Merhabalar. Arkadaşlarımla konvoy yapmak istiyorum ama ne ben onun sunucusunu görebiliyorum. Ne de onlar benim sunucumu görüyor. Bu neyden kaynaklıdır bilen var mı?
Bunu biz de çok yaşadık. Şey yapın odayı kim kurduysa üst kısımda oda no su var. Upuzun. onu search kısmına yazıp arayınca arkadaşının kurduğu oda önüne gelir
- Seçenek: g_max_convoy kodunu eşit olduğunu doğrulayin.
- Seçenek: convoy oturumunu aktif ettiğinize dikkat edin.
- Seçenek: steam arkadaş listesinden katılmayı deneyin.
- Seçenek: convoy id aratarak giriş yapmayı deneyin.
Kabin Aksesuarları DLC’si ile gelen tır şirketlerinin logo flamaları var. Renault, Volvo ve Iveco logoları güncellendi ama flamalarda eski logo var. Bunları güncellemeleri ya da yeni logolu hallerini eklemeleri gerekmez mi?
Modla yaptım ama insan modsuz kullanmak ister.
Not: Fotoğraf DLC’nin steam sayfasından alınmıştır.
Bence koltuk ayarı meselesi çözülsün önce. Range t’yi cama yapışmamak için 73 derecede kullanmak zorunda kalıyorum bu da yandan basılmış gibi bir görüntü oluşturuyor. Gene kötü değil de volvoyu orta koltuk ayarında 65 derecede kullandıktan sonra çok saçma buluyorum.
Oldu teşekkürler herkese.
Sevgililer günü etkinliği ne zaman gelecek acaba ? Yada gelecek mi ?
her sene oldugu gibi bu sene de gelir herhalde çok saçma bir etkinlik. Gelse ne olur gelmese ne olur ![]()
0.05 dolarlık steam öğesi kazanma fırsatı için.![]()
Cüzdan bakliyesi veriyor.
Eğer hızlıca bitirip hızlı satmaya çalışırsan 1 dolar 2 dolar gibi fiyatla satabiliyorsun. Yılbaşı etkinlikde 2 dolar 3 dolar kazananlar var hızlı bitirip. Tabi son güne bıraktığında düşüyor fiyat. Mesala benim arkadaş bitirdi sonradan 0.10 dolardan fazla değildir toplamı. Hızlı olmak gerkiyor.
https://x.com/SCSsoftware/status/1881028095312003370
yakında açıklama geliyor gibi
- İrlanda (İrlanda C. - K. İrlanda)
- İzlanda
Arkadaşlar, uzun zamandır oyunda yoktum. Volvo serisi yenilenmiş ancak ben Volvo FH4’ü bulamıyorum. Nerede bu araç? Galeride sadece FH5 ve FH6 var.
eski araçlar ikinci el galeriye eklendi oraya göz atın arada orada çıkıyor
arkadaşlar bir sorum olacak. bu oyuncuyusbis in Türkiye haritasını kullanıyorum da arada şöyle bir sorun var. o haritada serbest iş de normal yüklerde verilen para daha fazla fakat yine serbest işde otogar yolcusu aldığımda mesafe çok uzak bile olsa az para veriyor. aynı sorunu yaşayan oldu mu? haritanın yapımcısını bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım
Hocam orada da çıkmadı. Volvo FH4 de rework almış sanırım ama çıkmıyor 2. el galerisinde.
2.el galerisi sürekli yenileniyor. Aradığınız marka-model o an galeride bulunmayabilir. Günü veya zamanı atlatarak deneyin.
Tamamdır, teşekkür ettim.