Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

ECS duyuldu ayrıca sanırım onla birlikte Türkiye’de duyulmuş ama emin değilim.

@SiSL şuan kıs kıs gülüyordur…

11 Beğeni

Yılbaşında kamyonlar duyurulmuştu şimdide otobüs olayı çıktı. Benim en çok merak ettiğim ilk hangisi çıkarak acaba, tırlardan farklı olarak kamyonlar ve otobüslerde römorksuz taşıma yapacağız.

ECS zaten yıllar önce duyulan ama bir türlü gelemeyen DLC. Bence ECS için daha yollu var.

Haritada Niğde Aksaray Mardin var sadece şehirler olarak. İlçe olarak Boğazlıyan/Yozgat var. Numaralı olanlardan bahsediyorum şey olmasın

1 Beğeni

Anadolu DLC yıllardır gelmesini istediğimiz bir DLC idi. Acaba komple yaparlar mı yoksa Antalyaya kadar mı yaparlar diye düşünüyorduk. Bu fotoğraf sayesinde en azından Mardine kadar gelmesi muhtemel. Bu güzel bir haber. Sanırım Aralık 2025 yıl sonu canlı yayınında duyurulacak harita DLC si belli oldu.

5 Beğeni

Resimdeki otobüs Amerika’nın Connecticut eyaletinde faaliyet gösteren CTtransit şirketinin CTfastrak hattındaki otobüsünün 3D modeli. Bu da bir garip.

5 Beğeni

ats’ye de gelecek elbet pavel para istiyor pavel para istiyor paraaa paraaaa

9 Beğeni

Schengen ülkeleri arasında otobüs seyehatinde pasaport kontrolü yok. Oyundaki çoğu yerde olmayacak demek. (Batı Balkanlar, Rusya, Birleşik Krallık, Türkiye hariç.) Resimdeki pasaport neden var o zaman?.

• Türkiye’ye pasaportla girmek zorundasın.

Türkiye haritası, pasaport Türkiye mesajını güçlendiren şeyler.

5 Beğeni

ülkeleri kapsayan bir simülatörde fazla kurcalıyorsunuz travel deyince akla neresi olursa olsun o görselde pasaport kullanmak gelir. schengen mengen :smiley: boşverin tamam türkiye’den harita kullanıldı bu tesadüf değil zaten

8 Beğeni

Aga Ankarada yaşayan biri beni cimcikleyebilir mi. Bir günde hem ecsden spoiler verdiler hem de Türkiye’den . Rüyada değilim demi

8 Beğeni

Cimcikledim rüya değil. Bugün tüm Türkiye ve otobüs sevenler zevkten dört köşe, gece millet mutlu bir şekilde yastığa başını koyacak.

7 Beğeni

Gelecek haritayı şu araçla oynayacağız derdik. ECS’nin geleceği sene TR haritası çıkacak gibi duruyor. Otobüsleri TR’de süreceğiz gibi.

4 Beğeni

Zamanında 2014 model MAN Lion’s Coach ses kaydı ve fotoğrafları alınmıştı. 2020 senesinde Araç galerileri güncellenmişti ve Scania ve Man galerilerinin tabelalarında Bus yazıyordu. Eğer bu doğru ise 2012-2016 model MAN Lion’s Coach gelmesi muhtemel çünkü videodaki 2015 model Scania Touring HD. O yüzden eski kasası gelebilir yada çok eskide kaldı diyip yeni nesil MAN Lion’s Coach gelebilir.

6 Beğeni

yeni kasa man dışında gelmez. scania, volvo, man otobüsleri garanti

6 Beğeni

Beyler ben iptal, conta yaktım. Bu haberler ne böyle ya

Scs’nin eski oyunlarından Truck&Trailers oyunun içeriğ Ets 2’ye yenilenmiş şekilde uyarlanmıştı şimdide yeni uyarlanacak içerik olarak Bus Driver mantığında bir şey gelecek dersek. Sırada ki içerik hangi oyundan olur acaba?:thinking:

18 wos haulin gibi polisler peşimize düşse yakalarsa ceza kezse güzel olurdu.

• Ukrayna ve Rusya’ya malum sebepten giremiyorsun.
  • İzlanda’yı kar yağışı tanıtımı için kullanmak daha mantıklı bir iş olur.
  • İrlanda için önce UK Rework duyurman lazım.

Geriye tek bir şey kaldı.
:thinking:

6 Beğeni

Türkiyeeee dlcccc