Oldu bile 2 hafta önce
Şa aa bi düzelmedi oyunda.
Favori Scania NextGen V8 ses modu sonunda güncellendi ve mükemmel bir hale büründü. 2 Ocak’ta yayınlanmış ama ben şimdi fark ettim. Ayrıca güncel sürüm Steam Atölye’de de mevcut.
Zeemod Scania + Sherman Real Soundproofing kombininden iyi değil hala. Maxin modları gereğinden fazla gürültülü oluyor. Zeemoda alıştığımdan mıdır bilmiyorum.
zeemod daf ile de bir şey anlamıyorum ben ince sesleri duyuyorum ama benim kulaklar scsnin oyununa kapanmış gibi artık algılamıyor
Zeemod daf kullanırken en ufak direksiyon döndürmede kornişlerin çıkırtısı beni tilt ediyor o yüzden o modu kullanmıyorum. Discord kanalında bu sesi kaldırmalarını veya bir önceki sürüme ulaşmak istediğimi söyledim ama ordaki bi tane gey admin “Zeemod tüm sesleri gerçekçi yapıyor lmao” gibi saçma sapan bi cevap vermişti. Daha sonra Zee bu seslerin (Dafta kabin içindeki çıngırdama sesi) ilerleyen sürümlerde opsiyonel olacağını söyledi ama ETS 2 sesleri sızdırıldığı için ve ATS tarafında daha çok müşterisi olduğu için ETS 2 seslerini en son güncelleyecekmiş.
ETS 2’nin sızdırılan daf sürümünü indir o ilk sürüm onda o sesler yok.Ben de kırılınca ulaşabildim.
Bence olması gerektiği gibi. Kendisi zaten belirtiyor tüm seslerin gerçekte de olduğunu. Bizzat kendisi gerçek araçtan kaydediyor.
Zee’nin DC serveri çok toxic… Adminlerin hepsi çocuk, katlanamadığım için çıktım oradan
Bu yol tam olarak nerede hocam?
Birden ilginç bir fikir geldi aklıma selçuk abi belki ilgili ekibe iletebilir bilmiyorum ama gerçekçilik katabilir diye düşündüm. Çok ufak bir ekleme ama olsun. Radar ve ışık cezalarının anında gelmek yerine görev bitiminde ya da ilerleyen dakilalarda başka bir seferdeyken bildirim olarak gelmesi hatta daha da gerçekçi olması için mail kısmına düşmesi güzel olabilir. Böylece lan acaba radara girdik mi hissini oyuna da taşıyabilirler gibi geldi fikriniz nedir?
olabilir bu özelligin gelmesi için ilk önce gerçek ekonomi sistemi gelmesi gerekli 1.000.000 tl parası olan profile ceza koymaz.
Bir şeyler olabilmesi için hep bir şeylerin gelmesini bekliyoruz scs çok yavaşsın
Uyan Aga sabah oldu kalk
SCS yavaş değil de SCS harita yapmayla meşgul
1.43 güncellemesi betaya girmiştim baktım Lyon yenilenmiş gittim damperli dorse aldım maden vardı Lyonda gittim işim bitti etrafa baktım ne göreyim araç dorse pırıl pırıl madene giriyorum işim bitiyor ve araç ter temiz vay be
Öncelikle herkese merhaba jbx grafik modu için eksik olan bir dosyam var, 9 numaralı base dosyam eksik(versiyon 1.7.5.3) bu dosyayı bana ulaştırma imkanı olan lütfen bana ulaşabilir mi, yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.