Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Aynı diğer oyunlar gibi olmayacak.

1 Beğeni

Modlama için oyun içi bir sistem getirseler keşke. Mod io bence on numara

1 Beğeni

Konsol’a çıkaracaklarını bilmeyen yoktu şükür resmi hale geldi sonunda. Amerika’lılar konsolu daha çok seviyor diye biliyoruz ATS’ye bu yüzden daha çok odaklanmış olabilirler harita paketleriyle.

5 Beğeni

Linkler →

2 Beğeni

Find Your Next Game Show → 20 Ağustos, 18:00 TSİ → İZLE

Future Games Show → 20 Ağustos, 20:30 TSİ → İZLE

1 Beğeni

ilginç, oyun detayları bölümünde çapraz platform ve mp yok gibi görünüyor

Tml de platformlara fernbus tourist bus getirdi ama discord’ta kullanıcılardan ne çektiklerini bi kendileri bi Allah biliyor. Konsol söz konusu olunca en basit hatayı düzeltebilmeleri yıllar sürüyor. Aracı olarak başka bir port firması kullanıyorlar tabii onun payı da var. SCS onlara göre holding sayılır, kendileri yapmıştır umarım.

Mod ve multiplayerın gelmesi yılllar sürebilir.

Bu arada zamanında fernbus ve tourist bus simulator yüzünden, xbox x’ten pc’ye geçmiş biri olarak söylüyorum ki force feedback konusunda da işleri çok zor çünkü, TMLnin sistemi yavaşken yumuşak, hızlıyken sert olacak şekilde basit tutulmuşken bile bir türlü olduramadılar (direksiyon taş gibiydi). Scs’nin pc’de bile ayarlanamayan ffb’ini düşündükçe konsolculara acıyorum.

Scs Tml kadar basit ve sade FFB yapsa gece gündüz başındn kalkmam. Direksiyon soğutuyor da arada oynuyoruz neyse ki.

1 Beğeni

Zaten ETS 2 ve ATSnin konsollara çıkacağı biliniyordu. Mod konusuna geleceksek; Gelmeye gerek yok bence. Çünkü Playstation xbox gibi oyun konsollarda oyun dosyalarına bir şey aktarılmadığı yada değiştirilemediği için mod sistemi olmaz.

Hiçbir şey bilmeden biliyormuş gibi yazmada bugün. Grafikler iki kere değişti, motor sayısız güncellendi. Motor isminin aynı olması motorun hiç güncellenmediği anlamına gelmiyor. Bu yanlış algı nasıl yerleşmişse halen var demek ki. Garip. Ha bir de, ETS 2 çıkalı 13 sene bile olmadı. 15 ne ise artık. Olumsuz eleştiri yapacağım diye gerçek dışı bilgi vermek de ne bileyim.

Bir de burun kıvıranlar var. Konsola gelmese niye gelmedi derler, gelse kulp bulurlar. Geç gelmiş olabilir ama sonuçta bu da bir adımdır. Yılların SCS’sini de çözemeyen yoktur herhalde. Ağır adımlarla ilerliyorlar zaten oldu bitti. Bunda şaşacak bir şey yok. Aslında sektör de buna evrildi zamanla. GTA V, CS:GO, ETS 2/ATS, Fernbus/TBS/The Bus, Cyberpunk 2077, Rocket League ve dahası. Devir sürekli yeni oyun çıkarma devri değil. Bu çoktan değişti. Önemli olan varolanı geliştirmek uzun süredir. Erken erişim denen süreçte yıllarca kalan oyunlar var, eskiden bu da yoktu. Bir de sürekli yenisi çıkan oyunlar da eski adıyla FIFA gibi oyunlar hariç eski sıklıkta çıkmıyor, bu da var. Olayları iyi okumak lazım. Burada tek sorumlu SCS değil.

1 Beğeni

Yeni oyun çıksa bu sefer her çıkan oyuna DLC mi alıcaz derler bunun ardı arkası kesilmez, ezbere herkes aynı şeyi söylüyor.

Konsol için çıktığında direksiyon seti almak konsol kullananlar için şart gibi artık. Davulcu, vur davula :smiley:

Motor güncelleniyor olabilir ama oyun motoru komple değişmedi. Sadece fizik motoru değişti. Gerekli olup olmadığı tartışılır ama motor aynı. Grafikler güncellendi ama yeterli mi bence daha gelişmesi lazım. Gerçi iş girafiğe gelmeden önce daha gelmesi gereken bir çok şey var. Mevsim ve araçlarda yıpranma jalande yok. Sadece para yatıranlar var lafına takıldım. İsteyen istediği oyuna para yatırır. Sana mı soracak ? ETS 2 ve ATSyi oynuyorum ve oynamaya devam ediceğim. ETS 2de 2 3 güncelleme dışında kötü bulduğum güncelleme yok. Oyun gelişiyor mu dersen kesinlikle gelişiyor. Buradaki sorun bence gelişememesi değil. Yavaş gelişmesi. Mevsim yok ama illaki gelecek. İlk sürüm ile şimdiki sürüm arasında dağlar kadar fark var.

1 Beğeni

Şuanki konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum.
Bir konvoy açtığımızda opsiyonel modlar oluyor. Bazıları zorunlu bazıları opsiyonel oluyor. Konvoyu açmadan hangi modların opsiyonel olduğunu nasıl görebilirim? Bazı mod paylaşımcıları yazıyor ama bunu görmenin bir yolu var mıdır?

hey gidi dh forum, konun en çok beğenilen mesajı bana ait, bazı bölümlere yazmak için telefon numarası istemesi yüzünden ayar olup hesabımı kapatmıştım.

o zamandan beri trollmüşüm ismimi rus hunter yapıp speedhack ile millete dalmışım

6’daki yayın daha başlamamış galiba

Konsollara geliyor. Gösterdiler. Hayırlı olsun.

2 Beğeni

Nordic le alakalı olan şey ne?

Nordic fragmanı yayınlandı

1 Beğeni

Ben ne kaçırdım. SCS YT sayfasına baktım ne yayın nede Nordic Horizon fragmanı var.

Onu arıyordum. Arkadaş 17. dakikasında başlıyor deyince onu aradım bulamadım saolasın. Bu yayını bilmediğim için SCS sayfasına baktım. Ama SCS sayfasında yok tabi.

1 Beğeni