Çek Cumhruyeti ve Slovakya için güncelleme gelecek sanırım. Oraların düzenlenmesi için ekip arkadaşı arıyorlarmış, Facebook’tan duyuru geçtiler.
almanya bitti going east e geçmişler demek yenileme olarak iyide hollanda ingiltere varken niye dlc yenilemeye geçtiler ki ![]()
Slovakya ve Çekya dlc ile mi gelmişti ki? Avrupa haritasında yok muydu onlar direkt?
Haritayı görünce anılarım canlandı ![]()
Arkada ki GoodYears detayı ![]()
Vay be ne zamanlardı
İnternet kafede ne oynardım. O kadar ilerliyordum bilgisayar kapandıktan sonra kayıt siliniyordu doğal olarak sonra tekrar aynı seneryo hiç sıkılmıyordum.
En sevdiğim yolda Milano ile İnnsbruck arasındaki o virajlı yoldu
Valiant ile yavaş yavaş gidiyordum o yollarda, araçlar 100 ile gidiyordu o dağ yolunda…
Güzel zamanlardı
Ben oyuna başladığımda 512mb Vram li bir ekran kartım vardı, Tır olarak Man tercih ediyordum sürekli, frenler ilk sürümde hiç tutmuyordu el freni ile tırı durdurmaya çalışırdım ![]()
Seninki yine iyimiş.Bende 128 mb 6600gt vardı.
Lastik hasarı %50 olunca buzun üstündeymiş gibi kayıyordu Tır ![]()
dav(!) tırımı alır 150 ile teslimat yapmaya çalışırdım tam oyunun ortasındayken ekran giderdi meğersem sürem bitmiş masam kapanmış ![]()
![]()
Bu ne ya?
Anladığım kadarıyla Humble Bundle üzerinden ETS2 alırsanız oyunun geliri covid-19 kuruluşlarına gidecekmiş.
Diğer oyunlara bakmamışsınız herhalde hocam 30-40 lira olan oyunlar bile en az 160-170 ![]()
Kusura bakmayın da kimse 166 TL vermez. Steam’da 39 TL, indirimli hali 9,75 TL. 166 TL’nin üstüne 100 TL daha koy bütün DLC’leri alırsın.
Aslında steam deki ile aynı fiyat fakat steam tr ye özel fiyatlandırma yaptığı için 40 tl ye geliyor bize, fiyatın çıplak hali 166 tl ztn ![]()
Humble Bundle’da eğer özel olarak fiyat eklenmezse kura göre otomatik fiyat atıyor. Zaten burada önemli olan Bundle’lar. 1 dolara (o zaman 6TL) full Europe Universal 4 dizmiştim ![]()
Bir ara f1 2018 i beleş vermişlerdi telefondan alınmıyordu bende dışarıdaydım yetişememiştim gitmisti güzelim oyun ![]()