inşallah düzeltirler bok gibi görünyor o kadar full ayarda bile göze batıyor o kötü
off kalbim
Arkadaşlar bu oyunda modellemeler arası fark uçurum olduğundan yapılabilecek ayarlar var mıdır? Range t, Scania, Man euro 6 ve yeni Daf ağır araç hissini verirken New Actros’tan o hissi pek alamıyorum. Actros da süspansiyonlar çok sert geliyor onun payı mı var acaba?
10 ton ve altında sanki ağırlık hissi yok gibi boş çekiyor gibiyim bazı aracların bazı aracların motorlarıda kötü.
geforce now projesi nedeniyel oradaki kapak fotoğrafı bile değişmiş şimdi gördüm
bir oyuncunun ıslak rüyaları olarak yorumladım
Bi etkisi olmuyor ama. Geforce açtıgında
Scania herhalde “yeter bizim aracın görselini kullandığınız” dediyse Pavel dayıya…
Yahu getireceğiniz güncellemeye başlıcam şimdi yarım saattir oyuna giremiyorum bıktım valla artık
Bu profil seçme ekranı direkt olarak açılırken şimdi neredeyse 30 saniye civarı bekletmeye başladı. Oyun HDD kurulu ancak eskiden böyle bir şey başıma gelmedi . Yardımcı olabilecek var mı?
Yeni sıfırdan bir profil açıp dener misin bende düzelmişti
Teşekkürler. Dediğiniz gibiymiş.
Ets nin ses ayarları için önerileriniz ar mı? hepsi %50 de
Save edit ve bilinmez bazı modlar bu yavaşlamaya sebep oluyor.
Bu görüntü dünkü blogtan. Daha önce de bunu yapmışlardı. Kabin içinde serbest kamera benzeri bir şey.
Biz bunu oyunda yapabiliyor muyuz? Yoksa bu görüntü bir şeylerin mi habercisi?
tümünü kapatıp tek tek kendi cihazına ve kulak hassasiyetine göre düzenlersen daha iyi sonuç verir
kulaklık değiştirdim baştan yapmak durumunda kaldım önceki düzen cihaza uymadı
Birkaç yıl önce ücretli mod satmaya çalışan insanlara ne kadar sövüldüğünü ve tepki gösterildiğini görmüştük. O zaman emek anlamsızdı. Şimdi çok anlamlı yersen…
Sadece geçmiş olsun diyorum.
SCS kendince oyunun her şeyi bedava tutmaya ve ulaştırmaya çalışıyordu ve yine kendince bazı şeyleri beceremedi. Uğraştıran ve anlamsız süreçler sayesinde boşluk dolduruldu. Muhtemelen yakında jant kapak modu bile ücretli olacak. Topluluğu model değiştirme ile bu kadar başbaşa bırakırsan geleceği nokta da bu olur.