Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Selamın aleyküm hayırlı akşamlar bi sorunum vardı ona bi çözüm bulmak için sizlerden yardım istemeye geldim ets2 de şu 2 ay içerisinde saniyelik stoplar olmaya başladı o kadar ayar denedim ama ne yaptıysam olmadı sorunu kendi PC de diye düşündüm onunda ayarlarını kontrol ettim fakat oyunu etkileyecek bir ayar yok bunun çözümünü bilen bi yardımcı olursa

Save ile alakalı olabilir save değiştirip dene yine aynıysa kullandığın SSD veya HDD arızalı olabilir.

2026 inanılmaz derecede güzel geçecek :star_struck:

:arrow_right: Anatolia DLC
:arrow_right: ECS
:arrow_right: GTA VI

10 Beğeni

ahaha sadece bunlar olsa :smiley:

12 Beğeni

bir de üzerine senin oyun çıktı mı lokum lokum :hearts:

4 Beğeni

4 Beğeni

btw benim yeğenin olaylara tepkisidir :smiley: çocuğun mimikler efsane sfgsfsdfdsfsf

14 Beğeni

2026 'da FIFA Dünya Kupası var bir de. Zor biraz ama inşallah gideriz.

Konuyu açmak @HasanOfke’nin hakkı zaten. Adam hayatının PR’ını yapacak.

4 Beğeni

:smiley: yav o pr faturaları, ödemeleri karşılamıyor ki :smiley: ets2nin hiçbir faydası yok. biz kendi projemizi yapıp steam’de çıkarırsak bu site döner aksi halde gerisi fos maalesef üzgünüm

3 Beğeni

En az kaç il olmalı, nereler mutlaka olmalı yavaştan bunları da konuşmak lazım.

Ölçekten dolayı 81 il gelemeyecek orası kesin. Benim tahminim .
-Çanakkale
-Bursa
-Kocaeli
-Düzce
-Ankara
-Eskişehir
-İzmir
-Karabük
-Muğla
-Mersin
-Antalya
-Konya
-Nevşehir(bence kapadokya ya yunanistan dlc de olan hotelden koyarlar)

• Sivas
  • Zonguldak
  • Trabzon
  • Artvin
  • Erzurum
  • Van
  • Diyarbakır
  • Şanlıurfa
  • Mardin
  • Hakkari
  • Hatay
  • Kayseri
  • Malatya
    Haritada olmayan bazı şehirleri. Yol üstü geçerken tabela olarak görürüz diye düşünüyorum.
2 Beğeni

Senin oyun tutmazsa maalesef güzel parkımıza bundan olacak

4 Beğeni

Balıkesiri saymayı unutmuşsun çanakkale bursa izmir üçgeninde mutlaka olur.

Bursa’nın sanayisini sığdırmak için Balıkesir’i detaylı yapacakların düşünmüyorum.

Evet doğru…fakat şöyle bir durum da var zaren Bursanın batısında karacabey taraflarında varsa vardır belli başlı fabrikalar ondan sonrası boş tarla arazi zaten merkez kısmında çok detaya girilmese bile bandırma da etimaden tesisleri için mutlaka bir detay verilir Balıkesirde de Balosb var oldukça da büyük bir lojistik köye hizmet ediypr bunu da güney marmara sanayisini sırtlandığını düşünürsek bir nebze orası eklenebilir ikisinden biri ya da ikiside artık scs ne yapar belirsiz tabii…
Edit: Kemalpaşa taraflarındaki salça fabrikalarını es geçtim oralar gelirse dediğin gibi Balıkesirde detaya daha fazla giremeyebilirler

1 Beğeni

Texas → 695,000 km² → 30 Şehir
Iberia → 583,254 km2 → 51 Şehir (2 Ülke)
Türkiye Asya kıtası → 760.000 km²

Bu veriye göre ortalama 35-40 şehir beklemek makul bir hareket olacaktır.

40 olursa, 40+3 (Road to the Black Sea) = 43
(43*100)/81 = %53.08

Ülkenin yarıdan biraz fazlası gelmiş olur.

3 Beğeni

Bütün il gelmez ama en azından İzmir gelirse muhteşem olur.

ATS ya araba geliyor. Onlarıda say.

1 Beğeni

Bütün ülkenin base hali gelirse bizim modcular onu 81 il hatta ilçelere bile tamamlarlar :joy:

1 Beğeni

Buna çok güldüm Allah ta seni güldürsün inşallah

1 Beğeni