Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Volvo FH4 için çoğu şeyi ekledim. Daha bir çok şey eklenebilir ama şuanda en önemlisi tabeladaki logolar ve kornalar için slotlar. Tavan barındaki slotları 4 aydınlatma 2 çakar olacak şekilde düzenledim. Boş paket için öndeki yatay krom çıtaları ve Volvo amblemini mat yaptım. Ön tarafta L-VI stickerları olsun istiyorum, Renault E-Tech T ve DAF XD’de yazıları nasıl eklemişlerse aynı şekilde yapmak lazım becerebilirsem tabi.

6 Beğeni

ne yorum yapsam bilemedim… çağ atlamış gibi duruyor.

9 Beğeni

İnanması bile zor şu grafiklere… Vay be…

sınovi
yine daha önceki onlarca harcanmış modcu gibi
ets 2 için
kendini yırtan
ama eline babayı alan
mod emekçisi

birader sal artık gerçekten sal git kendi oyununa shader yaz ne uğraşıyorsun ets 2 ile falan

5 Beğeni

Trafikte dorsesiz gezen araçlar oluyordu eskiden sanırım kaldırıldı hiç denk gelmiyorum artık :smiley:

2 Beğeni

Daha 21 Man yok trafikte

1 Beğeni

Bilmiyorum fark eden veya bahseden oldumu ama mercedes benz actros mp4 sanki eski volvo fh4 modeli gibi biraz büyük, baksanıza giga space bütün dorselerden uzun. Krone coolliner dorsesinde bile durum aynı Actros rework u sabırsızlıkla bekliyorum…

3 Beğeni

Hala var ama çok nadir geçiyor :smiley:

1 Beğeni

bununla birlikte çekicideki dorseyi çeken beşinci tekerlek gerçekte daha yukarıda tutuyor. scsnin burada bazı gariplikleri yıllar çözüm olarak mecburen duruyor. bu boy farkına şu an kendi projemde takılıyorum maalesef para ile satın alınsa bile her model veya her dorse aynı oranda gelmiyor el ile tutturmak gerekiyor.

3 Beğeni

Rework de ayarlarlar umarım ki baştan yapacaklar diye biliyorum mevcut modeli.
Eski modelin orantıları ne kadar doğru bilmiyorum ama yeni teknoloji ile yapacakları için ,bahsettiğim tarama, orantıları bu sefer tam oturur, dorseyide illaki ayarlarlar.

Hiç görmedim son zamanlarda hocam bilmiyorum :smiley:

1 Beğeni

Bu adamı görüp de kulağının üstüne yatan yöneticiler istemiyoruz ! @pavel

Oyunu ETS 3.5 yapmış, eğer bu adamı yerseniz yazıklar olsun ne diyeyim

1 Beğeni

zaten yenildiği için patreondan devam etmiyor mu forum kuralları gereği zaten ücretli bir şey paylaşılmıyor. :smiley:

para toplayalım snoviyi biz işe alalım

3 Beğeni

Bu ets 2 de neden grafik ayarları her oyuna girdiğimde bozuluyor bilen var mı

Nvidia’nın oyun için grafik optimize ayarlarını açıksa kapatın. Sanırım ondan dolayı yapıyor tanıdığım birisinde de Valorant’ta aynısını yapıyordu sürekli her girdiğinde grafik ayarları değişiyordu.

3 Beğeni

volvo fh 6 normalde yakıt tankı büyük ama oyunda 940 litre neden böyle yapıldıki acaba?

Geçen hafta yapmayı istediklerimi tamamladım sayılır, artık en kısa sürede bitirmeye çalışıcam. Ön tarafa sticker eklemeye baktım ve düzgün olmasa bile çember oluşturmak lazım, kaplamanın dışı saydam olduğu için direk düzgün bir çember olarak gösteriyor oyun. Birde dikdörtgen yapıp Convoi Exceptional yazısını da eklemek gerekecek. Scs’de 6x2/4 midlift şasiyi düzeltse tam olacak büyük bir hata ama hala orda duruyor, arkadan dümenlenebilir olsa uzun oluyor ama bu şasi kısa FH5’te olduğu gibi.