Önce bir Daf gelsin sonra düşünürüz onları
Evvet, yeni DAF cümle ETS2 alemine hayırlı olsun.
Daf’ı getiren SCS ye ve DAF’ı oyuna getirtenlere teşekkürler
Biraz konu dışı 2 sorum var;
- Oyunu satın almamış isek resmi multiplayer olan convoy olayını kullanabiliyor muyuz yoksa steam v.b. bir yere mi bağlı giriş yapılıyor?
- Standalone bir harita modu var, onda oynayabiliyor muyuz? Server açabiliyor muyuz?
sen crack mi oynuyorsun
Oyunu merak eden bi arkadaşım için soruyorum şuan. Pek ilgili değildi normalde bu konulara.
Ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyom ama neyse
Açıkçası benim oyunum da crack fakat farklı sebeplerden. Ayrıca harita modu geliştirmeye çalışıp oyuna olan borcumu ödemeye çalışıyorum (dolaylı yoldan daha fazla oyuncu çekmesini sağlayarak (belki))
Fakat bugün arkadaşım için soruyorum, demin kendisine biraz bahsettim. Başta staj maaşıyla alınır falan dedi fakat bi de dlcleri var olm nereye diyince boşverir gibi oldu. O yüzden soruyorum. Hikaye tanıdık gelebilir.
Oyuna steam nickleriyle girdiğimiz için korsan oynanmıyordur büyük ihtimalle.
Muhtemelen dediğiniz gibidir. Teşekkürler cevabınız için.
Rica ederim
Evet al’dan sonra Fatamorgana adında yeni bir DLC daha database’e yüklenmiş bulunmkatadır. Bakalım bundan ne çıkacak
ETS2’ye araçlar DLC olarak gelmiyor o yüzden yeni bir Araç veya Yeni Daf olamaz
Tahminimce;
Fatamorgana: Harita DLC
al: Tuning Pack
fata morgana ?
Vovvv ilk defa bir oyunda böyle bir şey görüyorum. Çok güzel gözükür bence, gerçekçilik katar.
“Geri dön Şef! Ordunun sana ihtiyacı var.” @can20
1.40’ın 2 katı etki yaratır bu efekti getirebilirlerse…
Convoy geliyor
Convoy Geliyor Galiba
AI Rusya DLC’si olduğu kesin. Ama Fatamorgana ne? Hayal güçüne yönelik birşey olmalı. Fata Morgana bir çeşit seraptır.