Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Tavana havalı koy hem düdüğün hem havalı kornan olur :cowboy_hat_face:

1 Beğeni

Beyler bu koltuk ayarları hangi tuştan dı unuttum bayadır girmiyorum

F4’ten ayarlanıyor

1 Beğeni

Arkadaşlar base.scs dosyasını açamıyorum scs_extractorle. en son açılıyordu (4-5 sene önce) açabileceğim başka bir program varmı?

İnternetten başka bir scs.extractor ile deneyin. Bende de olmamıştı başkasıyla denedim oldu.

bende de olmuyordu sorun onedrivedan dolayıymıs. masaüstün onedrive’ a yedekleniyorsa çalışmıyor. sabit diskin içine atıp tekrar dene bakalim belki olur sende de

https://twitter.com/SCSsoftware/status/1731989914240098555/photo/1

Pavel’in bu açıklamaları paylaşılmış mıydı burada? Paylaşıldıysa kusura bakmayın.

2 Beğeni

Ya bu ai araçlarını mod kullanmadan nasıl kulllanabiliriz.

Kod işi yok mu bunun, iç kabini değiştirmesek de olur.
Tmp de adamlar skoda üstüne aktarıyor mesela modeli oturtmanın kodu yokmu aracın kodunu yanlış yazıyorum yada yanlış yapıyorum bişi herhalde.

Ben görmüştüm bilerek atmamıştim parka pavel geveleyip duruyor her zaman ki gibi birşeyler 10 seneye anca gelir :clown_face:

1.49 da menüde koltuk ayarı bulamadım. değiştirmişler heralde. f4 ile açılıyormuş. teşekkürler.

https://twitter.com/SCSsoftware/status/1733539603334730083

Sanırım burada tanıdık bir yüz var :rofl:

2 Beğeni

Arkadaşlar Allah rızası için şu oyun için en gerçekçi ses ayarlarınızı atar mısınız ama en iyilerini?

4 Beğeni

dün gece scs’i hackledik ve mevsimlerle hazırlanmış konsept çalışmalara ulaştık

midjourney ile uğraşmadım dall-e’de yaptırdım. eyyy şçş yapay zekaya yenileceksin sdfdsfdsf

18 Beğeni

bunun 3dsi bile olsa on numara yemişim lisansını

15 Beğeni

neyse kapatıyorum bunu istersin ama olmazzzz
ahhh be spintires sen hepsine yetiyordun.
yeni snowrunnerdan istediğimizi almalıyız ama onlar da kolaya kaçıyorlar.

19 Beğeni

midjourney’de böyle sonuç veriyor

20 Beğeni

Algoritması scaniayı öğrenmiş ama renaultu öğrenenemiş s-wayla birleştiriyor.:smile:

Selamlar bir sorum olacak sistemim yeterince iyi oldugu halde grafik ayarlarını en dibe de çeksem fps drop yiyorum acaba sebebini bilen var mı?