Tandem isterük
Oyundda para kazanmak istemiyorsanız işçi almayın.Yeni save açıp sadece kendim çalışıyorum ve batıyorum
Şöförler artık azda olsa araçlarına duyarlı olmaya başlamış.
Sırf bu özellik için ayrı bir profile başlamak lazım.
Normalde bütün araçlarda acil frenleme sistemini devre dışı bırakmaya yarayan bir tuş vardır. Dar yollarda düzgün çalışmayacağı için bu tuş ile devre dışı bırakılır. Bu özelliğin olmazsa olmaz bir parçasıdır. Oyuna bu özellik gelirken on/off tuş ataması neden getirilmedi?
Oyunda bir sürü dar yol var. Dar yollarda özellikle feribotlarda birden devreye girebiliyor. Bir tuş yardımıyla kapatılıp yol genişlediğinde açabilmemiz lazım. Menüyü açmaktansa tuş her zaman daha pratiktir.
Range T’deki tuş.
Hocam Hasan’ı etiketlemeniz ne alaka anlamadım yapan o mu , dediğinize gelicek olursak bencede olmalı, acc açıp kapamak için tuş ataması var ama bunun için yok sanırım, koyarlar bence feedback verilse zor bişey olmasa gerek
Tuş ataması bence gelmeli zaten planlarında olmayan bir şey değildir. Ama çok fazla araç özelliği geldi tüm çekicilere uygun buton , anahtar animasyonları zaman alacak bir iş. Acil frenlemeyi o yüzden kapattım. Scs forumda yazmışlardır herhalde.
Takip ettiğim kadarıyla bugün Ford’un ve Iveco’nun kamyon tanıtımları olacak. Bize bunun etkisi sıfır şimdilik.
Yeni Steam fiyatlandırmasıyla ETS ve ATS DLC fiyatları diğer oyunlara nazaran artış göstermemiş aksine ucuzlaşan paketler var. E tabi bankalar nasıl komisyon alır bilmiyorum.
İyi günler herkese. Oyunda uzun zamandır birçok sürümde yaşadığım fps drop sorunu var. Oyunu uzun soluklu oynamadığım için pek problem etmedim ama West balkan dlc çıktığı için bu sıralar çok oynamaya başladım. Son sürümde veya betada da durum aynı. Genelde modsuz ya da basit modlarla oyunu oyuyorum. Temiz profil açıp denedim olmadı. Sistemim de oyun için baya yeterli. Daha önce 3060lı laptop da da yaşıyordum şimdi 4070li laptopta da bir fark yok. Çözüm önerisi/tavsiyesi olan var mı acaba.
Özet
Mevcut sistem:
RTX4070 Max-P 8GB GDDR6 Laptop gpu
Raptor Lake Core i7-13700H
2x16GB DDR4 1.2V 3200MHz
Samsung 980 Pro
Bilerek fiyatlarımızı uygun tutuyoruz. En yakın yuvarlama böyle oluyordu böyle yaptık.
Sürekli twitterda atıp tutanlar zortladı praglı pavel zortlamadı
Selçuk abi 9.08 leri 9.00 yapamıyormuyuz biz hep alıcıyız düzlesek bari
9.10 derler o zaman ne yapacağız hem 2 cent yükseltmek 8 cent azaltmaktan daha karlı onlar için.
Rahmetli dedem şeyini bulup şeyini arama derdi.
Ben biraz mizahsen söyledim. Zaten fazlasıyla uygun bir fiyat politikası belirlemişler ve bu kitleyi önemsediklerini göstermişler. Sıkıntı yok dediğim gibi biz hep alıcıyız ve SCS’den razıyız
Sizin canınıza kurban Selçuk abim
Böyle adamlar yüzyılda bir gelir Atatürk gibi
Drop genellikle oyun kaydederken oluyor. Nasıl düzeldiğini bilmiyorum , çünkü arada bende de oluyor sonra ggeçiyor
Onu da düşündüm ama otomatik kaydetme işareti çıkmıyor köşede yani kaydetmeden bağımsız bir takılma var. Çözemedim hala
V-sync açın. Ekran hz’ile eşit olmayıp üstünde fps alınca garip bir takılma ve düşüş hissiyatı oluyor. Ekranım 75hz V-sync kapalıyken 120 fps de oyun takılıyor gibi hissediyorum ve öyle oluyor, V-sync açınca 75 fps de sabit rahat şekilde akıyor oyun.