Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Allah kurtarsın, aman internete elektriğe falan dikkat edin en ufak hata komple gidiyor

En komik olan da internetim gigabit. oyun ssd de kurulu bekle babam bekle. sanki yıl 2004 hdd ye oyun kuruyoruz da bekliyoruz yarım saat.

Öncellikle aynı durumu yaşadım 2 SSD, 1 M2 SSD ve Harddisk var
Steam nedense her seferinde bende Harddiski varsayılan indirme alanı olarak yapıyor ve bu durumdan ötürü güncellemeleri harddiske indirip okutup oyunun kurulu olduğu M2 SSD’ye yazıyor. Yavaş olmasının sebebi bu yüzden…
Bunu farkettim varsayılan indirme alanını düzelttiğimde durum çözüldü
Yani güncelleme yaptığı sırada görev yöneticisinden durumu kontrol edin

Onu nasıl yapacağım indirme alanını değiştirmeyi bende de ssd ve HDD var

Burayı bul Oyun hangisinde kurulu ise…

O diski varsayılan yap…

3 Beğeni

Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama yeni araç geldiğinde etkinlik yapsalar güzel olur. Harita DLClerinde vardı etkinlik. Mesala yeni araçın yayınlanacağı tarih yaklaşırken yada araç yayınlandıktan sonra etkinlik yaparlarse o etkinlikte o yeni gelen aracı limandan alıp bayiye götürsek güzel olmaz mı ? Mesala FH5 ile FH6 geldi ya etkinlikle FH5 ile FH6yi alıp götürebiliriz. Hediye olarak kabin aksasuarı verebilir o tıra ait.

3 Beğeni

Volvo FH5 aracımı seçince oyundan atıyor sebebi ne olabilir ? herhangi mod kurulu değil ,orijinal oyun.

ben de atma yok

Anlamadığım bir şekilde atıyor dosya doğrulama da yaptım şimdi çok garip ve saçma mod filan da yok saveden aracı nasıl silebilirim acaba bu mümkün mü ?

O bende de oluyordu. Eski save geri dönüp aracı tekrar alınca atmadı bu sefer.

4 Beğeni

3 Beğeni

Peki oyunu alt taba alınca ilk fare tıklamasında yine ekrana gelmesini nasıl önleriz? Oyun açıkken masaüstünde bir şeyle uğraşamıyorum, kapatmak zorunda kalıyorum. Sadece bende mi oluyor?

1.51 ile olduydu bu sorun sanırım bende de var

1 Beğeni

Oyunu kapatmak gayet basit bir çözüm. Çözmüşsün işte.

Ya sırf bir şeyler yazmak için yazıyon ya da dalga geçiyon adamla uğur.

10 Beğeni

Bakalım 2025 yılı içinde neler değişecek neler gelecek. Böyle artık devrim nitelikte güncelleme gelmesi lazım. Fizik olur grafik olur.

Balkan harita paketi var ama diğer dlcler yok going east falan almanya vs o ülkelere geçebilirmiyim?

Iberia haritasında bazı şehirlerde böyle grafik hatalarına denk geldim benzer problemi yaşayanlar var mı?

Mod kullanıyor musun