti. Gerekli olup olmadığı tartışılır ama motor aynı. Grafikler güncellendi ama yeterli mi bence daha gelişmesi lazım. Gerçi iş girafiğe gelmeden önce daha gelmesi gereken bir çok şey var. Mevsim ve araçlarda yıpranma jalande yok. Sadece para yatıranlar var lafına takıldım. İsteyen istediği oyuna para yatırır. Sana mı soracak ? ETS 2 ve ATSyi oynuyorum ve oynamaya devam ediceğim. ETS 2de 2 3 güncelleme dışında kötü bulduğum güncelleme yok. Oyun gelişiyor mu dersen kesinlikle gelişiyor. Buradaki sorun bence gelişememesi değil. Yavaş gelişmesi. Mevsim yok ama illaki gelecek. İlk sürüm ile şimdiki sürüm arasında dağlar kadar fark var.
Şuanki konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum.
Bir konvoy açtığımızda opsiyonel modlar oluyor. Bazıları zorunlu bazıları opsiyonel oluyor. Konvoyu açmadan hangi modların opsiyonel olduğunu nasıl görebilirim? Bazı mod paylaşımcıları yazıyor ama bunu görmenin bir yolu var mıdır?
hey gidi dh forum, konun en çok beğenilen mesajı bana ait, bazı bölümlere yazmak için telefon numarası istemesi yüzünden ayar olup hesabımı kapatmıştım.
o zamandan beri trollmüşüm ismimi rus hunter yapıp speedhack ile millete dalmışım
6’daki yayın daha başlamamış galiba
Konsollara geliyor. Gösterdiler. Hayırlı olsun.
Nordic le alakalı olan şey ne?
Nordic fragmanı yayınlandı
Ben ne kaçırdım. SCS YT sayfasına baktım ne yayın nede Nordic Horizon fragmanı var.
Onu arıyordum. Arkadaş 17. dakikasında başlıyor deyince onu aradım bulamadım saolasın. Bu yayını bilmediğim için SCS sayfasına baktım. Ama SCS sayfasında yok tabi.
Snowy Moon şu an gülmekten yerlere yatıyor olabilir.
Bu yayında Global Rescue oyunuda gösterdiler gördün mu bilmiyorum ama güzel gibi. Oyunda sanki Emergency havası var 911 operatörün gelişmiş hali anladığım kadarıyla birde istasyon felan kurabiliyormuşsun güzel gibi. Çıktığında oynanış videolarına vs bakarım.
Ne konsol için ne de Nordic Horrizon için tarih vermemişler. Gerçekten mükemmel(!) bir duyuru oldu scs kardeş.
Ekibi bilmem kaç katına çıkarıp halen amatör gibi takılan SCS. Yani amatör olsalar tarih vermesini anlarım da köklü bir şirketsin, işleri de büyüttün iyice, halen hiçbir şey için tarih verememeleri öyle garip ki. Yıl bile söylemiyorlar, ona bile razıyız bence. Haritayı az çok tahmin ediyoruz yine yüksek ihtimalle Aralık’ta çıkacaktır da, konsollar için bir şey deseler bari, de ki mesela 2026.
Tarih vermemesi daha iyi. Şimdi tarih verilseydi ve beklenmedik bir şeyde ertelenmek zorudna kalsalardı bu sefer “Hani şu tarihte gelecekti yalancı SCS” diye sitem edecektiniz. Daha önce yaşandı.
https://steamdb.info/app/3977520/info/
Yeni DLC eklenmiş.