Sonra oyunu 5 fps’de oynariz artik
darboğaz yapıyor anlık makinen. 1.52 ortalarında başlayan ve hemen hemen (bende 4090 olmasına rağmen var olan lokal droplar gibi) herkesin yaşadığı olay. hele 1.53 de felaket gibi bu . hava mava kalitesiyle ilgili değil konu. denetim masası performans ayarlarını fule çekin oynarken veya nihai olana çekin. oyun sonrası normale düşürün ki işlemci ful çalışmasın. oyun motoru ile ilgili olay. sistemin havayı da neyi düşürürsen düşür yine aynı etkiyi yapıp fps düşürecek. Yüksek donanımlarda çok az bu.
4090’ın disk okuma hızını da etkilediğini bilmiyordum abi herşeyi ekran kartına bağlamasanız süper olacak.
Hele modlar varsa oho…
Grafik seçeneği bu, zorunlu bir şey değil.
Sen her oyunu ultrada oynamak zorunda mısın kasıyorsa kapatırsın bu seçeneği kardeşim. Zaman geçiyor gereksinimler istemesenizde artacak maalesef. Ki bu özellik çok yeni değil 2008 yapımı Gta 4’de bile var. Bunu hâlen oyuna eklemeyen Scs nin ayıbı.
konu grafik ayarlarından açılmışken sormak isterim… nvidia denetim masası > 3d ayarlarının yönetilmesi bölümündeki ayarları yapmak gerekiyor mu ?? yoksa sadece ets grafik ayarları yeterlimidir ??
Bende 4050 var nvidia otomatik kendi yapıyor ben hiçbir şey yapmadan yüksek ayarlarda modlarla birlikte çok güzel oynuyorum. Başlarda arada fark edilmeyecek şekilde buglar giriyor fakat ondan sonrasında su gibi gidiyor.
Abi biliyoruz senin işin değil ama şu directx 12 , çoklu çekirdek işlemci kullanımı ve optimizasyon olayı 1.54 sürümünde olmasa da 1.55 de nihai sonuca kavuşur mu ?
Madkine nin söylediklerine göre neler olabilir. Yeni grafiksel yamalar gelebilir mi?
Gta5, gta4, fh4 ve rdr2 ultrada akıcı oynuyorken bu oyun kasıyorsa bir saçmalık yokmudur sence? Adamlar kabin yansımasını bile 3 yıl sonra anca cözebildi bana göre bu ozellik fps değerimi ciddi etkileyecekse hiç gelmesin daha iyi.
Spor salonlu bir ofis yerine 3-5 programcı daha almak bence daha mantıklı olabilirdi
@TurkTrucker54 4090 kullanıyorsan darboğaz yaptırmayacak İşlemci, Anakart ve Ram kullanman lazım. Yoksa 4090 kullanmanın bir anlamı olmaz.
@Yusuf05 Herşey sikimtırak oyun motoru yüzünden. Şu oyunun Unreal Engine’de yapıldığını hayal edin. Hayali bile dehşet verici.
ben zaten yaşamıyorum dostum bunu:) Asus ROG Crosshair X870E - ryzen pro 5955WX var sistemde
lokal anlık olanlardan bahsettim;) olay anlaşılmamış
mevzu SCS nin oyun motoru olunca bazı şeyler tuhaf değil mi?
neyse np;)
Bulanıklık için SnowyMoon’un kendi mod’u var https://snowymoon.io/ sitesinden indirebilirsin görsellerdeki gibi olmasa da kullanılabilir
Video: https://www.youtube.com/watch?v=rHXDVpA0_hM
Kullandığınız işlemci oyun amaçlı değilde daha çok iş amaçlı diye biliyorum.
Orasını onlar bilecek, seçeneği sunarlar isteyen açar oynar.
TML nin oyunlar Unreal Engine ile yapılıyor Fernbusta her gün farklı sıkıntılar yaşıyorum
- eFootball
- Assetto Corsa Competizione
Bu oyunlarda Unreal Engine kulanıyor. Asıl mesele optimizasyonu yapabilmek. Onu da herkes yapamıyor işte.
Oyun zaten güncel, Volvo’yu indirdi otomatik olarak. Bu neden çıkıyor 15-20 saniye bekletiyor bir de.
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ayrı konu açmak istemedim. World of Truck sitesinde My Current Rides diye bir kısım var. (Fotoğrafta gözüktüğü gibi.) Bir ara Scania Si eklemiştim fakat bunu değiştirip Volvo FH5 koymak istiyorum. Nasıl yapabilirim. Çok eskiden yaptığım için nasıl yapacağımı unuttum internettede detaylı bir bilgi yok maalesef bu konuyla alakalı.
videolu anlatım > https://youtu.be/SRxm75fd1oA