arkadaşlar haritayı yüzde yüz tamamlamak için sadece bütün şehirleri ziyaret etmek yetmiyor demi yani bütün yolların üstüden geçmemiz gerekiyor sanırım ? yani bir şehirde yüzde 90 gezip bir sokağına girmezsen bu ilerleyişi etkiliyormu? eğer böleyse oldukça zor yüzde yüz yapmak ben uğraşıcamda bilmiyorum nasıl olacak Allahtan daha önce üstünden geçtğimiz yollar sarı oluyorda boşuna zaman kaybı olmuyo gitmediğim yollarda sürüyom bende
Harita genelinde bir tane bile gri yer kalmayacak. Her yer sarı olması gerekiyor. Sadece şehirleri gezmek yeterli değil.
%100 yapan varmı cidden kendi emeğiyle ya çok zor o benim %60
Oyunu 8 senedir oynaması lazım. Oynamak yetmiyor tabi kasmak da gerekli.
2013’den beri oynuyorum %88-89 civarı oldu anca

@Baroma Bu olayda çok merak ettiğim bir soru var… Şehirler içerisinde girilmemiş firmalar olduğunda Keşif oranını etkiliyormu? Sadece firma olarak değil benzin istasyonu, işçi bulma, otel gibi alanlar dahil…
Ben hiç hile vs kullanmadan yaptım. Şu an güncellemeden dolayı %99’a düşmüştür gerçi.
Etkiliyor.Ne var ne yok sarı olmalı.
Benim merak ettiğim keşif hilesi nasıl birşey ? Yani nasıl çalışıyor mantığı ?
1.40 betadayım haritada keşfettiğim yerler beta bitince gidiyor mu? Ona göre çabalamıcam gitmediğim yerleri keşfetmeye
aynen ya bende çok yer keşfettim eğer gidiyorsa yandım kaç günlük emek boşa gider
1.41’de gelecek özellikler belli listesi var ama kimi etkileyeceği veya kimi etkilemeyeceği bilinmez.
nE
Valla kasıcam ben hile falan yapmadan bakalım nasıl olacak zor amaya işin sıkıntı tarafı bi şehirde bi caddeye girmeyince aklın orada kalıyor acaba o caddeye girseydim o şehirle alakalı simgeleşmiş bir bina yada dikkat çeken birşey varmıydı diye genellikle yapılar aynı ama insan genede bakmak istiyo birde oyunda stadyumları görünce cok mutlu oluyorum nedense vir kaç tane stada rastladım yanlarında durup izledim ama ne bilim paris roma gibi şehirlere giriyon bir tane simgesel yapı yok yalandanda olsa uzakran gözükecek şekilee Eyfel colesium yapılabilirdi
Çok fazla kasmayın ya, %100 olsa ne değişecek. Güncellemelerle şehirlerde yollarda düzenlemeler oluyor haliyle siz tamamlasanızda o değer sürekli düşecek. Hadi onu geçtim harita paketleri de bir etken artık.
Ha birde betada keşfedilen yerler kaybolur mu diye kaygılananlar olmuş. O bilgiler sizin profil dosyanıza işlendiği için öyle bir durum söz konusu olmaz.
Şimdi sen düşün kaç defa %100 yaptığımı. Almanya güncellenince özellikle , gerekli olmasa bile bütün ülkeyi baştan elden geçirmem gerekti.
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama beta bitmeden haritada küçük değişiklikler olursa tekrardan bakman gerekebilir.
Japonya ve İspanya boyaları yenilenmiş ve içerisine aksesuar gelmiş çok hoş olmuş. İleride tüm ülke boyalarına o ülkeye özel aksesuar gelir mi acaba?
Japonya ? Emin misin ?