mükemmel ben de unutup update geliyor sandım hani girer bakarız diye
neyse yaz kızım
diğer interaction altyapısı uygulanacak. biz scs miyiz petrol istasyonundan bi kahve içirtmeden gönderelim insanları
yok anasının gözü cnm
Bu haber doğru. SCS kendiside paylaşmıştı. Gerçek hayatta denemesi tehlikeli olacağından simülasyonda denemişler.
Oyun dosyalarında izlanda hakkında materyaller var ve her ne kadar resmi duyuru olmasada İzlanda geliyor arka planda yapılıyor bunu biliyoruz. Konu açılabilir fakat 2 koyun 1 yol kenar dikmesi ile neyi tartışabiliriz ki? Bırakın böyle kalsın resmi duyuruda açılır acelesi yok.
Yahu yakında dedim şimdi demedim. Yakında duyurabilir SCS. Resmi olarak duyurulduğu an açılır zaten. Şimdi gerek yok ki.
Bizde yedik.
Geliştici için sıkıntı bir durumdu her yükü tüm dorseler için elle ayarlamak. Şimdi heralde dorse ve yüke bağlanma noktalarını gösterip otomatik olarak birleşmesini sağlıyorlar anladığım kadarıyla. Yüke göre spanzet, zincir, halat gibi bağlanacağı materyali kodla belirtirsin oyun onun dosyasını seçip oluşturur.
Volvo’nun Globetrotter yazısının olduğu yerdeki kaplamayı değiştirip ayrı parça olarak eklemeyi çözdüm. Zaman bulup her parçaya ayrı ayrı eklemek kaldı. Volvo’nun sitesinde bulduğum pdf’te Globetrotter logosunun doğru hali var ama FH16 olanları bulamadım. Blender’ı kurcaladıkça istediğim şeyleri FH4’e eklemek istiyorum bakalım hayırlısı. Modla eklendi bir çok şey ama bir kaç parçanın tamamen boyalı hali lazım bana.
Bu arada logoya yakından bakınca dünya yatay çizgilerden oluşuyormuş ilk defa bu kadar detaylı gördüm.