Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

2-3 tane steam atölye modu vardı sanırım weather 2k olan grafik modu açıkken oldu bana da. greece dlc’sinde sakız adasında deniz aynı kavşakta olduğu gibi yeşil kaplama görünüyordu. sanırım onu kaldırınca bi daha yaşamadım.

Mod sadece Sisl’s mega pack ve 4 tane kadın modu var ama onları da devre dışı bırakıp tekrar oyuna girdiğimde sorun çözülmedi. Öyle daha önceden de harita modu vs. hiçbir mod yüklemedim profilim bozulmasın diye valla ilk başta korkuttu beni eyvah dedim ekran kartı tırtladı

Geçmiş olsun. Ekran kartı yanmış olabilir. Bendede böyle benzer birşey olmuştu. Sonra ekran kartını yandığı ortaya çıktı.

Aman kardeşim öyle bir şey yok sadece korkuttu dedim Ets’den sonra 2, 3 tane farklı oyunlara girdim çıktım kartım taş gibi sapa sağlam. Sorun Ets de bu arada bu grafik bozulmaları sadece iberia da denk geldi o da şehir içlerinde bugün gelen güncelleme mi bozdu oyunu ne yaptı bilmiyorum artık

Selamlar dlclerim yüklü ama hala yeni volvolara ulaşamıyorum bu sorunu yaşayan oldu mu?

1- dlcnin kütüphanede olduğundan emin olun (mağaza sekmesinde ‘‘volvo fh series 5’’ ve ‘‘volvo fh series 6’’ şeklinde aratarak dlc’leri o şekilde indirmeyi deneyin)

2- önce steami yeniden başlatın, indirme başlamazsa komple steam hesabınızdan çıkış yaparak şifrenizle yeniden girin ve herhangi bir güncelleme yapıp yapmadığına bakın.

3- ilk 2 madde çalışmadıysa dosya bütünlüğünü doğrulama yapın bir de öyle bakın.

sırasıyla deneyin muhtemelen olacaktır.

Dosya doğrulaması yapıp bi de öyle bak ustam

Hepsini denedim olmadı malesef iveco sway ve elektrikli tırlar var ama volvolar yok bir çeşit bugda oldugumu tahmin ediyorum

Hocam sırasıyla şunları yapın

• dosyaları doğrula ve oyuna girip bakın olmaz ise
  • yeni save açıp mod kullanmadan oyuna girip bakın olmaz ise
  • oyunu ve belgelerimdeki ets2 klasörünü de silip baştan yükleyin

İşe yarar mı bilmiyorum steamde dlclerimi yönet kısmından Volvo paketlerinin tikini kaldırıp tekrar işaretle. Olmadı steami kapat açınca tekrar işaretle yeniden yükler belki.

Dosya doğruladım 1.52 sürüme düşürüp tekrar 1.53 e çıkardım oyunu komple silip tekrar yükledim yeni profil açtım dlc leri kaldırıp tekrar yükledim steam giriş çıkış yaptım aklıma gelen herseyi yaptım ama hala yok kafayı yiyeceğim. Man e-renault e-scania sway hepsi var bi volvolar yok

Olcay, belgelerimin yedeğini alıp, salt profilinle tüm belgelerim mod klasörünü boşaltıp config, config lokalleri de silip dener misin bi? ayrıca atölyeden de herhangi bir mod aktif etmeden dene. sıfırdan kurmuşsun. mutlaka bir mod veya bir komut vs aracın görünmesine engel çıkarıyor.

1 Beğeni
1 Beğeni

Arkadaşla multiplayer convoy olarak girdik. Collision kapalı olan yerde otomatik frenlemeyi aktif etti arkadaşın tırını gördüğünde normal mi ?

Oyunda acc ve front asisst çok garip çalışıyor, acc genellikle çok geç fren yapıyor ( mesafe ayarı farketmeksizin ) yada yetersiz fren yapıyor ( belki de ai ile alakalı ) front assist hep kapalı kullanıyorum ben, acc de orta mesafe de

Bu da olmadı şak gibi çıldıracağım :joy:

Bende acc fazla fren yapıp havayı bitiriyor onun harici takipte iyi, Şerit takibi de pek düzgün çalışmıyor. Hiçbir assist kullanamıyorum.

Şerit takibin 2 farklı modu var. Bende tuş atadıktan sonra fark ettim. Birinde çok saçmalıyor ama diğer modda sorunsuz sürüş yapıyor.

1 Beğeni

İlk kez sizden duydum modları olduğunu

Aynı şekilde benimde öyle, birinde iyiyken diğerinde çok kötü çalışıyor ama ikisi arasındaki farkı da anlamış değilim. Hangi mod nasıl çalıştığını çözemedim. Biri tamam bildiğimiz şerit takip ama diğer mod nedir nasıl çalışıyor bilmiyorum bilen varsa anlatabilir mi?