En az 2 yıl var ![]()
Ya bilmiyorum da acaba Anatolia DLC’si için blog gelene kadar beklentiye girmesek mi? Sonra oyundan soğuyoruz.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın yani resmi bir kurumun haritasını kullandılar. Böyle bir şeyi rastgele yapamazsın. Artık geri dönüşü yok. @SiSL de retweet yaptı. Daha ne istiyon?
Ben herhangi bir ülke dlcsinin teaserı ufaktan verilip AYLARCA bekletildiğimizi hatırlamıyorum. 1-2 hafta içinde video teaser gelebileceğini düşünüyorum
Arefe günü ya da Bayramın 1. Günü (Perşembe- Cuma) gelebilir. Daha manalı olsun diye planladılar belki. Onların çalışma günü buna engel bir şey yok.
Ya elbet teaser gelir çok bulandırmayalım mal belli yapılıyor işte
Şimdi yapmaya başlamadılar ki şaibeli olsun ![]()
Bilgi vermek yasak hocam. SCS duyurana kadar SCS de çalışan hiçkimse bilgi paylaşamaz. Sözleşme imlazama olayı varsa bunlarda maddelerde yazıyordur. Malesef herkesin beklemesi gerekecek. Zaten Aralık ayında yapılacak yılbaşı canlı yayınında duyuracaklarını düşünüyorum.
Olası Türkiye DLC sinde Krone Tırsan ve Mercedes fabrikalarını yapacaklarını düşünüyorum.
esas merak ettiğim sen kaç aydır haberdarsın abi
yayınlarda biraz imalarını yapıyor gibiydin zaten
Fazla deşme derim devlet meselesi bu ![]()
Bizde deriniz
-Hasan
Bu kanalda anlatım yapan kişi 1 aydır biliyormuş Türkiyenin geleceğini. Ne kadar doğru söylüyor bilmem
Video Dakikası 3:37
koparttı
![]()
maşallah büyüyor bu da
iyi çalışmalar olsun.
Sanki bilgiyi CİA den almış da birde utanmadan “biz bunu 1 ay önceden biliyorduk” diyor.
Tam komedilik ![]()
Bu Bilgiyi Nasıl Edinmişte 1 Ay Önceden Biliyorduk Diyor Acaba Scs Çalışanı mı Yoksa Tanıdığı Falan mı Var.
bu adam kim biliyor musun hani yıllar önce avrupa türkiye haritası vardı galata kulesini üsküdarda gibi yapmıştı o haritayı yapan adam
bir de diyor ki hataydan sonrası %70 olmaz kabak gibi viranşehir yazıyor orada