Euro Truck Simulator 2 [Ana Konu]

çok isterdim nvdia geforce ekran kartı almayı da onlar da çok pahalı. o yüzden ötekini seçtim.

1 Beğeni

Güzel ekran kartı yakın zamanda bende alacağım aynı modeli veya indirim vs. yakalarsam 1660S/ Rx 5600 XT bakıcam. 5500xt Ets2 de üzmez işlemcin besliyorsa ultra ayarlarda %400 ölçekte ssao dahil 70fps+ alırsın ssao kapayınca 90 fps üzeri alınıyor o ekran kartında…

1 Beğeni

i5 7400 işlemcim. 2 sene önce aldım. çok eski sayılmaz. Bi de ram i 16 yapacağım başka bir şey kalmıyor geriye

İşlemcin piyasaya süreli 4 sene olacak ve pek de hızlı sayılmaz açıkçası

Pahalı olmasının sebebi bu işte

çok iyi bütçem olsa sıfırdan yine toplarım da maalesef yok. olanla idare edeceğim.

i5 7400 için en iyi çözüm 5500 ya da 5600 olabilir. imkanın varsa işlemciyi 9. nesil intel işlemci ile değiştirmek de iyi bir çözüm olabilir. ayrıca nvidia’nın tekelleşmesi sayesinde bilmem kaç hz monitör (türkiye şartlarında mümkün değil.) ile oyun oynuyorsun. bu lanet marka ise fahiş fiyatlara kart satıp üstüne g-sync modülünü 2-3 sene öncesine kadar monitör üreticilerine absürt fiyatlara satıyor. üstüne üstlük bunu gerçekten savunanlar var. sen onlara kulak asma. burada bütçene uygun tavsiye verebilecek tonlarca kişi var.

1 Beğeni

işlemciyi değiştirmem için anakart ında değişmesi lazım ikisi birlikte çok para tutar. şimdilik önceliği ekran kartı ve ram a verdim. ama ileride onları da değiştiririm.

Bikaç yıl öncesine kadar MPdaki troller can sıkıyo diye SP oynardım. Artık Aİ ler hunharca can sıktığı için MP’a kaçıyorum. Aga bu ne ya öne kırmalar yola atlamalar scs sabrımızı mı sınıyor bu nasıl yapay zeka

2 Beğeni

gerçekte’de öyle değil mi zaten gerçek’te sabrediyorsunda oyunda nasıl sabredemiyorsun :smiley:

1 Beğeni

Adı üstünde oyun stres atmaya girip stres oluyorum 1000 kmlik yolu dikkatlı kazasız belasız gideyim diyorsun son 100 km de sol şeritten kapatmış giderken aniden önüne ai kırıyor hayır gerçek hayatta bu ülkede bu duruma cinayetler işleniyor :joy:

2 Beğeni

Şu sıralar karşıma hep SCS Soft’un eski videoları çıkıyor bu video da ETS2 çıkmadan önce çekilmiş bir video tüm araçlar lisanslı ve Man, Daf ve Iveco yok ne oldu da Mercedes ve Volvo lisans vermek istemedi acaba

1 Beğeni

Şu oyundaki en buyuk hayalım yan koltuga geçip ambiyansın keyfini çıkarmak yedek şoför olayı olsa arada aracı ona verip yan koltuga geçip şöyle ayakları uzatıp yolun keyfını cıkarsak ne kadar güzel olur beee

2 Beğeni

Abi öyle bir şeye hiç gerek yok :slight_smile:

kamera modu ile yan koltuğa veya arkadaki yatağa geçebiliyorsun.

SCS Software’ın Yılbaşı yayınında uzun süre önce dile getirilen sürücü kursu (driving school) özelliği tanıtıldı. Bu özellik ile ETS 2’de TIR kullanmayı, manevraları, park etmeyi vb. ayrıntıları öğrenebileceğimiz bir sürüş akademisi modülü eklenecek. https://www.simulasyonturk.com/ets-2-icin-surucu-kursu-driving-school-ozelligi-gelistiriliyor/

19 Beğeni

haydaaaa bir tek araçtan inme kaldı

1 Beğeni

Trucks&Trailers oyununu ETS2’nin içine koydular yani…

Bazı şeyleri sırf yeni bir şey getirdik diyebilmek için getiriyorlar sanki. Yeniliklere karşı değilim ama 2012 çıkmış bir oyun için böyle bir şeyin daha yeni gelmesi de tuhaf.

Scania truck driving sahipleri iade hakkı ıstemeli

1 Beğeni