bunun için şase define defaults eklemen gerekebilir tam emin değilim ama çözümü bu olabilir
Çözdüm bu sorunu. O gün gece yaptığım için anlamamıştım ama sabah bakınca anladım. Parçaların def dosyalarına hangi şaside çıkmasını istiyorsan onun adını ekliyorsun sadece. Arka dingili dönen şasiyi de yaptım ama 2 gündür yorgun olduğum için bıraktım çalışmayı. Bazı görsel hatalar var oynanışta hata vermiyor onlara paylaştıktan sonra bakarım belki scs forumda önerisi olan çıkar.
Atölyede modun üzerine mi yapıyorsun yoksa ayrı bir mod mu olacak? Ayrı olacaksa lütfen konvoy desteği
Atölye’deki Volvo modunu kastediyorsan onunla beraber de çalışır ama gri plastik olan yerler daha koyu renk çıkıyor. 4x2 şaside sorun çıkarabilir olmadı ayrı olarak eklerim. Ondan ayrı bir mod olarak yapıyorum, oynayanlarda aynı mod kuruluysa konvoyda çıkmıyor mu? Çıkmıyorsa nerden yapılır nasıl test ederim bilmiyorum.
koca tırın o saatte orada ne işi varmış?
Ukome Offline
Yok atölyedeki masked edits olan direkt konvoy ile uyumlu değil, sıkıntısı var herhalde, konvoy uyumluğunu o yüzden belirttim.
eeyyyy scs
açıkla şu tr haritasını
yoksa seni bi bindiririz boykot trenine bi daha inemezsin
@haşmetlisisl @zortvel @tontonoscar @haluklevent @egm
çin kamyonlarına benzemiş biraz
Scaniada mirrorcam yok muydu ?
sadece kamuflajı düz renk yapmış bence kamuflaj kalkınca daha başka bir araç görülebilir ama tahminim 5-6 serisi gibi panjur ve far makyajı olacaktır.
Kabini DAF ve Volvo’daki gibi AB regülasyonu gereğince uzatmışlardır. Buna ek olarak bir kaç güvenlik donanımı (mesela sağ kapı kaldırım aynası üstünde kör nokta için sensör koymuşlar.) ve biraz makyaj yapmışlardır. V8’de bir gelişme yaparlarsa bu muhteşem olur ama zannetmem E7’de (Euro 7 regülasyonunda) V8 yoktu sanırım.
Ek olarak bence bu aracın dahsboardı hayaletli olabilir ayrıca belkide mirrorcam versiyonlu olacak olabilir.
Yapay zeka tam çıkaramamış tasarımı. Scania yazısının olduğu alan yanlara doğru genişlemiş, ızgara çizgisi tampona kadar daralarak iniyordu artık düm düz inip tamponda yanlara doğru açılıyor. Aynalar, farlar, ön çamurluk, yan camın devamındaki çizgi değişmiş. Kamuflajlardan hala tam belli olmuyor tasarımı ama yazın çıkacak diye bir bilgi kaldı aklımda ne kadar doğrudur çıkınca anlarız artık.