Volvo’nun Globetrotter yazısının olduğu yerdeki kaplamayı değiştirip ayrı parça olarak eklemeyi çözdüm. Zaman bulup her parçaya ayrı ayrı eklemek kaldı. Volvo’nun sitesinde bulduğum pdf’te Globetrotter logosunun doğru hali var ama FH16 olanları bulamadım. Blender’ı kurcaladıkça istediğim şeyleri FH4’e eklemek istiyorum bakalım hayırlısı. Modla eklendi bir çok şey ama bir kaç parçanın tamamen boyalı hali lazım bana.
Bu arada logoya yakından bakınca dünya yatay çizgilerden oluşuyormuş ilk defa bu kadar detaylı gördüm.
Hasan beni topluluk yöneticisi olarak işe al, 2 defa kaldırıp üşengeçlikten balkona attığım ucundan kum dökülen plastik dambıllarımla çeyizime diye aldığım kutusunda yepis yeni kahve makinam var, ofise getirir fotoğraf çekeriz scs’ye rakip oluruz bizim neyimiz eksik.
çalışma şartlarım öğle yemeği olarak ciğer tava ve sigorta.
Yeni eklemeler gelecekmiş, artık bölümleri yaparken ek görevleri de yerine getirerek 3 yıldıza kadar derece kazanabileceğiz. İlk bölümlerde olduğu gibi videolu örnek olmayacakmış bu bölümlerde ve bunları bitirince de ödüller verilecekmiş.
Öcellikle Var olan sürücü kursuna Tamamen Türkçe desteği eklensin. Ben yapacağım ama Türkçe olmadığı için yapasım gelmiyor. Oyun türkçe ama Sürücü akademisi kısmı ingilizce.
“Yakında yayınlanacak bu modülde oyuncular, yalnızca iç kamerayı kullanma, ileri ve geri vites arasında vites geçişlerini sınırlama veya senaryoyu belirlenen sürede tamamlama gibi ek koşulları yerine getirerek kazanılabilecek 3’e kadar toplanabilir yıldıza ulaşabilecekler.”
3 kamerasıyla park eden kitle mokoko:)
keşke WOT’da herkesin başarı profilini sıralamalı yapsa SCS. kim harrrbi şoför, kim “1 saatte bitti, hepsi bu muydu” diyen tayfa belli olurdu en azından;)
bu getirecekleri parkur ve sürüş deneyimi, açık ara perfecto
Volvo’nun tavan logosunu değiştireyim derken mod yapmaya başladım. İki haftaya yakın sürede birşeyler yapabildim ama automat klasörü çok karıştı belki modla alakası olmayan dosyalar bile orda duruyor. Eklediğim ve eklemek istediğim kısımlar şöyle;
Ayna ve güneşlik tamamen boyalı oldu, FH16 için de boyalı ve gümüş. Şimdilik dışarıdan görünen modelleri ekledim içeriden görünen modellere de aynı uygulama yapılacak.
Globetrotter ve Globetrotter XL logosu yenilendi FH16 olanı bulamadım.
Aero yan etekler oyun içinde mevcut sadece def dosyası ekleyip açtım.
Ön çamurluğu FH5’ten aldım ama burda boyalı olanı koymadığım için FH4 olan gözüküyor.
Tavan spoileri FH5’ten alınma.
Ön ızgaraya gri plastik seçeneği ekledim ama üst kısımdaki ızgaranın içi açık renk oldu nedense.
Boyalı sis farı oldu ama farlarda hata çıktı heralde daha denemedim.
Alçak tampon ekledim. FH5’in tamponunun üstünü silip FH4’e ekledim oldu.
Gri plastik rengini daha koyu yaptım.
Plastik ve FH16’nın ayna ve güneşliği FH5’den ekledim.
FH16 kapı kolu ve yan camdaki kaplamasını FH5’ten aldım.
FH5’teki daha büyük tavan lambaları olan parçayı alıcam ama ordaki logolar FH4’e göre değişecek.
Volvo’nun tavan barı Globetrotter kabinde yok onu blenderde doğru yere konumladırıp eklemek istiyorum. Slotların yerlerini de değiştiricem.
Ön ızgaradaki led slotları düzeltilebilir scs yapmazsa. Burdaki örnekte düzelttiğm konumda.
Yapmayı bilsem korna slotunun yerini değiştirip tavan barına yakın yere koyarım.
Bunların dışında yapamayacaklarım; kısa 6x2/4 şasi, beşinci tekerleğin yeri, halojen farlar ve arka stoplar, far koruması, çift sis farı, tavan logosunun üstündeki 3 led.
Fotoğraflara baktım araçlar boyaları hala sade. Madem tır için sürüş akedemisi kaplaması getiriyorsunuz ödül için bunu direkt sürüş akedemisine entegre edinde gerçekçiliği birazda olsun arttırın.