Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

hahahah komik seni

hemen atlamayın save patlayabilir yedekleyin diyor scs

3 Beğeni

Güncelleme yine arayüz güncellemesi olmuş. Onun dışında yükleme değişmiş ve sürüş akedemisinin Truck Driving Proficency eklenmiş. Bence daha erken en azıdnan beta gelsin öyle denenir. Ama isteyen ayrı save açıp öylede deneyebilir SCSye gönderir karşılaştığı bugları vs.

ya bunu da mı arakladınız malum projemden

5 Beğeni

“Once ETS2 EEE is completed, we’ll have to decide where to go next… Scandinavia? Rest of France with an option to go toward Spain? Italy? Balkans? Continue East towards Russia? We will have to try to come up with a method to understand the highest potential and set the priorities right…”

yeni blog zannettim, dedim ki heart of russia’nın adını değiştirip yayınlıyorlar mı acaba :smiley:

‘‘Final note: This map add-on/DLC will not be free (we are pondering ~EUR 10 price point), but it’s an optional expansion.’’

bu açıklama da güldürdü ve duygulandırdı nedense

Selamın aleyküm arkadaşlar sizdede böyle sorun varmı? ETS oynarken ufak ve bir kaç saniye aralıkla olan stoplar var bunun için çözüm veya başka bir yol varmı? Veya bu sorun scs tarafından mı oluyor

1 Beğeni

Kendi yapmış olduğum ETS ve ATS için performans artışı sağlayan dll yi dene istersen rar dosyasındaki needed injector içindeki pc nin çekirdek sayısına göre (4 çekirdek te yeterli olacaktır) multicore.dll dosyasını winx64’ün içine ve plugins adında klasör oluştur onunda içine de at

https://www.mediafire.com/file/v3xuqx2f3qli2ur/multicore_codes.rar/file

2 Beğeni

Bunun harici başka bir yol Yokmu

1 Beğeni

Yani sistem olarak da bi düşük yok 4050 ekran kartı İ5 13500h işlemci

1 Beğeni

Geliştirdiğim mod, Prism3D motorunun tek çekirdek üzerine binen yükünü azaltmak amacıyla, yükü diğer çekirdeklere dağıtacak şekilde tasarlanmıştır. Her ne kadar oyun motoru hâlâ temel olarak tek çekirdekli çalışsa da, bu çözüm CPU tarafında darboğazı gözle görülür şekilde hafifletmektedir. Kurulumu tarif ettiğim şekilde yaparak test edebilirsiniz. Harici yöntemler hakkında bilgim yok.

1 Beğeni

Plugins dosyasını win64 e kurup işine dediğin dosyayı atıyorum

5 Beğeni
6 Beğeni
9 Beğeni

Eskisi ile yenisi arasında baya fark var.

1 Beğeni

@Firat_Guvendiren

7 Beğeni

Ciddi değilim Fırat’ım :smiley:

SCS Software's blog: SCS On The Road: Bauma 2025 Vlog :+1:
https://www.youtube.com/watch?v=Hpzvk2m13CQ

Heyt Be Zikkim Tadinda Kanalı Murat Abi Gf nin ilk Kanalı 2013-2014 Az İzlemedik. İntro Kısmında İster İstemez Duygulandım O Günlere Götürdü.

2 Beğeni