Arada öyle güzel oyunları ücretsiz veriyorlar güzel oluyor. Şuanda da Metro Exodus 12 dolar. TL’ye vurunca hoş olmuyo (yine de fiyatı TL’de uygun oluyor) ama diğer ülkelere göre baya uygun.
Zamanında Humble’den 13 TL’ye aldığımı biliyorum fiyatlar uçmuş ![]()
10.34 utc yi geçmedik mi ![]()
Konu ne anlamadım açıklayıcı olur musun?
O yorumu bende gördüm “Experimental Beta is coming maybe!” diyip SteamDataBase linki bırakmış o da senin attığın fotoğraflarla aynı zaten ![]()
Konu Bu ![]()
bu “al” bence oyuna gelmeyi bekleyen çekici sanırım eskiden kaburga diye iveco diyolardı ama yeni kasa dafda olabilir sonuç olarak onunda panjuru kaburga gibi ve canlı yayında new daf yazılı odanın gözükmesi bu olasılığı destekliyor, tabi ATS deki çekiciler gibi dlc şeklinde gelicekse

yeni daflar bir kaç aydır bu şekilde geziniyor daha öncesinde siyah düz kabindi ve “al” dlc si en son 7 ay önce update almış belkide westernstardaki gibi öncesinden bu şekilde (kamuflajsız) canlı olarak ilk defa scs görüp çoktan modelleyip oyuna aktardılar o yüzden 7 aydır herhangi bir update almadı “al” dlc si ve “al” dlc si steam veri tabanına eklendiğinde yeni daflar ortalıkta bile yoktu (varsa bile siyah düz kabin olarak vardır tam emin değilim) scs twitter hesabından start the future DAF diyip foto paylaşır kim bilir
belkide “al” dlc si çekici bile değildir ![]()
“ETS2’ye Tırlar DLC Olarak Gelmiyor
”
başarımların tamamını tamamladım 81/81
Arkadaşlar mevcut fren ayarımı sayı olarak görebileceğim ve ayarlayabileceğim bir kod var mı ?
Adam işsiz ama Emeğe Saygı ![]()
İşsizlik adama her şeyi yaptırıyor azizim ![]()
Aa düzelen kadar ben bu oyunu oynamam ![]()