hocam biri şeritte tutma asistanı yani yardımcı oluyor şeritten çıkarken falan, öteki de şeritten çıkma ikazı olması lazım sadece sesli uyarıyor direksiyona herhangi bir müdahale de bulunmuyor diye biliyorum
Tuş atama demiş ama başka birşey gibi
Evet konsolda Active lane assist Enabled yazıyor fakat direksiyona minimal hareketlerle müdahale ediyor. Youtube’da videolara baktığımda onlarda daha fazla müdahale ediyor, bende öyle değil
hayır hocam tuşa basarak şerit takip modunu değiştiriyorsunuz işte yada ayarlardan da yapabiliyorsunuz tıpkı acc ye de tuş atayabildiğiniz gibi, onda da modu tuş ile değiştirebiliyorsunuz
hocam ayarlarda güç geribildirimli direksiyon diye bir ayar olması lazım onu artırırsanız daha çok etki ediyor direksiyona
acc açmak için tuş atıyorum fakat aynı tuş kapıyor mu bunu bir türlü anlamadım…
2024 ün en iyileri arasına (ATS ile beraber) son sıradan da olsa girebilmiş. Bronz’da fena değil ya
Bu oyunun fizikleri çok garip… Otomatik vitesle Scania 730hp ile bu yokuşu hiç zorlanmadan çıkabiliyorum. Volvo 780 aldım ilk başta otomatik denedim çıkmadı sonra manuel aldım zorlanarak 1-2-3kmh ile çıkabildim anca o da 2 dakika sürüyor ne desem bilemedim şimdi.
buradaki rampada ise scania ile manuelle çıkabiliyorken volvo ile otomatik çıktım hiç zorlanmadı şaşırtıcı bir şekilde.
fh4 750 ile denedim o da çıkmadı
ya bu scs 780 diye 750 mi kakaladı bize ne yaptı sanki 750 ve 780 aynı gibi geldi bana.
scanianin eski kasa ile denedim o da çıkıyor bir tek Volvolar kalıyor anlamadım ne iş?
Şanzıman alakalı bir durum mu acaba?
Vitesleri çok erken atıyor bende nedense
İkisi aynı güçdeler mi torkalrı felan ?
evet volvo fh4 ve fh5 750 beygir scanialar 730 beygir volvo fh6 780 beygir
1-2 hafta önce falan bunu dile getirmiştim burda. Winterlanda Volvo FH6 780 zorlanırken Scania Streamline 730 zorlanmadan çıkıyor ve garip bir şekilde NG Scania S 730 da zorlanıyor. Biraz tuhaf açıkçası çünkü bariz bi gariplik var çözemedim. Motorların yazılımında mı bi yanlışlık var ilginç doğrusu.
bende s730 zorlanmıyorken streamline zorlanıyor bu rampada bir de bu oyuna awd sistemi getirmeleri lazım artık bir de winterland geldi neden kış lastiği getirmiyorlar anlamıyorum
işin tuhafı
volvonun şanzımanına bak
bir de scanianın şanzımana bak
Çekişlerde tork değeri beygir değeri kadar önemlidir.Beygir gücünü tek başına kıyaslamamalısınız
resimde değerler mevcut. Yanlış olan nedir?
hikaye GTA VI’ya dönmüş, planlı mı yoksa rastlantı mı?, rigid şasi modu Ets2 1.35 sürümündeyken tartışılmış ve tekrar gündeme 1.53 ile geldi @Burak34
1.35 ve 1.53 ise o zaman 5+3=8 eder ve 1.53+8=1.61 çıkış sürümü diyebilir miyiz? Fakat bu çok geç olur derseniz ve yanlış hatırlamıyorsam Nordic Horizona kadar yetiştirmeye çalıştıklarını söylemişlerdi sanırım. Eğer öyle ise 5-3=2 ve 1.53+2=1.55 sürümü uygun mudur hocam?