Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

???'si şu, şimdiye kadarki tüm shade, ve çevre modları çöpe gidecek bence

Burada gündüz ve gece sürelerinin dünyanın (meridyenlerine değil) paralellerine göre değişkenliğini daha iyi simüle etmişler. Catania, Ekvator’a Tampere’den daha yakın, bu yüzden gündüz ve gece süresi daha dengeli olmalı. Aslında bu olay şu andaki 1.39 sürümünde de mevcut ama 1.40’la bu daha belirgin olmuş.

bugun bi 1850 km yol yaptım renault ile metzden cıktım 370 bg motor ile salına salına gittim miss gibiydii scania fabrikasına kadar gittim bi sonraki yolculuk ne zaman olur Allah bilir

Aman aman nerelere geldim böyle daha yeni 1.39’dan çıkmıştım.

Dün ki twitterda kopan yaygara, bugün düşük boyutta gelen güncellemeler. Galiba betanın sonuna yaklaşıyoruz.
Iberia nisan ayında çıkacaksa SCS bu arada bir aksesuar DLC’si yayınlar mı acaba?
Ya da ETS 2’ye yeni bir araç çıkaracak olsa minimum 3-4 hafta öncesinden fırına attıklarını görmemiz lazım. 8-15 Nisan Iberia çıkacağını varsayarsak bu gelecek aracı ufaktan da olsa göstermeleri gerek.
ATS’ye getirdikleri son 4 araç arasında aşağı yukarı 3-4 ay süre oluyordu. Cascadia çıkalı 3.5 ay oldu.
Bence artık ETS 2’ye gelecek aracı göstermenin tam zamanı.
ETS’nin 3.5 yıl önce 1.30 güncellemesi ve İtalya DLC’si ile beraber getirdiği Scania gibi Iberia ile beraber 1.40’ta yeni çekicinin gelmemesi için hiçbir sebep yok bence.

6 Beğeni

ben hiç sanmıyorum ya scs nin ets ye getirdiği tırlara bakarsanız tarihleri hep yıl sonunda bence 1.41 yada coop’la beraber gelicek ama bu tabi benim düşüncem keşke dediğin gibi bi anda scs nin youtube kanalından ARE YOU READY? diye bir video gelsede moralimiz yerine gelse :slightly_smiling_face:

1.41 :sweat_smile: dua edin gerçekten büyük ve etkili olsun

Öyle diyorsun da harita DLCleri de hep Aralık ayında geliyordu ama Iberia Nisanda gelecek. Enerjiyi düşürme :slight_smile:

1 Beğeni

senin dediğin gibi olması taraftarıyım zaten ben fikrimi beyan ettim :slightly_smiling_face:

Aklım MP5 ve Man,kalbim S-Way diyor :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

man adamdır :smile: :no_mouth: (anlayana :upside_down_face: )

1 Beğeni

Etsye en son araç çıktığında doğan çocuklar şimdi okullu oldu wk.

11 Beğeni

Ulan ya Renault Range T’nin oyuna geldiği gün efsaneydi. Gün 26 Eylül 2019 Perşembe. O sabah heyecanla sabah 07.30’da kalmıştım, sonra okula gitmiştim 08.30’a doğru. Okulda çok mutluyum ama. Saat 13.30 civarı idi. Tenefüste aklımda ETS 2 var. Tam derse gireceğim, Türkiye saati ile 13.59’da o 5.8 büyüklüğündeki deprem olmaz mı? Herkes bir anda dışarı fırladı ve okulda ilk hisseden de bendim depremi. Bizi ana caddedeki, yani okulun karşısındaki kaldırımda bekletti hocalarımız. Ama telefonları vermediler halen. Neyse, sonra telefonları dağıttılar. Herkes panik halinde, millet metroya binemedi (bilen bilir T4 metro hattını), korkudan minibüs veya taksilerle evlerine gittiler. Ama ben hafif panik ile evime yürüyordum ama yakındı evim. Mahalleme bir geldim, herkes sokakta. Kimisi yerlere bile oturmuş, evlerde kimse yok neredeyse. Ben de içimden dedim ki “Ulan ben Renault Range T’nin hakkını yemem. Kaç yıl bekledik SCS’yi.” diyerekten gittim pilavcıya. Aldım büyük boy tavuklu pilav ve ayranı, hemen eve gittim. Apartmanda kimse yok. Ben de sallana sallana açtım Steam’i, bir baktım TIR gelmiş oyuna. On numara işçilik ile yapmışlardı ve çok mutlu olmuştum. O sırada da Selçuk Abi yazıyor foruma, işte kamyonu boşverin siz nasılsınız diye. Ben de artçılar ile sallana sallana yeni kamyonum ile seferlere koyulmuştum. Bu da böyle bir anımdı.

22 Beğeni

Yeni Man dan başka araç beklemiyorum ben artık ne yalan söyleyeyim…mp5 yada s-way felan hiç ilgimi çekmiyor. Hayatıma Man ile başladım Tır camiasında Man ile devam ediyorum… :slight_smile:

4 Beğeni

bende öyle eskisine göre aynaları daha geniş olmuş ve full pakette led dashboard var daha ne olsun :slight_smile:

2 Beğeni

Man olur Actros olur S-Way olur olur da yeter ki biri gelsin artık.

1 Beğeni

İşte böyle bir şey

image

9 Beğeni

ETS 2 & ATS - Kaputun Altında: 1.40 Yeni Görsel Aydınlatma Sistemi (Türkçe Çeviri)

8 Beğeni

Bızımkılerın avrupadan farkı yokmuş

11 Beğeni

hayatımdan 2dk gözümün önünden aktı gitti