Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Volvodamı sürpiz degil şimdi.:smiley:
Çıkış tarihi sürprizdir ama.

Çıkış tarihini ben de bilmiyorum valla

2 Beğeni

00:49:30 abi

Hahahahahahaha bu güzel haber işte… :joy:

Gün gelecek mevsimler modu ile doğal olarak kirlenme özelliği de gelecek :grin: ben inanıyorum :melting_face:

11 Beğeni

yine rekor kırdı

10 Beğeni

ABS ile eklenen dip fren yapıldığında çıkan lastiklerin kayma sesi bende gelmiyor bir türlü sebebi nedir acaba? ( ayarlarda kontrol ettik açık hepsi)

Arkadaşlar Thrustmaster için en gerçekçi feedback ayarı olan var mı elinde şimdiden teşekkürler.

1 Beğeni

t300rs için benim ayarlar var ama gerçekçiliği sana kalmış atabilirim istersen

2 Beğeni

Rica etsem atar mısınız? Ben de T300 RS kullanıyorum da.

Sana zahmet

ets2de biraz yetersiz kalıyor. bazı değerleri yükseltebilirsiniz.

4 Beğeni

image
promods discord sunucusunda biri çekmiş, çektikten sonra video hemen silinmiş… yakında gelir video

4 Beğeni

image

1 Beğeni

1 Beğeni

linki kendim yazdım bir anlık görüntü gelip video gizli dedi, büyük ihtimalle bugün 6’da yada bu hafta yayınlarlar, 2 hafta olacak wb çıkalı hala yeni harita blogu gelmedi

Her şey güzel de link niye 2023/10. Normalde hep aylara göre kategorize olur linkler, 2023/9 Eylül için ise 2023/10 Ekim içindir mesela. Ya SCS nadir bir hata yaptı ya da bir arkadaş çok heyecanlanıp kafasına göre link yapıştırdı XD

Bu kesin doğrudur ama, herhangi bir manyağın sırf trolüne Rio-Antirrio Köprüsünü bu stilde bir de özellikle görüş açısının hemen otobandan başlayacak şekilde çizeceğini zannetmiyorum

Teşekkürler simülasyontürk😄

https://youtu.be/aLCoZAWCWYg :sweat_smile:

araç ve ses modları varsa çalışmıyor.