Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Bizi bu konuda bilgilendirdiğiniz için biz teşekkür ederiz :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

merco varken diğerleri fıs benim gözümde. merconun karizması der susarım :wink:

2 Beğeni

yeni Man tgx tek beklediğim araç diğerleri beni bağlamıyor açıkçası :slightly_smiling_face: gelirse gelir

1 Beğeni

Yeni Volvo’nun interiora bi bak derim.

yıl sonuna kadar onuda görme dileğiyle :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Çok merak ettiğim bir modeldi bu güzel detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim :blush:
İnşallah CF modeli gelir çok beğeneceğimi düşünüyorum :blush:

1 Beğeni

Ya DAF çok başka benim gözüm de tek sevdiğim tır markası açıkçası. Umarım 3 ay içerisinde gelir de sürmek nasip olur… Bir laf vardı şeydi sanırım… Tırın gerçeği ‘’ DAF ‘’ Gerisi zaten LAF…

2 Beğeni

3 ay mümkün değil eylül-ekim de lansman var diye biliyorum

Baktım da çıkış tarihini bulamadım.

selçuk abi doğruladı zaten kendi yayınında kazayla insan bile ölüyor demişti :smiley:

En altta sımulasyonturk var :smiley:

1 Beğeni

orasını bilemiyorum valla

1 Beğeni

Artık yeni araç gelecekse tek seri halinde gelmemeli zaten. Ne kadar seri o kadar değişik dorse.

2 Beğeni

xf gelsinde cf durakoysun xf bile yeter şu an :smile:

2 Beğeni

Bu fotoğraf unutuldu galiba :smile:

Ah S-Way’im nasılda duruyor arkada masum masum :pleading_face:

16 Beğeni
4 Beğeni

Başkan öyle diyorsun mesela space ve super cab ama scs space cab getirmez bence cünkü volvonun yeni xxl cabini oyunda yok.

1 Beğeni

oyunda zaten Daf space kabin ve super space kabin mevcut o yüzden getirmeme gibi bi şey mümkün değil volvo xxl ayrı bişey diye biliyorum

1 Beğeni

Adam fabrikasında ürettiği her şeyi satar.
Üretici firma o modeli sınırlı sayıda yapıyorsa bunun sebepleri şunlar olabilir:
1)Üretimi maliyetlidir. Seri üretim bandından çıkmıyordur.
2)Mevcut özellikleri fiyatı yükselttiği için çok talep görmüyordur.
Tasarlayan üreten firma niye başkasına telif versin.
Bu kadar kafa yormayın bu işlere.

2 Beğeni

Project Turkey konusu kilitli o yüzden buradan sormak istiyorum. Acaba project turkey promodsun 2.55 sürümüyle uyumlu mu ?