Gerçekten şu saçma paintjobları alan var mı ya🤦🏻♂️ O kadar gereksiz bir dlcki yani kendim afedersiniz ossuruktan bi skin yapsam bu paintjoblardan daha iyi olur…bu ne abi? reel de böyle şey var mı gerçekten? street art ne yani tırın üstünde birde? adı üstünde street art truck art değil scs!
Şuana kadar aldığım tek paintjob dlc o’da boyama için değil maksat işte sağolsun Scs yi tabikide böyle konularda sonuna kadar desteklemeliyiz.
Bu DLC’yi çıkartmadaki amaçlardan biri şu olabilir.
- Texas DLC’nin fiyatını olabildiğince minimum seviyede tutmak için Texas DLC ile hemen hemen aynı zaman diliminde bu DLC’yi çıkartıp ek gelir sağlama planı yapılmış olabilir.
maşallah pazarlama dehası arkadaşlar ne güzel skinler tasarlatmış
bravo gerçekten
Euro Truck Game 2 olarak değişmeli
World dlc simulator olarak daha uygun olur sanırım
Şaka gibi ama gerçek malesef. Biz oynanışa dair yenilikler, yeni araçlar yollar beklerken boya paketleriyle karşımıza çıkıyorlar. Tamam emek var saygı duyuyorumda şuan yayında verilen abartılı tepkiler, yayında yapılan yorumlar ve aynı şekilde sosyal medya altında bu tip gönderilere yapılan şaşırtıcı düzeyde yorumlar olduğu sürece bu iş bu şekilde devam eder ne diyeyim
Başlarım öyle emeğe. Her şey emek değil. Duvara çizilecek şeyleri tıra çizmişler emek diye gözümüze sokuyorlar. Yok öyle dünya.
gene birisinin masrafı çıktı bu paket ile satıyor satmasa yapılmaz
Tmm paintjob yapsınlar ama madem dorse skini de yapıyorsunuz bari lisanslı dorselerede uyarlayın sadece standart dorseler yapıyonuz tam faydalanamıyoruz dlcnizden
Kaliteli lisanslı dorse paketi yapıyorsunuz ama sadece beyaz renk mi kullanalım
Scs’den gerçekçilik bekledikçe karşımıza çıkan şeylere bak,bune kardeşim çocuk arcade oyunumu bu?
So Bro , Neysa …
Alıştık, geçiyoruz artık.
acı gerçekte o zaten youtube yorumlarına bi bakayım dedim herkes sevinçten çıldırmış resmen harikasın scs mükemmelsin seni seviyoruz böyle devam et vs vs sanırım bizden başka kimsenin umrunda değil yeni özelik yeni içerik beklentisi
Tek istediğim şey, yılbaşından önce şu Man’ın gelmesi artık. Bari bu sözlerini tutsunlar, havada kalmaz hiç olmazsa…
Al benden de o kadar şu manı getirsinler artık bizi oyalamaktan başka bi halt yok.
Arkadaşlar konudan bağımsız; aşağıdaki interior hangi yıla ve seriye ait bilen var mı ? İnternette aramama rağmen bulamadım bir türlü.
Burada cevabını almışsın galiba?
Tekrar sordum hatırlıyorum ama net cevap alamadım açıkçası. Mesela; sahibinden.com user login
Şöyle bir ilan var ama interior ona pek benzemiyor, bununla aynı şekilde bir interior bulamadım. Hâlâ merak etmemin sebebi de bu açıkçası.