Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Paket güzel olmuş bundle olursa alınır. Arada lisanssız olanları da parayla sattılar iyiki almamışım :smiley:

2 Beğeni

Bu tarz ETS 2 ve ATSye aynı anda çıkan paktler bundle oluyor ama çıkış tarihi arada fark varsa yapmıyorlar bundle maalesef.

Bu tarz yükler ETS 2ye gelse güzel olurdu. Zorlayıcı olurdu. Ama haritası uygun değil sanırım.

Resim kaynağı: Heavy Cargo - The Truck Simulator oyunun steam sayfasından.

2 Beğeni

Bu oyunun kendisi dr keyifli.

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan…

8 Beğeni

güzelim Scania’ma neler etmişler :anguished: far desen hikaye, ön ızgaralar desen un eleği gibi. FH 2025 dahil yeni nesil tırlar facia ötesi :person_facepalming:

5 Beğeni

maskeli hali bu korkmaya gerek yok :slight_smile:

Bir volvo FH sever olarak FHin 2020 kasası yani şu L gibi olanlar benim gözüme kötü gelmişti. “Neden L içi boş” diyordum sonra zaman geçtikçe alıştım. Şuanda kötü gelmiyor.

korkuyla vs alakası yok Gencocan. elektrik ayağına derin donduruculu kasalar, çamaşır makine efektli ön görünümler derken firmalar orjinal görünümlerinden çok uzaklaştı. ki, yıllarca örn Scania kullanan birçok Avrupalı tırcı vlog’larında belirtiyor. herşeyde olduğu gibi bu da kişisel zevk. son dönemde İveco ve DAF XG haricinde dış görünümü olmuş dediğim bir tane tır yok. :v:

2 Beğeni

kaçış yok böyle olacak maalesef

ama sanmayın ki verimlilik zart zurt ayağına vatandaşa faydası olacak bir şey yapılıyor bunların hepsi hikaye

Baştan gerçek sandım ama Çin fabrikasında çekilen fotoğrafın üstünden hayali bir tasarım yapmışlar. Tasarım çizgileri doğru ama farlar bambaşka bir şey çıkacak, ön ızgarada Scania yazısının yanlarında hava girişleri var ve alt kısımlarda birebir aynı olmayacaktır burda ki gibi.

Bu fotonun shoplanmış hali dostum fotoyu attıydım buraya 21 Temmuz

2 Beğeni

Önceki mesajlarda bahsi geçen şey en azından çekici gibi gözüküyor.:melting_face:
Birde bu resimdeki şey var.

Yavaş yavaş insansız araçlara geçilecek o yüzden göze hoş heybetli tasarım işleri geride kaldı

Bence mercedes’in kafasındaki;

İlk makyajda çekicinin önündeki dev yıldızı da aşağı alıp sihirli dokunuşu yapacaktır.

2 Beğeni

soldaki olursa travegocuların sabaha kadar ağlayışını görmek isterim

8 Beğeni

Ağlamayı bi kenara bırakıp kabullenmeyi öğrensinler bu arada soldakini beğendim

2 Beğeni

bunu scs getirecekmi

Makyaj değil artık kasa değişiyor. Bu arada gayet hoş geldi soldaki gözüme. Tabi yollarda gelen taş sıçramaları manevralarda alt tampon vuruklarında komple set değişimi de cabası olur orası ayrı.

Tıra yapılacak makyajı diyorum. Ortadaki logodan adı çamaşır makinesine çıktı ya hani, böyle yapsa çiçek.

Bu arada fotoda travegodan ziyade tourismo alçaklığı var sanki.

1 Beğeni