Volvodamı sürpiz degil şimdi.
Çıkış tarihi sürprizdir ama.
Çıkış tarihini ben de bilmiyorum valla
00:49:30 abi
Hahahahahahaha bu güzel haber işte…
Gün gelecek mevsimler modu ile doğal olarak kirlenme özelliği de gelecek ben inanıyorum
ABS ile eklenen dip fren yapıldığında çıkan lastiklerin kayma sesi bende gelmiyor bir türlü sebebi nedir acaba? ( ayarlarda kontrol ettik açık hepsi)
Arkadaşlar Thrustmaster için en gerçekçi feedback ayarı olan var mı elinde şimdiden teşekkürler.
t300rs için benim ayarlar var ama gerçekçiliği sana kalmış atabilirim istersen
Rica etsem atar mısınız? Ben de T300 RS kullanıyorum da.
Sana zahmet
promods discord sunucusunda biri çekmiş, çektikten sonra video hemen silinmiş… yakında gelir video
linki kendim yazdım bir anlık görüntü gelip video gizli dedi, büyük ihtimalle bugün 6’da yada bu hafta yayınlarlar, 2 hafta olacak wb çıkalı hala yeni harita blogu gelmedi
Her şey güzel de link niye 2023/10. Normalde hep aylara göre kategorize olur linkler, 2023/9 Eylül için ise 2023/10 Ekim içindir mesela. Ya SCS nadir bir hata yaptı ya da bir arkadaş çok heyecanlanıp kafasına göre link yapıştırdı XD
Bu kesin doğrudur ama, herhangi bir manyağın sırf trolüne Rio-Antirrio Köprüsünü bu stilde bir de özellikle görüş açısının hemen otobandan başlayacak şekilde çizeceğini zannetmiyorum
Teşekkürler simülasyontürk😄
araç ve ses modları varsa çalışmıyor.