Sürekli twitterda atıp tutanlar zortladı praglı pavel zortlamadı
Selçuk abi 9.08 leri 9.00 yapamıyormuyuz biz hep alıcıyız düzlesek bari
9.10 derler o zaman ne yapacağız hem 2 cent yükseltmek 8 cent azaltmaktan daha karlı onlar için.
Rahmetli dedem şeyini bulup şeyini arama derdi.
Ben biraz mizahsen söyledim. Zaten fazlasıyla uygun bir fiyat politikası belirlemişler ve bu kitleyi önemsediklerini göstermişler. Sıkıntı yok dediğim gibi biz hep alıcıyız ve SCS’den razıyız
Sizin canınıza kurban Selçuk abim
Böyle adamlar yüzyılda bir gelir Atatürk gibi
Drop genellikle oyun kaydederken oluyor. Nasıl düzeldiğini bilmiyorum , çünkü arada bende de oluyor sonra ggeçiyor
Onu da düşündüm ama otomatik kaydetme işareti çıkmıyor köşede yani kaydetmeden bağımsız bir takılma var. Çözemedim hala
V-sync açın. Ekran hz’ile eşit olmayıp üstünde fps alınca garip bir takılma ve düşüş hissiyatı oluyor. Ekranım 75hz V-sync kapalıyken 120 fps de oyun takılıyor gibi hissediyorum ve öyle oluyor, V-sync açınca 75 fps de sabit rahat şekilde akıyor oyun.
Selamlar şöyle bir problemim var pc de ve diğer oyunlar sıkıntısız ama ets2 de hiçbir ses yok. Sildim yükledim dosya dogruladım sürüm düşürdüm yükselttim ama hiçbiri olmadı acaba bilgisi olan var mı?
Ses düzeyi karıştırıcısına baktın mı? Belki oradan kapalıdır.
Başlat çubuğu ses simgesi sağ tık > Ses düzeyi karıştırıcısını aç
İ işareti varsa mod güncellemesidir. Üstüne Sağ tıklayıp hangi modların güncellendiğini görebilirsin.
bu yeni gelen man tırının korna sesini ne zaman düzeltirler acaba? araba kornası çalıyor da
Orijinali o zaten ne düzeltmesi
çok kötü bana göre bildiğin araba kornası
Evet bence de kötü ama yapacak birşey yok.
Tavana havalı koy hem düdüğün hem havalı kornan olur
Beyler bu koltuk ayarları hangi tuştan dı unuttum bayadır girmiyorum