Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

1 Beğeni

Pavelin çekik gözlü ikizi.
Tam profil fotosu yapmalık.

Yeni profilim hayırlı olsun o zaman. “Piksel Piksel Pavel”

3 Beğeni

Yoğun geçen iş hayatımdan dolayı foruma çok fazla giremedim o yüzden cevap yazamadım, aynen dediğiniz gibi bende page down atalı mesela, şerit takip 55’ten sonra otomatik devreye girdikten sonra page down’a bir kere bastıktan sonra düzgün sürdüğü moda geçiyor.

Scanianin kamuflajlı 2025 model tırı. Sizce Scanianın 2025 modeli oyuna gelir mi ? Ben gelir diye düşünüyorum. Sonuçta BEV geldi Superde gelecek. Tabi bu model için ayrı lisans almaları lazım ama SCSnin bir on the road serisinde (Şuanda onu izliyorum.) Scania ile işbirliğinde olduğunu söylemişti. Tabi Super gelecek onun için işbirliğinde ama ben 2025 yılıdna olmazsa bile sonraki yıllarda gelebileceğini düşünüyorum. Hatta belki lansman sırasında süpriz yapıp getirebilirler. Tabi resmi duyuru yapılmadı ama tahminim bu yönde.

2 Beğeni
1 Beğeni

Bu videonun sonunda Oscar “Beklenmedik araç vardı” derken Nemiro “videoyu sonlandıralım yoksa sızıntı olacak.” diyor. Burada mesaj var gibi ufak sanki. MP6 olabilir. Sonuçta yılbaşı yayınında doğrulanmıştı ve video yılbaşı yayınından bir kaç ay önce çekilmiş. Yada başka marka araçta diyor olabilir.

S-Way’dır. Oscar videoda S-Way Metallica Edition’un içinde görülüyor.

öyle bir iş birliği ki volvonun yeni motoru oyuna direk geldi scania nın 2020 de tanıttığı 770 ortada yok.

Zamanlama hatası plansız hareket ve belkide ihmaller yüzünden lisansı geç alındı fakat motorları çıkarmak için uygun anı bekliyorlar sanırım superler ile yada 2025 ile gelecek çünkü başka mantıklı bir açıklaması yok

SCSnin süreci çok yavaş ilerliyor maalesef.

Swayda olabilir tabiki.

Scs ile kavgalılar heralde sjsj normalde araları baya iyiydi scania’nın ilginç

ETS 2den bağımsız ama bütün ETS 2/ATS oyuncularınına mutlu yıllar. İnşallah 2025 yılı hepimiz için iyi olur ve ETS 2 ve ATS içinde dop dolu içerlikler olur.

2 Beğeni

Pavel’den şaşırtmayan açıklama

Bütün her şey çok gerçekçi ve eksiksiz olduğu için mevsimleri bir türlü getiremiyorlar. Forza Horizon’da her hafta otomatik olarak değişiyor mevsim, gerçekçi değil ama ne zararı var oyuncu için. Orda araç kirlenmeside gerçekçi değil ama kirleniyorda temizleniyorda. Gereksiz şeylere titizlendikleri için bir çok şey gelmiyor böylece. 2024 biterken rigid getireceğiz diyorlar dalga geçer gibi. Zaten oyunun kendi dorselerini içeren rigid modu var onun daha iyisini getirmesi lazımken daha işin başındayız diyorlar. Boş zamanında mod yapan insan maaşlı çalışan insandan daha iyisini yapıyor.

11 Beğeni

Oyunun yeni haritasında Kapıdağ Yarımadası yoktu ve Gökçeada gereğinden büyük çizildiği için Gelibolu Yarımadası manasız ve şok edici bir şekilde küçültülmüştü. Minik bir düzelme yaptım.

Basit bir şekilde yapılabilecek bir iş nasıl bu kadar absürt bir hal aldı hakikaten hayret bir şey. SCS’deki çalışanlar benden daha tecrübeli kişiler. Benim yaptığım basit bir şeyi nasıl yapamazlar insanın aklı almıyor.

Şu anki harita →

Minik düzeltme yaptığım harita →

Düzeltmeler:
-Kapıdağ Yarımadası eklendi.
-Gelibolu Yarımadası ve Gökçeada düzeltildi.

@HasanOfke
@SiSL

(Harita TrucksBook’dan alınmıştır.)

3 Beğeni
1 Beğeni

Önceden gamepad ile oynarken menüde kolayca gezinebiliyordum pcye uzanmadan her şeyi hallediyordum g29a geçince bu olmadı bunu yapmanın bir yolu var mı

Gösterge rework dlcsi gelsin para vermeye razıyım. Bu manzarayı yenilemek için bir milyon dolar gerekiyor herhalde.

3 Beğeni