Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Vitesleri çok erken atıyor bende nedense

İkisi aynı güçdeler mi torkalrı felan ?

evet volvo fh4 ve fh5 750 beygir scanialar 730 beygir volvo fh6 780 beygir

1-2 hafta önce falan bunu dile getirmiştim burda. Winterlanda Volvo FH6 780 zorlanırken Scania Streamline 730 zorlanmadan çıkıyor ve garip bir şekilde NG Scania S 730 da zorlanıyor. Biraz tuhaf açıkçası çünkü bariz bi gariplik var çözemedim. Motorların yazılımında mı bi yanlışlık var ilginç doğrusu.

1 Beğeni

bende s730 zorlanmıyorken streamline zorlanıyor bu rampada :smiley: bir de bu oyuna awd sistemi getirmeleri lazım artık bir de winterland geldi neden kış lastiği getirmiyorlar anlamıyorum

işin tuhafı

volvonun şanzımanına bak

bir de scanianın şanzımana bak

Çekişlerde tork değeri beygir değeri kadar önemlidir.Beygir gücünü tek başına kıyaslamamalısınız

Hayır :melting_face:

9 Beğeni

resimde değerler mevcut. Yanlış olan nedir?

hikaye GTA VI’ya dönmüş, planlı mı yoksa rastlantı mı?, rigid şasi modu Ets2 1.35 sürümündeyken tartışılmış ve tekrar gündeme 1.53 ile geldi @Burak34

1.35 ve 1.53 ise o zaman 5+3=8 eder ve 1.53+8=1.61 çıkış sürümü diyebilir miyiz? Fakat bu çok geç olur derseniz ve yanlış hatırlamıyorsam Nordic Horizona kadar yetiştirmeye çalıştıklarını söylemişlerdi sanırım. Eğer öyle ise 5-3=2 ve 1.53+2=1.55 sürümü uygun mudur hocam?

Ekran görüntüsü 2024-12-28 184711 (1)

3 Beğeni
1 Beğeni

Pavelin çekik gözlü ikizi.
Tam profil fotosu yapmalık.

Yeni profilim hayırlı olsun o zaman. “Piksel Piksel Pavel”

3 Beğeni

Yoğun geçen iş hayatımdan dolayı foruma çok fazla giremedim o yüzden cevap yazamadım, aynen dediğiniz gibi bende page down atalı mesela, şerit takip 55’ten sonra otomatik devreye girdikten sonra page down’a bir kere bastıktan sonra düzgün sürdüğü moda geçiyor.

Scanianin kamuflajlı 2025 model tırı. Sizce Scanianın 2025 modeli oyuna gelir mi ? Ben gelir diye düşünüyorum. Sonuçta BEV geldi Superde gelecek. Tabi bu model için ayrı lisans almaları lazım ama SCSnin bir on the road serisinde (Şuanda onu izliyorum.) Scania ile işbirliğinde olduğunu söylemişti. Tabi Super gelecek onun için işbirliğinde ama ben 2025 yılıdna olmazsa bile sonraki yıllarda gelebileceğini düşünüyorum. Hatta belki lansman sırasında süpriz yapıp getirebilirler. Tabi resmi duyuru yapılmadı ama tahminim bu yönde.

2 Beğeni
1 Beğeni

Bu videonun sonunda Oscar “Beklenmedik araç vardı” derken Nemiro “videoyu sonlandıralım yoksa sızıntı olacak.” diyor. Burada mesaj var gibi ufak sanki. MP6 olabilir. Sonuçta yılbaşı yayınında doğrulanmıştı ve video yılbaşı yayınından bir kaç ay önce çekilmiş. Yada başka marka araçta diyor olabilir.

S-Way’dır. Oscar videoda S-Way Metallica Edition’un içinde görülüyor.

öyle bir iş birliği ki volvonun yeni motoru oyuna direk geldi scania nın 2020 de tanıttığı 770 ortada yok.