Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

Sonunda iki oyun birleşecek yaşasın.(!) Artık skodamla duisburgtan calaise trolleye trolleye gidebilir sonrada gemiyle amerikaya gidip gördüğüm ilk western stara kafa atabilirim yaşasın.(!)

???

4 Beğeni
3 Beğeni

işte yeni bir dönemi başlatan o mükemmel çalışmalar gfdgdfgdfg

9 Beğeni
4 Beğeni
6 Beğeni

Bu scs de bizi iyice trollüyor gibi geliyor bana :smiley: Anladık yeni ışıklandırma var tamam kaç ay oldu biliyoruz zaten. Bir gizem havası yaratıp sonra da şu blogu atıyorlar yeni bir şeymiş gibi. Bu ay çıkar mı tam sürüm?

4 Beğeni

9 Beğeni

Blog yazısının tam çevirisi yayınlanacak. Ancak bugün başka işlerle uğraşıyorum. Yayın da açamıyorum. Artık hafta içi hem yazıyı yayınlar sonra da bakarız.
Zaten @SiSL ile 1.40 tam sürüm yayınında bunların hepsine bakacağız. :stuck_out_tongue:

Video güzel olmuş. Net olarak nerede, ne yaptıkları, nasıl değiştiği gösterilmiş. Ve sadece bir başlangıç…

3 Beğeni

@Mistrcenda’ya sesleniyorum :rage:

9 Beğeni

şaka gibi gerçekten

Gerçek olamayacağını biliyorduk…

1 Beğeni

Bu resim çok güzel özetlemiş ama keşke doğu-batı arasında yapsaymışlar gerçi böyle de anlaşılıyor zaten

8 Beğeni

Aynı enlemde olduktan sonra doğu batı olmasının ne önemi var güzel kardeşim.

4 Beğeni

Bu oyun daha önce Steamda var mıydı yoksa yeni mi eklendi ben daha önce görmemiştim

1 Beğeni

25 gün önce steam’e eklendi ama ne zaman çıkar bilinmez

1 Beğeni

Cosmide para kalmamış …

scs kendine kaynak mı yaratmaya çalışıyo acaba. çünkü dlc de çıkaramadı doğru düzgün. bari nostaljik oyunlardan para kazanalım da kaynak yaratalım mı diyolar acaba. :thinking:

neyse çıksın da alayım bari sağda solda korsan indireceğimize orijinal alıp oynayalım :smiley:

korsan net pişmanlıktır ya eskiden cracktir vsdir bi ton şeyle uğraşıyodum. orjinal candır valla.

1 Beğeni