Durduk yere dorse hasarı alan var mı hiç bir yere çarpmadan ?
Bende de oldu. Özellikle sınırlardan geçerken oldu.
Herkese selam arkadaşlar, SISL(Selçuk Abi) ile nasıl iletişime geçerim bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
sosyal medya hesaplarından ve ya buradan (park) dm üzerinden ulaşabilirsin?
Arkadaşlar, oyunda Dil ayarlarını bulamıyorum. Bulabilen yardımcı olabilir mi? Eskiden vardı , şimdi bulamıyorum.
Buldum teşekkürler. ![]()
Yeni DLC eklendi.
Bilinmeyen DLC’ler son durum →
ATS
ETS 2
Not: Coaches DLC, ETS 2’nin SteamDB’deki DLC listesinde görünmüyor. Linki aşağıda. Yeni eklenen farklı.
Scania olabilir.
Super serisi ayrı bir araç olarak çıkacağını düşünmüyorum. Sonuç olarak 3 motor seçeneği ve dashboard için dlc çıkartmazlar ama bu sene lansmanı yapılması beklenen yeni Scania lansman ile beraber oyuna gelecekse o zaman dlc ile gelir. Bunun bahanesi ile yeni dashboard ve yeni motor seçenekleride gelir.
Bu dlc nin 2 senedir çıkamayan Elektrikli Daf olabileceğini düşünüyorum.
Aramıza hoşgeldin o zaman. Genellikle 3-4 ay’da bir sürüm güncellemesi gelir, fakat bazen 2 ay içerisinde olabiliyor. 1.56 sürümünde beklediğim bir kaçı şunlar;
iskandinavya güncellemesi, scania super serisi,Hs schoch güncellemesi.
bazen de 1.55.5 ![]()
https://x.com/scssoftware/status/1944007080014467234?s=46
ETS 2 ye Tarım makineleri mi geliyor eeee krone ne olacak şimdi
Aha bir tane daha buldum bu sefer Facebook da
Onun için geliyor zaten. Krone Agricultural Machinery DLC’nin SCS versiyonu.
![]()

İnsan bir tane dlc’yi beleşe verir o kadar mesaimiz var @pavel
Oha 5000 saat nedir ya ? Ben oyun geliştiricisi olsam mutlaka ödüllendirildim.
iş icabı konuşan insanları dinlemek zorundayım ets oynarken dinliyorum, sınava da böyle hazırlanıştım diğer türlü sıkıntı basıyor ayrıca stres atmak için de oynuyorum, bir şeye sinirlenirsem ya da moralim bozulursa kral fm’i açıp c-d yolunda makas atıyorum, eskiden daha çok girerdim, sahur konvoyları vs sabaha kadar sürerdi.
işte düşünün prag’taki mi yardıma koşar edirne’deki mi? ![]()