Sonunda iki oyun birleşecek yaşasın.(!) Artık skodamla duisburgtan calaise trolleye trolleye gidebilir sonrada gemiyle amerikaya gidip gördüğüm ilk western stara kafa atabilirim yaşasın.(!)
işte yeni bir dönemi başlatan o mükemmel çalışmalar gfdgdfgdfg
Bu scs de bizi iyice trollüyor gibi geliyor bana Anladık yeni ışıklandırma var tamam kaç ay oldu biliyoruz zaten. Bir gizem havası yaratıp sonra da şu blogu atıyorlar yeni bir şeymiş gibi. Bu ay çıkar mı tam sürüm?
Blog yazısının tam çevirisi yayınlanacak. Ancak bugün başka işlerle uğraşıyorum. Yayın da açamıyorum. Artık hafta içi hem yazıyı yayınlar sonra da bakarız.
Zaten @SiSL ile 1.40 tam sürüm yayınında bunların hepsine bakacağız.
Video güzel olmuş. Net olarak nerede, ne yaptıkları, nasıl değiştiği gösterilmiş. Ve sadece bir başlangıç…
şaka gibi gerçekten
Gerçek olamayacağını biliyorduk…
Bu resim çok güzel özetlemiş ama keşke doğu-batı arasında yapsaymışlar gerçi böyle de anlaşılıyor zaten
Aynı enlemde olduktan sonra doğu batı olmasının ne önemi var güzel kardeşim.
25 gün önce steam’e eklendi ama ne zaman çıkar bilinmez
Cosmide para kalmamış …
scs kendine kaynak mı yaratmaya çalışıyo acaba. çünkü dlc de çıkaramadı doğru düzgün. bari nostaljik oyunlardan para kazanalım da kaynak yaratalım mı diyolar acaba.
neyse çıksın da alayım bari sağda solda korsan indireceğimize orijinal alıp oynayalım
korsan net pişmanlıktır ya eskiden cracktir vsdir bi ton şeyle uğraşıyodum. orjinal candır valla.