6 bin saat ATS, 6 bin saat de ETS var bende ![]()
ama şu D-C olayına bu kadar sadakat, çok iyiymiş Özgür başkan ![]()
ben en son o mıntıkaya 2 yıl önce girdim Allah muhafaza ![]()
bence tmp c-d yolu piyasadaki en iyi yarış oyunu
, asetto corsa’da sabit hızla giden yapay zekaya makas atacağıma gerçek oyunculara atıyorum ki artık çok nadir raporluyorlar oyuncular da alıştı, o yol haricinde asla trollük yapmam.
ben o c-d yoluna sürmek için gitmem aldığım teslimatda oradan geçmem gerekirse geçerim bana çarpan üstüme süren önüme kıran kısaca trollük hareket yapanları anında raporlarım ayrıca da kayda alırım affım olmaz. şu ana kadar da 8 kişiyi banlattım. oyunun genelinde trollük de dahil maalesef ki hepsi de Türk
seneye DC yolu Benelüks Rework ile bertaraf edilince DC lobisi ne yapacak acaba
Aynı şey bu sene sonu Nordic Horizons’la Kirkenes tarafına SCS eli değmesi gibi
Tam tersine. Scs biliyor mevzuyu. Valla çok teferruatlı yapıyorlardır özellikle D-C yolunu ve Nordic Horizon içinde gelecek olan kirkenes’i ![]()
Çok oyuncu kazandı SCS bu iki yerden. Tmp nin gücünü biliyorlar, o yolu bertaraf etmek bir yana, üzerine çok düşerler
D-C nin ekmeğini en çok yiyen arkadaş
https://youtube.com/@tony747official?si=wiE5P_XZK74lz4WI
Tony burda yatıp kalkanlardan ![]()
madem herkes oynadığı süreyi paylaşıyor bu da benden olsun. 2015 de çıktığından beri aldım ve 10 senedir oynuyorum. ilk dlc si de 2013 de going east çıkmış. hey gidi oyun be.
herkes göndermiş bende göndereyim bari. Eskiden eski kasada felan full korsan takılıyordum. Bundan önceki PCde başladım oyunları satın almaya.
![]()
(10 karakter sınırı)
Benim Ats-Ets Total 12 bin. Sana da helallll ![]()
![]()