Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Alcoa markası ile ilgili bir bilginiz varmı selçuk bey.Gelme ihtimali var mıdır?Gelirse süper olur.

Tüm aydınlatma barları HS-Schoch gibi boyanabilir mi olacak

1 Beğeni

SCS yılbaşı yayınında göstermişlerdi. Hem boyanabilir olacak hemde Iveco Sway, DAF XG gibi barları olmayan araçlara barlar eklenecek.

HS-Schoch paketinin kötü yorum almasının 3 sebebi vardı birincisi içerik azlığından ziyade bazı araçlarda bulunmaması, bazı araçlarda bulunan parçaların standart scs versiyonu olması (zaten aynısı var neden buna para vereyim algısı oluşturmuştu) birde bazılarına led takılırken bazılarında üzerinde led bulunması özelleştirme konusunda geride kaldığı için oyuncuları olumsuz etkiledi.

Bunu herkes merak ediyor forumda standart barlarda boyanabilir hale gelecek denmişti.

1 Beğeni

Alcoa kesinlikle ilgilenmedigini soyledi, uzgunum.

11 Beğeni

Lisans mevzusu nasıl oluyor bilmiyorum ama firmalardan para mı istiyorsunuz da ilgilenmiyorlar anlamıyorum ver lisansı adamlar modelleyip oyuna aktarsınlar. Benim ürünlerim olsa seve seve veririm lisansı. Sanki firmanın %50 hissesini SCS ye veriyonuz nedir bu bencillik?

1 Beğeni

ETS benim de bir şeyler dinlemek için kullandığım bir oyun, yoksa konuşan insanları izlemek çok sıkıcı, böyle daha iyi odaklanıyorum :smiley:

Kendi yonetimlerinin karari. Enerjilerini bolmek istemiyorlar kendilerine gore musterileri olmayan alanlara.

2 Beğeni

Yine durduk yere falanca firmalara bilendik, sinirlendik çok şükür. Bu arada sağol abi yine cevabın için.

Üzdü vallaha,kendileri bilir.

Firmalardan para istemiyoruz. Ustelik firmalar taleplerine gore gelir ortagi da olabiliyor. Bir cogu ortaklik icin nazik ama tabii ki telif vb. haklar icin baska avukatlik burolari talep edebiliyor. Onemli olan karsilikli saygiya dayali bir ortaklik. Ama bazi firmalarin ya buna ayiracak personelleri veya ilgileri de yok. Birini soyledim.

Misal unlu bir uretici hic bir diesel araci icin artik tanitim yapmayacagini ve bununla ilgilenmedigini soyledi. Yani sadece Elektrikli araclari icin belki anlasma yapacaklar bundan sonra.

3 Beğeni

Peki şelçuk abi şimdi ford bir Amerikan arabası yani ABD ye ait bir marka şimdi ben diyorumki ats ye ford araba geldiğine göre ETS 2 ye ford f-max gelir mi??

@SiSL birde şuları söylicem geçen sene ki yayında bir sürü kamyon duyururdu ama hiç biri gelmedi yakın zamanda ats ve ETS 2 için yeni kamyonlar gelecek mi son sorumuzda sorayım geçen seneki yayında duyurulmayan kamyonlarda varmı?

Bu DLCler için diyorsan SCS bu DLCler için ayrı ekip kurduğunu söylemişti. Yani yeni araçlar için engel değil.

Arkadaslar merhaba 1.2 ölcekli turkiye haortasi basligini bulamiyorum bende mi sorun var acaba yoksa basliknmi kapatildi

Sanırım burada artık paylaşım yapmayacaklar.

3 Beğeni

Evet, bu forumdaki bize ait tüm konuları kaldırma kararı aldık. Duyuruda belirttiğimiz gibi, artık sadece kendi resmi sosyal medya hesaplarımızda geliştirmeleri ve duyuruları paylaşacağız. Site sahibiyle herhangi bir sorunumuz yok ancak kayıt olduğumdan beri, özellikle son 1-2 aydır forumun kalitesi ciddi şekilde düştü. 4. yılımı doldurmuş biri olarak bu kararı aldık, anlayışla karşılamanızı rica ederiz. Gelişmelerden haberdar olmak için arama motoruna “hvt” yazmanız yeterli olacaktır.

7 Beğeni

ve sonra aniden gelen pişmanlık hissi

1 Beğeni