Hakediyorlar para kazanmasın demiyorum. Ama paralı modları saçma buluyorum. İsteyen alır ben şahsen almam. Bağış sistemi olur para vermek isteyen verir.
tır modeli satın almam, tam sürüme geçene kadar harita da almam, ücretsiz olan harita gruplarında da çok gördük proje bitmeden dağılıyorlar, sıfırdan model yapan adam para kazanmak için mod yapıyorsa paypal yasağı yüzünden bunu yapıyordur, model sitelerinin çoğu iban ile uğraşmıyor, zaten mod alan kişi sayısı da çok değildir, kitle artık zor oyun alıyor.
geçen biri denk geldi tırın camına yazı yazmış yazıyı değiştirip mod’u atar mısın diye sordum 200tl para istedi.
Valla paralı mod konusuna bende karsıyım zamanında burda baya yine tartışması dönmüştü çok saçma sapan bir piyasa var isteyen kafasına göre fiyat biçiyor.
Ben mod kullanan birisi değilim. Ücretsiz modlarıda kullanmam. Ama ücretli modları görüyoruz. Bir videoda sanırım Hasan abinin videosuydu Iveco Sway ücretli modda dorse kabloları yoktu. Para verdiğinde insan herşeyin tam ve kaliteli olmasını ister.
Parasını sonuna kadar hakeden bir mod arıyorsanız; FreD’in Scania modu ve Gloover’in MAN TG3 modu haricinde çokta para etmeyen ve değmeyen modlara para vermekten kaçınabilirsiniz.
Mod muhabbeti bu başlık altında fikrimce gereksiz uzadı Sizden ricam bunu Genel Sohbette veya ayrı bir başlıkta devam ettirmeniz
iyi eğlenceler.
Man aracını pek tercih eden biri değilim ama bir mod içinde 1000 lira vermem hocam… Bunlar yerine atölye`de ki ücretsiz RJL modu hala iyi iş görüyor bence.
Tercih meselesi tabii ki.
Scs neden hala yeni harita dlc’sini duyurmadı hala bilgisi olan var mı?
Hocam zaten normal şartlarda yılbaşı yayınlarında duyuruluyordu. Yunanistan DLCsini geliştirme ekibindeki biri yanlışlıkla duyurduğu için yılbaşında bir sonraki DLC olan Nordic Horizon duyuruldu. O zaman Yunanistan DLCsi daha çıkmamıştı. Yani bi dahaki DLC’yi bence sene sonundaki yılbaşı yayınında görürüz.
Ai trafiğe neden hala yeni gelen araçlar eklenmiyor? Çok öncesinde de sormuştum o zaman low poly vs. çizilmemiştir dendi ancak yeni Man örnek olarak üzerinden 2 yıla yakın zaman geçti. Hala mı çizilmedi yani? yeni Man, Volvo FH5 FH6 serileri, İveco S-way bu araçlar ai trafikte hala yok. Yeni Volvo’nun bile üzerinden 4 ay geçti
@SiSL Eğer konu hakkında bir bilgin varsa aydınlatabilirsen bizleri çok iyi olur abi, teşekkürler.
Umarım şu led/xenon farları biraz geliştirirler. Halojenden renk dışında bir farkı yok. Daha geniş alanı aydınlatmaları lazım, biraz daha parlak olması lazım, kesilme çizgileri daha net olması lazım.
Herkese selamlar, bir kaç gündür ets2de oyundan atma sorunu yaşıyorum. Oyunu tekrar açıp haritada oyundan attığı konuma gelince yine gidiyor. Çözüm öneriniz varsa memnun olurum
Aleyküm selam. Harita modları veya border gibi modlar kullanıyor musun?
Mod kullanmiyorum. Simdashboard uygulaması ile direksiyona gösterge yaptım. Ondan olabilir mi?
Bunu görmüştüm. Dedim galiba yine WOT etkinliği geldi ama değilmiş.