Snowy Moon şu an gülmekten yerlere yatıyor olabilir. ![]()
Bu yayında Global Rescue oyunuda gösterdiler gördün mu bilmiyorum ama güzel gibi. Oyunda sanki Emergency havası var 911 operatörün gelişmiş hali anladığım kadarıyla birde istasyon felan kurabiliyormuşsun güzel gibi. Çıktığında oynanış videolarına vs bakarım.
Ne konsol için ne de Nordic Horrizon için tarih vermemişler. Gerçekten mükemmel(!) bir duyuru oldu scs kardeş.
Ekibi bilmem kaç katına çıkarıp halen amatör gibi takılan SCS. Yani amatör olsalar tarih vermesini anlarım da köklü bir şirketsin, işleri de büyüttün iyice, halen hiçbir şey için tarih verememeleri öyle garip ki. Yıl bile söylemiyorlar, ona bile razıyız bence. Haritayı az çok tahmin ediyoruz yine yüksek ihtimalle Aralık’ta çıkacaktır da, konsollar için bir şey deseler bari, de ki mesela 2026.
Tarih vermemesi daha iyi. Şimdi tarih verilseydi ve beklenmedik bir şeyde ertelenmek zorudna kalsalardı bu sefer “Hani şu tarihte gelecekti yalancı SCS” diye sitem edecektiniz. Daha önce yaşandı.
https://steamdb.info/app/3977520/info/
Yeni DLC eklenmiş.
Scania Super olabilir. Yada Elektrikli DAF.
Bilinmeyen DLC’ler güncel bilgi →
ATS
ETS 2
Askerliği bitirdim geldim hâlâ yok şu yıldız ![]()
Mercedes de Volvo gibi 2 ayrı dlc de gelecekse son eklenen dlc nin Mercedes olma ihtimali düşüyor maalesef. Mercedes MP5 ve MP6 için iki DLC mizin olması gerekiyor. Belki iki DLC de Mercedes’tir bilemeyiz ve bide bu dlc ler ücretli dlc mi ona bakmak lazım işteyim bakamıyorum. Scania yeni aracını test ettiğini ve sene sonunda yüksek ihtimal lansmanı yapacağını unutmayın her ne olursa olsun Yeni Scania lansman ile oyuna ekleneceğini düşünüyorum.
ETS 2 tarafında ücretsiz DLC yoksa mercedes olamaz ztn. SCS araç yani tır DLClerini ücretsiz veriyor.
ATSnin ücretsiz dediğin DLC muhtemelen araç DLCsi. freightliner ecascadia yada Volvo VNR olma ihtimali var. Diğeri map yada dorse DLCsi olabilir belkide road trip alakalı yeni araç. ETS 2 tarafında birisi map yani nordic olabilir diğeri ise aklıma başka DLC gelmedi ![]()
Boyanabilir aksesuarların mat renkli versiyonlarıda olacak
Son gelen DAF’ta modifiye seçeneği yoktu. Galiba 1.56’da DAF için kendisine özgü aksesuar seçenekleri eklenebilir diye düşünüyorum.