Oğlum şaka mı bu bilgiler ne alaka lan
Yarin ki blog bu haritayla ilgili olabilir mi
Departure kısmı Ha ile başlıyor. Türkiye’nin güneydeki en uç noktadaki şehri Hatay. Harita o bölgeye ait. Bu da bir garip.
Kendileri mi söyledi blog çıkacak diye
Canko yazmış ona göre düşündüm.
Bilgim yokta ondan sordum ya. Bu haritayı random koymamışlardır inşallah
belki bahsettikleri sürpriz bu olabilir, yarınki blogu iptal edip
Burada da yazdım. Random koyulmasının bir anlamı olmaz. Ayrıca gereksiz spekülasyon yaratılır. Birşeyler dönüyor.
Umarım dediğin gibidir ya bu scs durduk yere iş çıkardı
Anlamadım şimdi ETS 2 ye Türkiye mi gelecek ?
SCS nin paylaştığı fotoğraftaki harita iç içe girmiş durumda fakat gördüğüm kadarı ile gözüken şehir ve ilçeler
- Otobüs içeriğinde Türkiye olacak.
- Anadolu DLC göz kırptı.
Aga neler oluyor agaaa
ECS duyuldu ayrıca sanırım onla birlikte Türkiye’de duyulmuş ama emin değilim.
@SiSL şuan kıs kıs gülüyordur…
Yılbaşında kamyonlar duyurulmuştu şimdide otobüs olayı çıktı. Benim en çok merak ettiğim ilk hangisi çıkarak acaba, tırlardan farklı olarak kamyonlar ve otobüslerde römorksuz taşıma yapacağız.
ECS zaten yıllar önce duyulan ama bir türlü gelemeyen DLC. Bence ECS için daha yollu var.
Haritada Niğde Aksaray Mardin var sadece şehirler olarak. İlçe olarak Boğazlıyan/Yozgat var. Numaralı olanlardan bahsediyorum şey olmasın
Anadolu DLC yıllardır gelmesini istediğimiz bir DLC idi. Acaba komple yaparlar mı yoksa Antalyaya kadar mı yaparlar diye düşünüyorduk. Bu fotoğraf sayesinde en azından Mardine kadar gelmesi muhtemel. Bu güzel bir haber. Sanırım Aralık 2025 yıl sonu canlı yayınında duyurulacak harita DLC si belli oldu.