Bu nasıl direksiyon seti böyle?
Duisburg-Calais yolunda dakikabaşı takla atınca ne olur acaba
Çarpınca ölmemesi mucize.
yataktan aydayan kolpa bir olay ayar oluyorum böyle saçmalıklara
Yataktan aydayan ne demek hocam?
Sadece sallantı açılarını uyguluyordur. Belirli yatma açılarından sonrasını uygulamıyordur. (Tahminen 40°-140° arası açılara duyarlıdır. 40° altı ve 140° üstü açılarda tepkisizdir. Maksimum 50° yatma açısı…)
1.56 ne zaman çıkar siz ce ?
Nordic Horizon sene sonunda yayınlanırsa ve onun için ekstra bir sürüm düşünmüyorlarsa bu sene 1.56 görür ve seneyi kapatırız. Öyle olursa tahminimce 1.56 nın en az 3 ayı var. Ama Nordic Horizon’ın yayınlanmasına daha var diyip araya 1.56 sıkıştırırız diyerek Nordic Horizon’u 1.57 ile yayınlamak isterlerse 1.56 2 ay sonrada gelebilir. Ortalık karışık.
Pozitif düşünürsek ve her sene 1 harita DLC politikasını göz önünde bulundurursak Kasım ayına kadar 1.56 yayınlanır. Kasım sonu-Aralık başı Nordic Horizon çıkar.
Bu kötü olmuş bazen forumlarda saçmalamalar artar ama yine de dorumun tadı başkadır
Arkadaşlar selam. Saat 20:00 yayın yapmayı planlıyorum. Müsait olanları travego ile avrupa yollarındaki yolculuğumuza bekleriz.
https://youtube.com/@2s-game?si=RxmkkfJwWKx-0Xf6
Kanaldan takip edebilirsiniz. Teşekkürler.
Ben de böyle düşünüyorum araya benelüx rework yetismeyecek 1.56 iskandinavya rework olacak bir kac küçük gereksiz güncelleme ve nordic horizon. 1.57de ise benelüx reworku göreceğiz.
Promodsun söylediği ise tam tersi. Hatta DC lerinde belki Benelüks yenilemesi gelir ama İskandinavya yenilemesi yetişmedi diyorlardı bugün:)) dolayısıyla Nordic bitmiş olmasına rağmen yıl sonu gelmeyip seneye kaldı diye yorum yazılmış face’de. Başkalarını bilmem ama promods haybeye konuşmaz
SCS den hepimizi yanıltmasıni beklicez
Böyle canım feci tır kamyon aydamak istiyor. Şu an tvde viasattaki avustralya kamyoncularını izzliyorum. Böyle roadcraft ta olur ama sinir ediyor. Modlu ets2 olacak.