Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

(yazarı tarafından geri alınan gönderi, bildirilmediği takdirde 24 saat içinde otomatik olarak silinecek.)

4 Beğeni

mesajlar nereye gitti ya tam okuyordum sayfa gitti bi anda yeniledim mesajlar silinmiş noldu anlamadım :thinking:

olay çıktı kardeş. oyunun simulasyon özelliklerinin eksikliğiyle ilgili tartışma çıktı ondan silindi.

Haritalar, tuning paketleri vs de ücretli satılıyor ilgi duyan, hoşuna giden alıyor oynuyor.
Tır Dlcleri de aynı mantıkla işlemeye devam eder.
Öyle oyuncuların yarısı bırakır mantığı biraz uzak…

Bana göre de haritadan ziyade, tırlar daha önemli.
Sıfırdan iyi modellenmiş bir Tır Dlcsine para vermek bana daha mantıklı geliyor…

2 Beğeni

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.Arkadaşlar eksikleri söyleyebiliriz ama tepki olarak yapabileceğiniz en büyük şey oyunu oynamamak olur.Burda isteklerinizi söylemenizin hiçbir anlamı yok.Scsnin umrunda olmaz.
Bir planları var,ona uyuyorlar ama yavaş oluyor farkındaysanız.Buda herkesin batıyor.Alternatifimiz yok gibi duruyor.Eksikleri saymaya başlasak sabaha kadar bitmez…

5 Beğeni

Bi Fernbus Etmez açıkçası, hele ki 1.40 sürümünden sonra SCS Kendini Aştı yakın bi zamanda da bence güzel haberler alacağız. Yıl içerisinde illa ki ETS2 ye yeni tırın geleceğine inanıyorum şahsen…

Diğer markalara nazaran yine gelecek olan çekici yeni man olacak diye düşünüyorum tabii bu durum diğer linsans süreçlerine bağlı ama diğer markalara göre lisans verme açısından man ara fark önde olup lisansı çabuk alınan bir marka olduğu için yeni man gelecek diye tahmin ediyorum…ben şahsen iveco sway den çok yeni manın gelmesini istiyorum :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hocam iyi hoş diyorsunuzda eski man tgx aracı 2010dan beri aynı araç sadece eski oyundan alıp ets2ye uyarlamışlar texture hataları vs duruyor hala gözden geçirilmesi gereken tek araç man tgx bence

1 Beğeni

hocam aslında fernbus omsi vs bu oyunlarda araçlar parayla satılıyor ve kimse niye paralı bu diyip oyunu silmiyor

ATS Konusu sessiz olunca buraya da yazayım dedim

Ben ETSyi önce Windows sonra Linuxta oynadım ikisinin fontlarında sıkıntı olmuyor fakat ATSyi önce Linuxa indirip profil açtım şimdi Windowsa da indirdim fakat yazı fontu böyle bunu nasıl değiştirebilirim? (Linux fontum Ubuntu Regular)

scs nin yayını beklerken şöyle bi girip kanala baktım da böyle bir videosunu buldum ta 7 yıl öncesinin videosu demek bu şekilde çarpışma seslerini kaydediyolarmış. ama oyundaki seslere çok benzetemedim nedense belki fmodda bu sesleri daha iyi duyabilirz ilerde.

6 Beğeni

Bu videoyu çeken kameranın kaydettiği sesleri koysalar daha gerçekçi dururmuş :smiley:

1 Beğeni

Dlc paraları nereye gitti sandınız.:stuck_out_tongue_winking_eye:

01.07 10 liralık oyun yüzünden pert olan peugeot göz yaşlarını tutamıyor :disappointed_relieved:

1 Beğeni

Aynı şekilde Bende çok yakışıklı yeni man, iveco s-way in içi hala o eski iveco kokuyor, ama yeni man öyle mi dashboard u olsun göstergeleri’nden tut farlarına kadar süper ötesi umarım yeni tırımız man olur😁

1 Beğeni

ah bir de mirror cam olaydı tadından yenmezdi

O araçlar yurt dışında bedava arkadaşlar lütfen

1000 € ya mercedes var

Man da çok değişiklik yapmadı ki? Yıllardır aynı kasayı makyajlayıp satıyorlar.

1 Beğeni

Ben bastan asagi degisti demedim ki yada kasa değişti ?? Ivecoya gore çok daha yakışıklı ve karizma duruyor dedim makyajlandigini bende biliyorum ama eski tgx den eser yok çok şık yeni nesili benn man gelmesi taraftariyim ivecodan ziyade✋