Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Bu Ekşi Sözlük yazarları neden böyle acaba? Hiçbir şeyi beğenmeyen, her şeyi eleştiren bomboş bir kitle. ETS’yi savunduğumdan ya da mobil oyunu savunduğumdan değil ama her şey de eleştirilmez yani.

6 Beğeni

2022 yılına giderken ekşi sözlük’ü kaale almak da, ne bileyim…

3 Beğeni

Mamaları bitince etkileşim sağlamak için oynamadıkları oyunlara kullanmadıkları uygulamalara sallayıp duruyorlar hep . Bunları kaale almamak lazım.

3 Beğeni

Oyun Pc ye Çıkarken Daha İyisi Olur Mobil Oyunda O Kadar Özellik Olması Güzel Birşey

1 Beğeni

3 Kişinin Geliştirdiği Mobil Oyun Diye Çamur Atan Adam Daha İyisini Yapsında Onun Oyununu Oynayalım

4 Beğeni

Arkadaşlar görüntüdeki gibi lastiklerin dışında michaelin yazısındaki renkten yapmak istiyorum. Kullandığınız renk kodu nedir?

2 Beğeni

Siyah yapınca olmuyor mu?

2 Beğeni

Hay allah razı olsun yorum yapana.

4 Beğeni

Yok hocam istediğim gibi olmuyor biraz daha grimsi olması gerekiyor. Deneyerek bulacağız artık.

1 Beğeni

Ya aslında standardı o fotoğraftaki gibi olması lazım ama adamlar beyaz yapıyor anlamıyorum bende değiştiriyorum ama direkt siyah yapıyordum. Bulursan renk kodunu paylaşırsın.

3 Beğeni

Ben RGB 40 40 40 kullanıyorum

1 Beğeni

Çok sağol tam istediğim şekilde oldu.

1 Beğeni
14 Beğeni

ney oluyor şimdi bu

Actros MP5 gelme ihtimali nedir sizce ? ATS’ye Cascadia’nın göstergeleri ve multimedyası Actros’un tabletleriyle bire bir. Arka planda bir şeyler dönüyor olabilir mi ?

4 Beğeni

Bi süprizz Yapsalar Yeni FH Gelsin

18 Beğeni

ETS 2 için ilk gelecek araçlar Man ve Mercedes olarak gözüküyor. Maalesef Volvo ve Iveco için hiçbir emare yok.

9 Beğeni

Çok heybetli araç maşşallah :nazar_amulet:

2 Beğeni

yada VNL gelse şöyle

2 Beğeni

sırada Actros 5 olması yüksek bir ihtimal gibi geliyor bana da.

5 Beğeni