Herkese selamlar, bir kaç gündür ets2de oyundan atma sorunu yaşıyorum. Oyunu tekrar açıp haritada oyundan attığı konuma gelince yine gidiyor. Çözüm öneriniz varsa memnun olurum
Aleyküm selam. Harita modları veya border gibi modlar kullanıyor musun?
Mod kullanmiyorum. Simdashboard uygulaması ile direksiyona gösterge yaptım. Ondan olabilir mi?
Bunu görmüştüm. Dedim galiba yine WOT etkinliği geldi ama değilmiş.
aynen bende oyunda fark ettim yokuş aşağı veya yukarı konumda iken frene 3-5 saniye basılı tuttuktan sonra kendisi Auto hold mantığını kullanarak sabit tutuyor
3 5 saniye sorna freni bıraktığıdna kaymayı engelliyorsa bu harika bir şey. ATSde yokuşta araç arkaya doğru kayıyordu. Kavrama sistemide oyunda yok. H
Yokuş kalkış demezdim ama özellikle pedal ile oynarken kırmızı ışıkta 2 dakika frene basılı tutmam gerekmeyeceği anlamına geldiği için küçük de olsa oyun deneyimini bayağı iyileştiren bir özellik
4 mevsim gelmesi gerekirken gelen şeye bakın ![]()
Bu özellikde lazımdı ama ben mevsimlerinde geleceğini düşünüyorum.
Ne alaka? Gelmesi gereken bir özellikti direksiyon setiyle oynarken ayağını frenden çekee çekmez kayıyordu araç gayet yerinde bir güncelleme olmuş mevsimlerle bunun alakası ne? Onun gelmesini istiyoruz diye yeni özellik mi gelmesin oyuna
![]()
aynen belli ki direksiyon setiyle oynamıyor yoksa bunu gereksiz bulmazdı ahah
Bu özellik ATSye gelmemiş sanırım yada benim kullandığım araç classic olduğu için yok yada ben beceremedim.
setle oynuyorum halada gereksiz buluyorum
? tek eksik bu mu oyunda kanka
Yokuş kalkış desteği araçlarda var oyuna entegre edilmesinin gereksiz tarafı ne ?
birader oyuna bunun eklenmesi sende ne gibi rahatsızlık yarattı acaba? oyunda tek eksik bu diyen mi oldu? eksik olan bir özellik gelmiş oldu işte bunun sana zararı ne?
Ne güzel miss gibi özellik işte. Niye memnun olamıyorsunuz anlamıyorum ya.
tamamdır söylüyorum şimdi scsye yokuş kalkış desteğini kaldırıyor ve yerine mevsimleri getiriyor.
Ama ayarlardan isteğe göre kaldırılmasının gelmesi gerekli bir şey.