tek gidiş tek geliş yollarda karşıdan araç geldiği zaman bazen selektör yapıyorum oda bana yapıyor
Uzun farlara geçtiğin için o da uyarı yapıyor aslında
Bunu tek ben mi gördüm diyordum aylardır
tesadüfen fark etmiştim valla bende yoksa denemedim zamanla herkes fark edecektir
herkesin fark etmesine gerek yok dostum ets oynayan hemen hemen herkes bunu biliyor bu yeni birşey değil ki
Yeni ışıklandırma güncellemesinde RAM kullanımı yüzde kaç arttı? Şöyle sormak gerekirse 8GB RAM %300 - 400 ölçek ve full ayarlarda sıkıntı yaratıyor mu?
Artık önerilen sistem gereksinim olarak her iki oyun için 16 GB RAM istiyor.
Bu yeni bir şey değil oyun ilk çıktığından beri var olan bir şey. Sen selektör yapıyorsun diye değil uzunlarla gittiğin zaman veya selektör yaptığında yapay zeka uzunlarla gittiğini algılıyor o yüzden kapat diye selektör yapıyorlar sana.
Bu bilgi tam olarak nerede paylaşıldı?
Elbette, SCS tarafından resmi açıklama yapılmadı. Ben son birkaç aydır oyunların sistem kullanımlarını takip ediyordum ve ortaya çıkan sonuç bu şekildeydi.
Artık steamdeki sistem gereksinimlerini güncellemesi lazım. Ben de sistem yükselttim, yoksa çekilir gibi değildi.
Kardeşim yeni bişey değil anladık biliyoruz zaten ne gördüğümü söylüyorum sadece amma uzadı bu iş siz biliyor olabilirsiniz ama bilmeyen tonla insan var kötü bişey söylemiyorum sadece bahsettim bu konudan bilmeyen varsa görünce öğrensin diye.
yurt dışındaki insanlar holland style ve sade olarak yeni dafı çizmişler bende türk işi faça daf çizeyim bari :d bitince atarım buraya
arkadaşlar yeni kasa volvonun bir türlü ayna ayarını oturtturamadım yapabilen varmı
sırf ayna ayarı yüzünden volvo kullanmıyorum oyunda help
FH16 2012 dersen daha doğru olur çünkü o tır çıkalı neredeyse 8-9 sene oldu ve bu yüzden yeni sayılmaz yenisi FH2021 serisidir
FH 2012 çıktığında doğan çocuklar şimdi okullu oldu
@BabyYoda Usta aslında bakarsan pek değişiklik olmadı range t gibi ona da makyaj yapıldı az biraz iyileştirme o kadar yani pek farkı yok bence kasa aynı motor aynı facelifte makyaj yapıldı fh 16 2021 diyelim bence
SCS forumda bugün yeni DAF ile ilgili paylaşımların kaldırıldığını gördüm yani bu bir sonraki gelecek tırın DAF olacağını ifade ediyor galiba.
hayalet ekran geldi içe işte dıştada farlar makyajlandı ama bence güzel fazlasına da çok gerek yok 2012 kasa bile hala çok iyi bana göre
forumda yeni daf ile ilgili paylaşımlar mı vardı bilmiyordum ama yeni daf gelicek gibi ve sanırım bi tek XF modeli değil CF modelide gelicek sanırım
Aynı şekilde Daf gözüktüğü için yayınıda kaldırmışlardı bu geleceğine işaret Yeni Daf tahminimce MP5 kadar güzel Scania kadar kaliteli olucaktır gelirse oyunun en iyi tırlarından olucak bence.Hatta en iyi tırı bile olabilir fakat Scania NextGen/Range T varken biraz zor umarım Daf’tan sonra S-Way gelir