Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

S BEV’den farklı değil gibi

edit: car.info sitesine göre 2024 R460 mış

2024 R460 çıkması normal çünkü test aracı. Öncesinde sadece panjur kamuflajlı iken şimdi komple araç kamuflajlı. Yan taraflar neyse hatlar belli ama ön taraftan bişeyler kestirmek zor hatlar belli değil. Daf komple bitmiş aracı kamuflajlayıp test etmişti bu yüzden ne ile karşılaşacağımızı biliyorduk ama Scania ön tarafı farklı tutuyor lansmana kadar saklıyor.

Kamuflajlı areçta ön farda makyajlı gibi. Ama AInin oluşturduğu resimde ön far bildiğimiz Scania. Yapay zeka muhtemelen bu kamuflajı çıkarırken başka Scaniadan baz aldı. Yapay zekanın oluşturduğu resimle kamuflajlı aracın olduğu resim farklı.

Eğer kamuflaj bizi yanıltmıyorsa görebildiklerimiz:

• Farlar farklı (En dıştaki büyüktü, şimdi ikisi de eşit gibi duruyor.)
  • Scania logosunun yanındaki ızgaralar farklı
  • Ön ızgara farklı
  • Alt tampon farklı
  • Kapı kolu farklı

Daha öncesinde de böyle miydi emin değilim fakat 1.54 güncellemesinden sonra poligonların yüklenme mesafesi değişti sanırım. Çoğu modelin poligonu çok yaklaşınca yükseliyor ve bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Konsol kodu vs bir şekilde bununla ilgili bir düzenleme yapılabiliyor mu?

1 Beğeni

Konsola g_lod_factor_traffic yazıp sayıyı yükselt.

2 Beğeni

Scania’nın kamuflajlı resimlerini paylaştım diye scs forumdan ban yedim :smiley: Sanki marka ve model belli olmuyorda ben açık edip bütün sırrı bozdum.

1 Beğeni
1 Beğeni

Hangi konuya attın fotoğrafları? ve hangi kural ihlalinden banlanmışsın?

1 Beğeni

Umarım bu sayede HELLA ürünleri oyuna gelir

1 Beğeni

“Scania Trucks Discussion Thread” konusuna attım. Banlanma sebebi;
Reason given for ban: Breaking rule [2.3] - Posting of information covered by a non-disclosure agreement (NDA).

1 Beğeni

Seni banlanayak yeni aracı ifşa etmiş oldular diye düşünüyorum. Muhtemelen bu araç ETS 2ye gelecek.

boş ver onlar kaybeder

forumun katı kuralları var ama haksız da sayılmaz, spotterler de suç işlemiş oluyor, kabak sana patladı geçmiş olsun.

modlarla ilgili tartışmalara da yer yok dikkatli olunsun.

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=300666

Benim gördüğüm ve anladığım kadarıyla modlarla ilgili kural forumlarda paylaşılan modların ücretsiz olmasının zorunlu olması

Ben ücretli modları saçma olduğunu düşünüyorum. Tabiki parasal destek almalılar sonuçta emek var ama bunu zorla almak yerine bağış ile alabilirler.

2 Beğeni

Bir ücretli modu kullanmak istiyorsanız satın alırsınız, sonuçta o yapımcı da emeğinin karşılığını ister, kimse sizi modu satın almaya zorlamıyor, siz kendi isteğinizle satın alırsınız.

1 Beğeni

Hocam adam belki aylarca emek harcıyor ve bu işten para kazanmak istiyor ve bazı modlar var hakediyor o yüzden bişey diyemeyiz

Hakediyorlar para kazanmasın demiyorum. Ama paralı modları saçma buluyorum. İsteyen alır ben şahsen almam. Bağış sistemi olur para vermek isteyen verir.

1 Beğeni

tır modeli satın almam, tam sürüme geçene kadar harita da almam, ücretsiz olan harita gruplarında da çok gördük proje bitmeden dağılıyorlar, sıfırdan model yapan adam para kazanmak için mod yapıyorsa paypal yasağı yüzünden bunu yapıyordur, model sitelerinin çoğu iban ile uğraşmıyor, zaten mod alan kişi sayısı da çok değildir, kitle artık zor oyun alıyor.

geçen biri denk geldi tırın camına yazı yazmış yazıyı değiştirip mod’u atar mısın diye sordum 200tl para istedi. :joy:

2 Beğeni