tekrar paylaşayım da drama yaratayım
Haydaa 3323350 nolu DLC’ye de Free on Demand denmiş. Neler oluyor böyle.
ATS
- 3352290 → Free on Demand
MERCEDES DE GELİYOR GALİBA…
artık gelsinde biri, hangisi gelirse gelsin. iyice uzadı sakız gibi.
Bir problem olmazsa fh5, s-way/elektrikli daf ve mp5’in 19 Aralık öncesi oyuna ekleneceğini düşünüyorum, haftaya new truck(s) spotted in ets2 blogu gelebilir
Şu da var, iki elektrikli tır arda arda getirilirse topluluğun tepki vereceğini biliyorlar. Dolayısıyla sadece bir tane elektrikli tır olma ihtimali daha yüksek.
3335300’a da ilerleyen zamanlarda Free on Demand yazısı eklenirse şaşırmam.
Bu paketin boya paketi olarak çıkacağını düşünüyorum da açıklanan boya paketi hala neden satışa sunulmamış olabilir ki? ![]()
Volvo FH (2020&2024)
Volvo FH Electric 2024
Renault Trucks T 2025
Iveco S-Way ve Mercedes Actros ikilisinin önümüzdeki seneye kalacağını düşünüyorum.
Bence bedava olmayan iptal edilen Mitolojik boya paketi bence.
İptal olduğu kesin mi?
Bedava ibaresi eklenen DLC boya paketi çıkmasın. Hepimizi ters köşe yapıp boya paketini ücretsiz ekliyorlarmış bir de. ![]()
Renault ile ilişkileri iyi, aracın içi elektrikli modele benziyor ayrı dlc olarak 2025 modeli gelir o zaman Cascadia’da olduğu gibi. Volvo FH5 ve elektrikli Daf olursa olur Mercedes’i beklemiyorum maalesef. Büyük bir süpriz yapıp FH5 ve FH Aero beraberde çıkabilir hiç inanmasamda. ATS içinde elektrikli Volvo VNR gelir.
başkan sen naaptın
dafı salla ama fh5 ve iveco gelse millet takla atar. burak arkadaşın dediği gibi millet daf kusucak. gerçi Daf dediğin Jasper’in DAF’ı olacak oyunda herkes oynasın:)
Ets 2 de 1 den fazla araç hiç aynı anda gelmiş miydi ?
Bir Volvocu olarak 780 hp motor ve dijital aynalı araç gelsin de gerisi zamanla hallolur.
Bu arkadaşta bir güncelleme alır mı sizce?
En erken MP4 rework gelir bence, FH da olduğu gibi önce eski kasayı yenileyip yenisini onun üstüne yaparlar
Her ne kadar bu bir tahmin olsada birisi Yeni Volvo FH, diğeri Elektrikli Daf. Bunlara kesin gözüyle bakıyorum.
Diğer 3. DLC ise orası biraz karışık.
2025 Renault T diyen olmuş olurmu olur sonuçta 2025 Renault T beklediğimiz bir araç ve kendisine ait bir dlc olmadığı için olabilir ama ben zannetmiyorum umarım en kısa sürede 2025 güncellemesini alırız.
Mercedes bana kalırsa biraz erken 2025 2. çeyrek uygun diye düşünüyorum ama yapımına duyurudan daha önce başlandıysa bitmiş olma ihtimali yüksek. Zaten ilk duyurulduğunda renklendirilmiş bir şekilde interior görmüştük (Volvo bile önce beyaz dış kasayı gösterdiler sonra beyaz interior gösterdiler ve son olarakda renklendirilmiş interior gösterdiler) bu yüzden duyurudan önce başlandığı belliydi. İnşallah budur çünkü dört gözle bekliyorum.
Iveco her ne kadar düşük bir ihtimal versemde arka planda gizli kapaklı projeyi yürüttülerse şuan çıkış için bekliyor olabilir. Sosyal medyada paylaşılan o fotoğraftan sonra topluluk 2024 yılbaşı yayınında Iveco duyurusu olur diye düşündüğü için eğer 3. DLC Iveco ise bu bizim için sürpriz olur.
Scaniayı beklemeyin.
Bonus: 3. DLC Ford F-MAX. Kesin bilgi yayalım.
bence fmax ![]()
f-max olduğuna kaynak nedir
FH Tuning Pack Ön taş koruması çerçevelerinin krom kaplamasında sorun mu var? Bana mı öyle geldi? Biraz garip duruyor. (İki farklı krom rengi kullanılmış gibi. Özellikle Razor ve Thor’da.)
Günışığında:
FH Tuning Pack’in 2020 deki ilk çıktığı hali:
DLC sayfası fotoğrafı:
Dlc sayfasındaki fotoğraf baya canlı ve parlak çıkmış nedeni yolun biraz eğimli olması bize göre rampa yukarı çıkıyor ve tırın karşısında güneş var bu yüzden olabilir
@Swanky Benzer foto çektim. Değişen bir şey yok. Parça yeniden çizilmiş orası belli. Ama iki farklı krom rengi kasıtlı mı yapıldı orası muamma. Gel de çık işin içinden.
Scs de krom işi bi tuhaf örneğin çektiğin fotoda 7 adet farklı slotlar da krom parça var ve hepsi farklı. Krom dediğin parlak olur ayna gibi olur ama scs de her slotun krom parçaları farklı. Sanki fırçalanmış yada zımparalanmış krom gibi