Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

onu unutmuşum o kadar olay olacak ki insanın aklında kalmıyor :smiley:

Ya bari Kırklareli yi bir şekilde ekleseler ya.

1 Beğeni

otobüs meraklısı değilim ama otobüs severler için sevindim… iyi oldu
lakin, şayet şu şekilde bir şey çekersek ben varım :slight_smile: illa bir şey çekeceğiz arkada

1 Beğeni

Tandem kamyonlar gelecek daha ETS 2 için. Baya bir şeyler gelecek.

la iyi ki bi haber yazmadık önüne gelen götten sıkmış böyle olacak şöyle olacak diye uyduruk item satışı yapan siteler yalan yanlış salak salak haberler yazıyor.

zuhahahahahahahahahah devam

3 Beğeni

bir tahminim var videodaki yer Türkiye olabilir mi tır ve otobüsün olduğu yerden bahsediyorum

o kadar abartmayalım hocam videodaki yeri tespit emişler SCS forum’da, Fransa’ya ait

5 Beğeni

Şunun Anadolu DLC traileri olduğunu hayal edin. Hayali bile tüyler ürpertici. Gerçeği nasıl hissettirecek siz düşünün…

7 Beğeni

Bu fotoğrafta başka detaylar da var gibi tüm sırrı çözüldü mü

Valla neyse ne artık, bekleyeceğiz mecburen. 780 küsür metre karelik topraklarıyla (Önceden eklenen Trakya kısmı da dahil), birbirinden çeşitli bitki örtüsü ve yer şekilleri ile vs. Avrupa’da oyuna eklemesi en zor ülkelerden birisi Türkiye. SCS’ye kolaylıklar dilerim. :grin:

4 Beğeni

hocam sisılı sıkıştırsanda şu tr haritası geliyor mu gelmiyor mu veya enazından yapılma aşamasında yada tr haritasını toplantıda vs sözlü olarak konuşuldu işte vs vs
demesi için bile bize bir umut

3 Beğeni

bunu herkes merak ediyordur muthemelen :slight_smile:

Zaten kapakta kullanılan harita ve SiSL’in retweetlemesi, Türkiye DLC’sinin yapılma ihtimalini güçlendiriyor. SiSL’ı ayrıca bunun için darlamaya gerek yok bence, bu sene bitmeden Anadolu için teaser alabileceğimizi düşünüyorum

4 Beğeni

bu sene geleceğini sanmam ama belli de olmaz rusya 2028degelir dersek rusya dlc sinden önce gelebilir

gelirse de butun turkiye mi gelecek asil o onemli butun turkiyeyi yapabilecekler mi kucucuk yunanistani bitirmek icin 1 sene bekledik nerdeyse

Bütün Türkiye tabii ki de bir anda gelmeyecek, bölge bölge getireceklerdir

Rusya hala belirsiz olduğu için büyük ihtimalle Nordic Horizons’tan sonra biz varız

belki nortic bu sene çıkar

Actros L de 2025 sonu 2026 başı gibi geliyor. Aksaray fabrikasında üretiliyor! Neler planlamış bunlar.

• Actros L
  • ECS
  • Anadolu

5 Beğeni

Harita ekibinin az büyüdüğünü biliyoruz. ETS tarafı için söylüyorum, rework tarafı için bir ekip devam ettiğini varsaylım, nordic horizons için bir ekip çalışsa 1 ekipte yeni haritaya hazırlık çalışıyordur. Fragman için bile harita için biraz ilerlemiş olması gerekiyor.

Tahminlerim;
Harita alanı doldurulacaktır, yakın şehirlerde büyük olanlar tercih edilecektir ama kilit yol ayrımlarındaki şehirler gelecektir diye düşünüyorum.