Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

lowdeck şasiler daha alçak oluyor ve lastikleri daha küçük oluyor bu tarz dorseler için kullanılıyor.

ve krone öyle krone dorsleri o yüzden seviyorum cok cool diğer dorseler cok yüksek duruyor inşllah öyle olur gerçekteki gibi ozaman güzel olur

1 Beğeni

Jumbo dorseler gelsin başka birşey istemiyorum :joy:

oney lan :smiley: öyle dorse mi var. Arkadaş bide iş secerken işe bakarken kendi kendine işi alyor uyuz oluyorum fareden mi sıkıntı oyundamı anlamadım keşke scania gibi mercedesinde 8x4 de şu mercedes arocs olsa nerde efsane :smiley:

Krone Jumbo :joy:

1 Beğeni

Arocs bildiğin Mercedes Benz Antosun aynısı sanki

Aynısı diyemeyiz ama benzerlikler var.Aynı markanın farklı bir modeli olması benzerlikler içerebilir.Far grubu olarak Antos ve Arocs birbirine benzemekte,ancak üretim ve kullanılış amacı gereği araçların fiziki yapıları farklılıklar göstermekte.Bunun dışında ön ızgaralara,yani panjur kısmı çok farklı.Bu konuda Antos,Actros’a biraz daha çok benziyor.Özetlersek aslında Antos,Arocs ve Actros’tan izler taşıyan ailenin en küçük kardeşi gibi…

1 Beğeni

Biri araziye uygun diğeri asfalt da diyebiliriz.

değişmiş yeni hali ama gekse enfsane olur ağır nakliye aracı olarak kullanırım ama işte gelirse :smiley: Zaten araziye girmiyormuyuz :smiley:

Çok girmiyoruz ama be toprak yollar az sanki. Promodsta Rusya mıydı neydi vallahi tam hatırlamıyorum ama haritanın kuzey doğusunda yollar bozuktu tam oraların çekicisi :joy:

Abiler yarın Cuma. SCS’nin en çok sevdiği gün. Bir bomba patlatır mı yarın sizce?

belki :smiley: krone gelir :smiley: Anlamadığım bi sıkıntıda şu neden o yok dediğim mesela orta dingili kaldırdığım zaman bence kabin icinde ses gelmesi lazım bide gösterge panelinde işaretle beraber. Ayrıca her tırın geri vites sesi aynı değildir bence . Farklıdır yani

Tam manasıyla onuda diyemeyiz.Arocs ağır nakliyede çekiyor.Ayrıca Atego’yuda unutmamak lazım.Sonuçta kamyonda olsa o da yenilenen bir araç.Kamyon,çekici olarak gidersek Atego,Antos,Arocs,Actros.Hepsi yenilendi.Atego tarzı kamyon taşımacılığı olsa aslında hemen hemen her markanın bu segmenttede aracı var.Mercedes Atego,Man TGL,Iveco Eurocargo,Man TGL,Volvo FM,Scania P,Renault Midlum,Daf LF…

2 Beğeni

atego bim a101 arabası diye tabir ediyorum yani 10 teker axor actrosun biraz daha yüksek versiyonu ama avrupada kullanılmıyor diye biliyorum actrosta onun biraz alçağı ama avrupada çok kullanılıyor diye biliyorum antosda actrosun minik hali diye biliyorum arocs şu anda beton mikseri olarak kullanılıyor sıkça yollarda görüyorum

1 Beğeni

https://www.flickr.com/photos/138788829@N04/27726517209/

Dorse çalışmaları bitmiş :slight_smile:

3 Beğeni

Firmaların pazar stratejileri farklı oluyor.Ülkemizde Arocs mikser konusunda Axor’un yerine geçti.Ayrıca ağır nakliye firmalarımızda var Arocs kullanan.Ama Mercedes-Benz’in her piyasa ve pazardaki stratejisi aynı değil.Yine başka bir örnek SHD Travego konusunda.Ülkemizde üretilip bizim iç pazarımızda rekor satışlara imza atmış SHD Travego,Avrupa pazarına sıfır olarak RHD versiyonuyla ihraç oldu.Ama Afrika ve Arap ülkelerine halen bir önceki yani 2005-2015 arası üretilen kasa ihraç edilmekte.Tamamen pazar stratejisi ve farklılıkları.

Abiler 2018’de bu bekleniyor? Ne dersiniz? Gelir mi?

bu resimi nereden aldın? haritanın resmi bana promods u hatırlattı da o yüzden sordum.