https://eurotrucksimulator2.com/ 'daki harita güncellenmiş. İzlanda eklenmiş. İsveç, Norveç, Finlandiya ve Türkiye’nin tamamı artık haritada yer alıyor.
yani izlanda ve kuzey iskandinavyanin eklenmesinden dolayi olcek kuculmus sadece bunu turkiyeye baglamana inanamiyorum
Ben sadece bilgi verdim.
@The_Boss Ayrıca böyle kesebilirlerdi ama kesmemişler. Bu da bir bilgi.
Ah sçtk, yine başlıyoruz.
Kafkasyaya kadar yolu var scs nin sonrasını bilmiyorum
Hadi sizinle bir zaman yolculuğuna çıkalım. Sene 2019, Road To The Black Sea yapım aşamasındadır. Harita tasarımcıları şöyle der “Aramızda Türk çalışanlar var, oraya kadar gelmişken Türkiye’nin Avrupa kısmınıda ekleyelim, onlara küçük bir jest yapalım.”, normal şartlarda baktığınız zaman o %5’lik kısım Avrupa Birliği tarafından, Avrupa olarak görülmüyor. Türk oyuncuların çoğunluğunu da göze alarak böyle bir şey yapılmış. Oyuna az bir ilginiz varsa bile, böyle saçma şeylere vakit harcayıp oyuna olan zevkinizi yok etmeyin. Önce Avrupa’nın tamamı bitsin, ondan sonra nihai kararı SCS verecek. Belki çok farklı bir oyunla karşımıza çıkarlar, bilemeyiz…
Avrupa’nın bitmesine çok bir şey kalmadı bence. 2 3 DLClik şey kalmıştır duyulan harici. Zaten Rusya ve Ukrayna’yı unuttun Rusya savaştan dolaylı ertelenmişti. Ukraynada aynı sepebten gelmeyecektir.
Avrupa’nın tamamlanmasına gerek yok. Türkiye ülke olarak oyuna eklendiği için mevzu bir ülkenin geri kalanının eklenmesi ya da tamamlanması oldu. Kıta mevzusu düştü. Daha önce de söyledim. Önemli olan artık SCS’nin ne plan yaptığıdır.
tunusu cezayiri fasi da kesebilirlerdi kesmemisler simulasyonfas yada simulasyontunus diye bi site varsa onlarda da boyle dusunenler var midir merak ettim acaba
Onlar önceden de vardı. Burada 2 ihtimal var. Başka hiçbir şeye bağlamadım. Bağlanamaz zaten.
- Haritaya daha iyi bir görünüm katmak. (En güçlü ihtimal.)
- Planlar doğrultusunda uzun bir süre değişiklik yapmamak. (Heart of Russia bölgesi de haritada mevcut. Zaten burayı göstermek için Türkiye’nin tamamına yer vermek zorundasın.)
Durduk yere dorse hasarı alan var mı hiç bir yere çarpmadan ?
Bende de oldu. Özellikle sınırlardan geçerken oldu.
Herkese selam arkadaşlar, SISL(Selçuk Abi) ile nasıl iletişime geçerim bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
sosyal medya hesaplarından ve ya buradan (park) dm üzerinden ulaşabilirsin?
Arkadaşlar, oyunda Dil ayarlarını bulamıyorum. Bulabilen yardımcı olabilir mi? Eskiden vardı , şimdi bulamıyorum.
Buldum teşekkürler.
Yeni DLC eklendi.
Bilinmeyen DLC’ler son durum →
ATS
ETS 2
Not: Coaches DLC, ETS 2’nin SteamDB’deki DLC listesinde görünmüyor. Linki aşağıda. Yeni eklenen farklı.