Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

FH4’ün yenilenmesinin sebebi Tuning Pack. FH5 ile FH4 neredeyse aynı kasa. FH5’e eski FH Tuning Pack olmazdı çok çirkin dururdu. Öte yandan eski FH4’te de yeni FH Tuning Pack sırıtırdı. Mecbur FH4 ve FH4 FH Tuning Pack parçaları yenilendi.

MP4 de bu yüzden yenileniyor. Actross Tuning Pack MP5 de kullanılabilsin diye. Actross Tuning Pack MP4 parçaları ve MP4 yenileniyor.

FH3 için FH Tuning Pack ve MP3 için Actross Tuning Pack parçaları farklı parçalar. Onlara dokunmayacaklar şimdilik.

1 Beğeni

Anladım. Ama aynı düşüncedeyim. Tüm eski araçlara rework güzel olurdu. Ayrıca Tuning pack olmayan araçlara Tuning pack gelmeli. Örneğin FH6 için Aero tuning. XG içinse XG and XD tuning eklenebilir. MAN için TGX Tuning pack. Renaultlar için Prenium and Magnum Tuning eklenebilir. Iveco içinse direkt hepini kaplayacaksa direkt Iveco Tuning model model gelecekse ise Way Tuning eklenebilir bu direkt Sway ve hiwayi kapsar stralis için ayrı stails tuning eklenebilir. Yada direkt Way and stralis tuning diye aynı modifiye yapılabilir. Bunlar tabi öneriler. Gelmesi SCSye bağlı.

arkadaşlar bu sorunun çözümü var mı?1.51’den 1.53’e geçmiştim.Dosyaları da doğruladım ama.

1 Beğeni

Arkadaşlar hiç aranızda ETS 2nin rekor denemesi yapan var mı ?

var. uyumsuz moddan kaynaklı bu hata.
ya da önceki sürümde kullandığın bir modu bu sürümde deaktif ettiğinden çıkabiliyor. oyunun game.sii dosyasını açıp hangi modları truck veya trailer kısmında boş olarak görüyorsan aynı isimle olacak şekilde bul aktif et düzelir

Merhabalar. Arkadaşlarımla konvoy yapmak istiyorum ama ne ben onun sunucusunu görebiliyorum. Ne de onlar benim sunucumu görüyor. Bu neyden kaynaklıdır bilen var mı?

Bunu biz de çok yaşadık. Şey yapın odayı kim kurduysa üst kısımda oda no su var. Upuzun. onu search kısmına yazıp arayınca arkadaşının kurduğu oda önüne gelir

1 Beğeni
  1. Seçenek: g_max_convoy kodunu eşit olduğunu doğrulayin.
  2. Seçenek: convoy oturumunu aktif ettiğinize dikkat edin.
  3. Seçenek: steam arkadaş listesinden katılmayı deneyin.
  4. Seçenek: convoy id aratarak giriş yapmayı deneyin.
1 Beğeni

Kabin Aksesuarları DLC’si ile gelen tır şirketlerinin logo flamaları var. Renault, Volvo ve Iveco logoları güncellendi ama flamalarda eski logo var. Bunları güncellemeleri ya da yeni logolu hallerini eklemeleri gerekmez mi?

Modla yaptım ama insan modsuz kullanmak ister.

Not: Fotoğraf DLC’nin steam sayfasından alınmıştır.

1 Beğeni

Bence koltuk ayarı meselesi çözülsün önce. Range t’yi cama yapışmamak için 73 derecede kullanmak zorunda kalıyorum bu da yandan basılmış gibi bir görüntü oluşturuyor. Gene kötü değil de volvoyu orta koltuk ayarında 65 derecede kullandıktan sonra çok saçma buluyorum.

Oldu teşekkürler herkese.

Sevgililer günü etkinliği ne zaman gelecek acaba ? Yada gelecek mi ?

her sene oldugu gibi bu sene de gelir herhalde çok saçma bir etkinlik. Gelse ne olur gelmese ne olur :smiley:

4 Beğeni

0.05 dolarlık steam öğesi kazanma fırsatı için.:smile:

2 Beğeni

Cüzdan bakliyesi veriyor.

Eğer hızlıca bitirip hızlı satmaya çalışırsan 1 dolar 2 dolar gibi fiyatla satabiliyorsun. Yılbaşı etkinlikde 2 dolar 3 dolar kazananlar var hızlı bitirip. Tabi son güne bıraktığında düşüyor fiyat. Mesala benim arkadaş bitirdi sonradan 0.10 dolardan fazla değildir toplamı. Hızlı olmak gerkiyor.

https://x.com/SCSsoftware/status/1881028095312003370

yakında açıklama geliyor gibi

1 Beğeni
Hangisi gelecek?
  • İrlanda (İrlanda C. - K. İrlanda)
  • İzlanda
0 oylayan

Arkadaşlar, uzun zamandır oyunda yoktum. Volvo serisi yenilenmiş ancak ben Volvo FH4’ü bulamıyorum. Nerede bu araç? Galeride sadece FH5 ve FH6 var.