İşe yarar mı bilmiyorum steamde dlclerimi yönet kısmından Volvo paketlerinin tikini kaldırıp tekrar işaretle. Olmadı steami kapat açınca tekrar işaretle yeniden yükler belki.
Dosya doğruladım 1.52 sürüme düşürüp tekrar 1.53 e çıkardım oyunu komple silip tekrar yükledim yeni profil açtım dlc leri kaldırıp tekrar yükledim steam giriş çıkış yaptım aklıma gelen herseyi yaptım ama hala yok kafayı yiyeceğim. Man e-renault e-scania sway hepsi var bi volvolar yok
Olcay, belgelerimin yedeğini alıp, salt profilinle tüm belgelerim mod klasörünü boşaltıp config, config lokalleri de silip dener misin bi? ayrıca atölyeden de herhangi bir mod aktif etmeden dene. sıfırdan kurmuşsun. mutlaka bir mod veya bir komut vs aracın görünmesine engel çıkarıyor.
Arkadaşla multiplayer convoy olarak girdik. Collision kapalı olan yerde otomatik frenlemeyi aktif etti arkadaşın tırını gördüğünde normal mi ?
Oyunda acc ve front asisst çok garip çalışıyor, acc genellikle çok geç fren yapıyor ( mesafe ayarı farketmeksizin ) yada yetersiz fren yapıyor ( belki de ai ile alakalı ) front assist hep kapalı kullanıyorum ben, acc de orta mesafe de
Bu da olmadı şak gibi çıldıracağım ![]()
Bende acc fazla fren yapıp havayı bitiriyor onun harici takipte iyi, Şerit takibi de pek düzgün çalışmıyor. Hiçbir assist kullanamıyorum.
Şerit takibin 2 farklı modu var. Bende tuş atadıktan sonra fark ettim. Birinde çok saçmalıyor ama diğer modda sorunsuz sürüş yapıyor.
İlk kez sizden duydum modları olduğunu
Aynı şekilde benimde öyle, birinde iyiyken diğerinde çok kötü çalışıyor ama ikisi arasındaki farkı da anlamış değilim. Hangi mod nasıl çalıştığını çözemedim. Biri tamam bildiğimiz şerit takip ama diğer mod nedir nasıl çalışıyor bilmiyorum bilen varsa anlatabilir mi?
hocam biri şeritte tutma asistanı yani yardımcı oluyor şeritten çıkarken falan, öteki de şeritten çıkma ikazı olması lazım sadece sesli uyarıyor direksiyona herhangi bir müdahale de bulunmuyor diye biliyorum
Tuş atama demiş ama başka birşey gibi
Evet konsolda Active lane assist Enabled yazıyor fakat direksiyona minimal hareketlerle müdahale ediyor. Youtube’da videolara baktığımda onlarda daha fazla müdahale ediyor, bende öyle değil ![]()
hayır hocam tuşa basarak şerit takip modunu değiştiriyorsunuz işte yada ayarlardan da yapabiliyorsunuz tıpkı acc ye de tuş atayabildiğiniz gibi, onda da modu tuş ile değiştirebiliyorsunuz
hocam ayarlarda güç geribildirimli direksiyon diye bir ayar olması lazım onu artırırsanız daha çok etki ediyor direksiyona
acc açmak için tuş atıyorum fakat aynı tuş kapıyor mu bunu bir türlü anlamadım… ![]()
2024 ün en iyileri arasına (ATS ile beraber) son sıradan da olsa girebilmiş.
Bronz’da fena değil ya
Bu oyunun fizikleri çok garip… Otomatik vitesle Scania 730hp ile bu yokuşu hiç zorlanmadan çıkabiliyorum. Volvo 780 aldım ilk başta otomatik denedim çıkmadı sonra manuel aldım zorlanarak 1-2-3kmh ile çıkabildim anca o da 2 dakika sürüyor
ne desem bilemedim şimdi.
buradaki rampada ise scania ile manuelle çıkabiliyorken volvo ile otomatik çıktım hiç zorlanmadı şaşırtıcı bir şekilde.
fh4 750 ile denedim o da çıkmadı ![]()
ya bu scs 780 diye 750 mi kakaladı bize ne yaptı sanki 750 ve 780 aynı gibi geldi bana.
scanianin eski kasa ile denedim o da çıkıyor bir tek Volvolar kalıyor anlamadım ne iş?
Şanzıman alakalı bir durum mu acaba?