Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Sayfadaki fotoğraf 1.40 tan öncesine ait gibi ışıklandırma güncellemesi gelmiş hâline benzemiyor

Bir şeyler geliyor

16 Beğeni

Herkes Mercedes ve Volvo beklerken Iveconun ortama giriş

21 Beğeni

İveco diyenler Kazandı… SCS kendini affettirmeye yemin etmiş gibi şimdilik.

2 Beğeni

yanına berisine volvoyuda sıkıştırsalar artık iyice sıktı bu.

3 Beğeni

Yarın yeni araç geliyor. Araçı göstermediler ama farından Iveco olduğu belli. Volvo daha eklenmeden Duyurmayan Iveco ekleniyor. Tabiki yeni tır sonuçta yeni araç gelmesi güzel oldu yinede sevinçliyim ama ben volvo bekliyordum. Artık Volvo gelene kadar Iveco ile idare edeceğiz. Umarım elektrikli olarak getirmezler. Bu arada Iveco geleceğini zaten tahmin ediyordum ama mercedes ile volvo geldikten sonra geleceğini düşünüyordum.

Iveco’dan sonra volvo gelecek gibi…

2 Beğeni

Resimdeki farı dikkatlice inceleyince model kalitesi üst seviye olacak gibi geldi. Umarım 2025 modeli ile karşımıza çıkar.

1 Beğeni

İnşallah elektrikli modeli değildir.

Anlık ıveco bekleyenler

6 Beğeni

SCS’nin Yeni Yıl yayınını şöyle beklemeye başladık.

13 Beğeni

bu sene zort senesi

4 Beğeni

Abi Volvo’yu ne zaman getireceksiniz acaba bir arkadaş soruyor da?

8 Beğeni

@Barbaros_Yanik konudan bağımsız aklıma direkt bu geldi senin fotoyu görünce nedense :upside_down_face:

2 Beğeni

Valla şuan herşeyden önemli birşey var şu update indirme ve kurulum sorunu 280 MB update geldi s way ile 1 saat civarı sürdü :joy: aynı süre içerisinde oyun indiriyorum
Ve en büyük sıkıntısı en ufak bir hata olunca baştan indirmek zorunda kalıyorum berbat bir durum.

1 Beğeni

Ama bu durum herkeste yok işte, sistem kaynaklı bir şey. Ülke boyaları hariç tüm dlc paketleri var hesapta, dün akşam gelen o güncellemeyi indirip kurması doğrulaması 5 dakika sürmedi belkide daha az yani.

Keşke bu araç ETS 2ye gelse. Bir çok kişi Fordun Avruapda olmadığını söylüyor ama Fmax modeli Avrupada satılıyor tabi tutuluyor mu onu bilemem. Oyuna geleceğini ama lisansdan dolayı oyuna eklenemediğini duymuştum. Biliyorum modu varda ben modsuz oynuyorum.

Trafikte OWL HA 670 Biçerdöver dolaşıyor. Bir bu eksikti.
:rofl:

9 Beğeni

Onu bende gördüm. Biçerdöverler genelde köy yollarında dolaşırdı. Trafikte gördüğümde baya şasırmıştım.

Bende de hep yan yoldan gelen ai’lar önüme çıkıyor. Test etmek için izin verilen hız limitinde sürdüm yine aynı hem ATS hemde ETS 2’de.

2 Beğeni