Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Oldu Teşekkürler.

Bu güncelleme konusunu bir şekilde SCS ye iletmemiz lazım cidden can sıkıcı olmaya başladı iki saat olacak 5 dakikda indirime yaptı dosya doğrulama yapıyor büyük ihtimalle dosylar zarar gördü baştan indireceğim. Ben bu sürelerden biraz daha uzun gta 5 i indirmiştim.

LAN İKİ SAAT OLDU NE YAPIYORSUN KAÇINCI UYGULAMA YAPIŞIN.

the long dark’da da öyle güncelliyor yapacak bir şey yok, sistem böyle demek, benim tarihi eser pc bile 15dk’da yüklüyor.

Sata ssd de kurulu ets2 her güncelleme geldiğinde lanet ediyorum. bu güncellenene kadar 10 oyunu indirip güncelliyorum vallahi

1 Beğeni

Döngüye girdi silip baştan kuracağım.
Sürekli güncelleme uygulanıyor daha sonra doğrulanıyor diyip yine güncelleme uygulanıyor diyiyor.

Pink ribbon adlı bir DLC sorunlu diye yazı verdi onun tikini kaldırdım bakalım nolcak

Edit: Oyun dosyaları zarar görmüş baştan iniyor.

Tuhaf. Bende bir kere hata verdi sonra tekrar tıkladım dosyaları doğruladı 10 dakika içinde direk girdi.

Geçen s way geldi o da aynı hata verdi sonra düzeldi ama bugünkü maalesef dosyaların hepsini bozmuş çok berbat bir sorun

1 Beğeni

Scs’nin can sıkıcı durumları usta yapacak bir şey yok

1 Beğeni

bu bir de acaba steam ile mi alakalı bir durum acaba? Eskiden bu güncelleme uygulama muhabbeti yoktu. hemen indirip oynuyorduk

Valla bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam eskiden dediğiniz gibi yoktu böyle bir olay.
Betalara bile katılmıyorum artık büyük bir yenilik olmadıkça :face_with_symbols_over_mouth: bu sorun yüzünden

Böyle bir sorun yaşamayan arkadaşlara bir sorum var Steam da indirme bölgeniz nedir acaba bende Türkiye İstanbul

Ben herhangi bir sorun yaşamıyorum arkadaşlar genelde indirmeyle beraber 5 dakika da hallediyor güncelleme…

IP adresimi değiştirdim o şekilde çözdüm bu sorunu. Ne alaka ben gerçekten anlamıyorum Volvo geldi oyunu güncelledik girişte 1.5 dk bunu bekliyordum. 3 farklı ekranda 20 saniye 20 saniye bekle bekle… Neyse çözüldü en azından…

Sizden birşey rica edeceğim lütfen bana hangi tür depeolama kullandığınızı hangi Windows sürümüne sahip olduğunuzu ve Steam da hangi indirme bölgesini kullandığınızı yazar mısınız?

Bir şey soracağım; yarın olacak yılbaşı özel yayın yine saat 20:00de mi olacak ?

@ismail7z9 O sorun bende bazen oluyor bazen olmuyor, çözüm galiba @Usakli’nın dediği gibi SCS’nin base dosyasını parçalaması lazım

İlk önce indirdi sonra güncelledi şimdi yüklüyor 3 aşamalı doğrulama sanırım. altında ki pubg 2 dk da güncellenecek.

1 Beğeni

Iveco’da indirme bitince bekletmişti, Volvo gelince sadece indirmesini bekledim 2.8mb ile indirmesi gerekirken 1mb ile indirdiği için biraz uzun sürdü inmesi.