Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Tahminlerim doğru çıktı :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Scandinavia ne alaka?

iberia için 6 başarım eklenmişti sanırım ekstra 1 başarım daha eklendi scandinavia için sanırım öyle yazıyor

İyi güzel de, başarımların etkinlik ile bir alakası olmadı ki hiçbir zaman.

steam başarımları tam adıyla eklenmiş bende buraya yazdım hocam

1 Beğeni

Tamam anlaşıldı.
:+1:

bu var diye biliyorum ben ama :upside_down_face:

bencede acaba yanlışlıkla mı yazdın @Swanky

ne yazıyosa buraya yazdım bilmiyorum desem belkide düzeltmedir :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Arkadaşlar şu boş yazan tırları nasıl satabilirim/yok edebilirim ? Eskiden bunlara tıkladığımda Scania R 2009 çıkardı şimdi ise tıkladığımda oyundan atıyor.

bende scania streamline a basınca oluyor Allah Allah ? ne oluyor yahu!

Büyük ihtimalle sende eski sürümlerde onun üzerinde mod kullandın. Parça modları vs.

Bulunduğu garajları satmayı deniyorum oda olmuyor :smiley: Yok mu bunun bir hal çaresi ? Yeni profil de oynarım da ileride modlu oynadığımda yine yapmayacağı ne malum :smiley:

Ben sürüm değiştiği zaman mod olan aracı satıyorum daha önce bende yaşadım böyle ama şimdi sürüm değiştirmeden satınca sorun olmuyor.

1 Beğeni

Evet modlardaymış sorun

O araçlarda hangi modun parçalarını kullandığınızı hatırlıyorsanız, modu tekrar kurun. Umarım hala çalışan bir moddur. Araçlardan parçaları sökün, yada en temizi aracı komple satın…

Not: Düzenli olarak savenizin yedeğini alırsanız, özellikle mod vs denerken, bir sıkıntı ile karşılaşma durumunda çok işinize yarar

Ön tampon ve çamurluğa ayar çekmişler sadece o kadar, bi de fiyakalı bir LED far atmışlar o kadar, Allah Kur’an hakkı için bari o mala gibi direksiyon simidini değiştirselerdi içim yanmazdı be.

Lafım oyuna değil bu arada, direkt Renault Trucks’a.

Forum öyle bir hal aldıki oyunu eleştirmeye korkar olundu :slight_smile: Dipnot olarak yorumum Renault’ya oyuna değil diye yazılıyor :smiley:

1.39a alıp tekrardan denedim bu sefer hepsini silebildim. Teşekkürler

2 Beğeni