Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Bu ets 2 de neden grafik ayarları her oyuna girdiğimde bozuluyor bilen var mı

Nvidia’nın oyun için grafik optimize ayarlarını açıksa kapatın. Sanırım ondan dolayı yapıyor tanıdığım birisinde de Valorant’ta aynısını yapıyordu sürekli her girdiğinde grafik ayarları değişiyordu.

3 Beğeni

volvo fh 6 normalde yakıt tankı büyük ama oyunda 940 litre neden böyle yapıldıki acaba?

Geçen hafta yapmayı istediklerimi tamamladım sayılır, artık en kısa sürede bitirmeye çalışıcam. Ön tarafa sticker eklemeye baktım ve düzgün olmasa bile çember oluşturmak lazım, kaplamanın dışı saydam olduğu için direk düzgün bir çember olarak gösteriyor oyun. Birde dikdörtgen yapıp Convoi Exceptional yazısını da eklemek gerekecek. Scs’de 6x2/4 midlift şasiyi düzeltse tam olacak büyük bir hata ama hala orda duruyor, arkadan dümenlenebilir olsa uzun oluyor ama bu şasi kısa FH5’te olduğu gibi.

2 Beğeni
2 Beğeni

FH4 için kısa 6x2/4 şasiyi deniyorum olacak gibi. Direk FH5’in şasisini alıp yakıt depolarını ekledim, FH4’te depo seçme olayı yok çünkü birleşik olmak zorunda. Yan etekteki ve şasi kaplamasındaki parçalar depoların içine giriyor ama modelleri hazır def dosyasına eklenecek sadece. Ekran görüntüsünde sorunlu kısımları seçmediğim için görünmüyor. Şuan tek sıkıntı şasiyi seçince çamurluk…vs gibi parçalar otomatik olarak eklenmiyor. Yolda denerken başka sıkıntı çıkmazsa bu iş biter.

6x2/4 ve 6x2/2 şasiyi hallettim, 4x2 şasideki beşinci tekeri öne aldım şuanlık FH4’te var ama FH5/6 içinde yaparım zaman bulunca çünkü beni en çok deli eden şey bu. 500-540 gibi motorlara Euro 6 logosu eklemek kaldı ve yapmışken arkadan dümenlenebilen şasiyi de ekleyeceğim. İzin alabilirsem halojen farlarda olacak, Sogard3’ün low deck modunda var mesaj attım dönmesini bekliyorum.

1 Beğeni

Eğer kullanan varsa en gerçekçi ses modları önerebilirmisiniz

Ücretsiz olanlardan buraya bakabilirsin;

(1) Kapitan Kriechbaum - YouTube

1 Beğeni

bunun için şase define defaults eklemen gerekebilir tam emin değilim ama çözümü bu olabilir

Çözdüm bu sorunu. O gün gece yaptığım için anlamamıştım ama sabah bakınca anladım. Parçaların def dosyalarına hangi şaside çıkmasını istiyorsan onun adını ekliyorsun sadece. Arka dingili dönen şasiyi de yaptım ama 2 gündür yorgun olduğum için bıraktım çalışmayı. Bazı görsel hatalar var oynanışta hata vermiyor onlara paylaştıktan sonra bakarım belki scs forumda önerisi olan çıkar.

1 Beğeni

Atölyede modun üzerine mi yapıyorsun yoksa ayrı bir mod mu olacak? Ayrı olacaksa lütfen konvoy desteği :palms_up_together:

Atölye’deki Volvo modunu kastediyorsan onunla beraber de çalışır ama gri plastik olan yerler daha koyu renk çıkıyor. 4x2 şaside sorun çıkarabilir olmadı ayrı olarak eklerim. Ondan ayrı bir mod olarak yapıyorum, oynayanlarda aynı mod kuruluysa konvoyda çıkmıyor mu? Çıkmıyorsa nerden yapılır nasıl test ederim bilmiyorum.

Dar sokakları yapmakla bitmiyor. Yapay zekanın da trafiği felç etmemesi lazım.
Lokasyon Kavala

3 Beğeni

koca tırın o saatte orada ne işi varmış?

Ukome Offline

Yok atölyedeki masked edits olan direkt konvoy ile uyumlu değil, sıkıntısı var herhalde, konvoy uyumluğunu o yüzden belirttim.

eeyyyy scs
açıkla şu tr haritasını
yoksa seni bi bindiririz boykot trenine bi daha inemezsin

8 Beğeni

@haşmetlisisl @zortvel @tontonoscar @haluklevent @egm