Hak bile talep edemiyorum o bile bedavaydı benim için omg
ilk önce kendi yayın yapan personeli kullanmalı bu yeri… gördük bir çoğunun zor park seçeneğinde ki marifetlerini. ![]()
arkadaşlar oyun içinde hiçbir ses modunu kullanamıyorum sebebi ne olabilir acaba? en güncelleri deniyorum hatta bütün modları kaldırıp sadece ses modunu koyuyorum fakat bir türlü çalışmıyor. Oyun içinde hiç ses gelmiyor araçtan yardımınıza çok ihtiyacım var
Başka kullandığın modlarda çakışıyor olabilir, temiz profil açıp sadece ses modunu aktif et. Veya kullandığın diğer alaksız bir mod bile etkileyebilir tek tek denemen lazım.
Modu etkinleştirdikten sonra oyuna bi çık-gir yap. Bi de hangi ses modunu deniyorsun?
vay arkadaş 2 gündür uğraşıyorum çık gir yapınca düzeldi. çok teşekkür ederim
Mesela mp da kısıtlı sayıda kaza yapanlar veya buna benzer şeyler ile ehliyet iptal edilip oto kick atsa ne kadar güzel olur
tycoon olayıyla böyle bişey düşünülebilir aslında. ehliyet puanı çok yükseldiğinde birşeyler kısıtlansa, mesela garajın olduğu ülkeden çıkamasak bir süre falan iyi olabilir.
bir de ülke geçişleri çok kolay değil mi? mesela ab ülkeleri arasında ok kolay olabilir ama Türkiye’den çıkarken fazla kolay çıkıyoruz ![]()
Bunun yerine mpde sürekli kaza yapanlar alt üst sınır belirlenip bu sürüş okulu mu ne geldiğinde oraya yönlendirip belirli sürüş tekniklerini geçmeden mp giremeseler daha iyi olur ![]()
Hasan abi buna bir tesbih şart oldu.
Ben manuel seviyorum
bu SCS çok ilginç bir firma ya
atma işte bu oku bu ok zehirli işte
Yoksa…?
Skin işinden anlayan gönüllü kişi bana yazabilir mi ? Büyük bir skin işi yapmayı düşünüyorum
Bu 1.40’a ait değil. Oyun ilk çıktığı zamanlar paylaşılmıştı bu video. 2011 yılı olması lazım.
promods bulgaristan sınır kapısındayım 2 gişe var 2 sinde de kapı açılmıyor bana entera basıyorum kalıyor ileri geri yapıyorum gişede 2 kapıyı da açmıyorlar bana. öbür araçlar gelince geçiyorlar.
aslında inceden bir mesaj vermiş arkadaş ama sen anlamamışsın be kanka ![]()