Ankette Yunanistan diyen arkadaşları tebrik ediyorum
Bu acil fren sisteminde anlayamadığım bir şeyler var.mesela karşı şeritten araba geliyor, benim kullandığım araç hemen dörtlüleri yakıp freni açıyor.Ya da bir yerden sıfır dönmeme kesinlikle izin vermiyor.Ben de kapatıyorum mecbur.
Çıktığından beri hiç açmadım çok kötü çalışıyor, ayarlaması kolay bir şey değil hak veriyorum scs’ye ama gerekte duymuyorum zaten, gerçekçi kullanan çoğu kişi aramiyordur zaten en iyisi kapamak
Aynı şey bazen adaptif hız sabitleme için de geçerli, o da karşı şerite göre davranabiliyor.
Yenilenen Alman şehirlerinde takılmalar oluyor.Galiba ayarlar değişmiş 1.48.5 sürümünde.Çözüm olarak neler var?
Vabis22 takılmaların çoğu ai trafiği ve park etmiş araçlar bundan oluyor west Balkan dlc haritayı zorlayabilir artık west Balkan 4 GB Ram aşıyor sistem gereksinimleri paylaşmıştı scs software demekki artık harita dlc’si çok ayrıntılı olup oyunu kastıracak çünkü RAM gereksinimi yükseldi 8,12 GB RAM oldu bu harita dlc’si içinde geçerli RAM ve işlemci yükseltecen sistem gereksinimlerinde olduğu gibi takılma olmasın
4070e sahip laptoptan oynayan varsa en iyi görüntü kalitesinde stabil fps aldığı grafik ayarlarını benimle paylaşabilir mi acaba?
Kısmetse yarın geliyor.
scs yeter lan ne yapmak istiyorsun
Paccar teknik merkez gibi Scania Demo center’ı yapacaklar sanırım…
Tandem isterük
Oyundda para kazanmak istemiyorsanız işçi almayın.Yeni save açıp sadece kendim çalışıyorum ve batıyorum
Şöförler artık azda olsa araçlarına duyarlı olmaya başlamış.
Sırf bu özellik için ayrı bir profile başlamak lazım.
Normalde bütün araçlarda acil frenleme sistemini devre dışı bırakmaya yarayan bir tuş vardır. Dar yollarda düzgün çalışmayacağı için bu tuş ile devre dışı bırakılır. Bu özelliğin olmazsa olmaz bir parçasıdır. Oyuna bu özellik gelirken on/off tuş ataması neden getirilmedi?
Oyunda bir sürü dar yol var. Dar yollarda özellikle feribotlarda birden devreye girebiliyor. Bir tuş yardımıyla kapatılıp yol genişlediğinde açabilmemiz lazım. Menüyü açmaktansa tuş her zaman daha pratiktir.
Range T’deki tuş.
Hocam Hasan’ı etiketlemeniz ne alaka anlamadım yapan o mu , dediğinize gelicek olursak bencede olmalı, acc açıp kapamak için tuş ataması var ama bunun için yok sanırım, koyarlar bence feedback verilse zor bişey olmasa gerek
Tuş ataması bence gelmeli zaten planlarında olmayan bir şey değildir. Ama çok fazla araç özelliği geldi tüm çekicilere uygun buton , anahtar animasyonları zaman alacak bir iş. Acil frenlemeyi o yüzden kapattım. Scs forumda yazmışlardır herhalde.
Takip ettiğim kadarıyla bugün Ford’un ve Iveco’nun kamyon tanıtımları olacak. Bize bunun etkisi sıfır şimdilik.
Yeni Steam fiyatlandırmasıyla ETS ve ATS DLC fiyatları diğer oyunlara nazaran artış göstermemiş aksine ucuzlaşan paketler var. E tabi bankalar nasıl komisyon alır bilmiyorum.