çin kamyonlarına benzemiş biraz
Scaniada mirrorcam yok muydu ?
sadece kamuflajı düz renk yapmış bence kamuflaj kalkınca daha başka bir araç görülebilir ama tahminim 5-6 serisi gibi panjur ve far makyajı olacaktır.
Kabini DAF ve Volvo’daki gibi AB regülasyonu gereğince uzatmışlardır. Buna ek olarak bir kaç güvenlik donanımı (mesela sağ kapı kaldırım aynası üstünde kör nokta için sensör koymuşlar.) ve biraz makyaj yapmışlardır. V8’de bir gelişme yaparlarsa bu muhteşem olur ama zannetmem E7’de (Euro 7 regülasyonunda) V8 yoktu sanırım.
Ek olarak bence bu aracın dahsboardı hayaletli olabilir ayrıca belkide mirrorcam versiyonlu olacak olabilir.
Yapay zeka tam çıkaramamış tasarımı. Scania yazısının olduğu alan yanlara doğru genişlemiş, ızgara çizgisi tampona kadar daralarak iniyordu artık düm düz inip tamponda yanlara doğru açılıyor. Aynalar, farlar, ön çamurluk, yan camın devamındaki çizgi değişmiş. Kamuflajlardan hala tam belli olmuyor tasarımı ama yazın çıkacak diye bir bilgi kaldı aklımda ne kadar doğrudur çıkınca anlarız artık.
S BEV’den farklı değil gibi
edit: car.info sitesine göre 2024 R460 mış
2024 R460 çıkması normal çünkü test aracı. Öncesinde sadece panjur kamuflajlı iken şimdi komple araç kamuflajlı. Yan taraflar neyse hatlar belli ama ön taraftan bişeyler kestirmek zor hatlar belli değil. Daf komple bitmiş aracı kamuflajlayıp test etmişti bu yüzden ne ile karşılaşacağımızı biliyorduk ama Scania ön tarafı farklı tutuyor lansmana kadar saklıyor.
Kamuflajlı areçta ön farda makyajlı gibi. Ama AInin oluşturduğu resimde ön far bildiğimiz Scania. Yapay zeka muhtemelen bu kamuflajı çıkarırken başka Scaniadan baz aldı. Yapay zekanın oluşturduğu resimle kamuflajlı aracın olduğu resim farklı.
Eğer kamuflaj bizi yanıltmıyorsa görebildiklerimiz:
- Farlar farklı (En dıştaki büyüktü, şimdi ikisi de eşit gibi duruyor.)
- Scania logosunun yanındaki ızgaralar farklı
- Ön ızgara farklı
- Alt tampon farklı
- Kapı kolu farklı
Daha öncesinde de böyle miydi emin değilim fakat 1.54 güncellemesinden sonra poligonların yüklenme mesafesi değişti sanırım. Çoğu modelin poligonu çok yaklaşınca yükseliyor ve bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Konsol kodu vs bir şekilde bununla ilgili bir düzenleme yapılabiliyor mu?
Konsola g_lod_factor_traffic yazıp sayıyı yükselt.
Scania’nın kamuflajlı resimlerini paylaştım diye scs forumdan ban yedim
Sanki marka ve model belli olmuyorda ben açık edip bütün sırrı bozdum.
Hangi konuya attın fotoğrafları? ve hangi kural ihlalinden banlanmışsın?
Umarım bu sayede HELLA ürünleri oyuna gelir
“Scania Trucks Discussion Thread” konusuna attım. Banlanma sebebi;
Reason given for ban: Breaking rule [2.3] - Posting of information covered by a non-disclosure agreement (NDA).