Bayramda iste lanet olsun
Konuyu hazırlıyorum. Gitmeden önce yayınlarım da video işi sakat
Günaydın… SCS yine Goodyear üzerinden yürümeye devam ediyor SCS Software on Instagram: "Our booth at the @fia_etrc_official racing event at Most is ready for your visit, our fellow truckers 😉 Come and try our motion 💺 👍 . . . . . . #SCSsoftware #EuroTruckSimulator2 #AmericanTruckSimulator #ATS #ETS2 #WorldOfTrucks #WoTr #fellowTruckers #SCSFellowTruckersFamily #SCSOnTheRoad #FIAETRC #ETTC"
Temaslari zaten vardi. 2018 icinde bi dlc patlatilir. Bu sefer USA ayrimi da olmali iki oyuna sart.
Haber bülteni gibi olmuş konu kaçırmadan okumaya çalışıyorum
Scs’nin tır kaplaması ne ara değişti? Başka tır mı bu?
Ecs soran eden yok garip donunce tekrar bakicam
Hissediyorum 1 kaç güne bir şeyler olacak
Kesin GoodYear Lastik DLC’si geliyor orayı biliyoruz
Bu ne ya scs kendi standını bırakıp goodyear a çıkarma yapmış
Bana göre;
Birisi o kişiye gelecekte neler yapabileceklerini bize soyleyip söyleyemiyecegini sormuş?
Oda şöyle diyerek cevaplamış;
İtalya üzerinde çalışıyorlarmış ve sıfırdan üretilen yeni ve hafif ağırlıklı römorklar üzerinde çalıştıklarını söylemiş.
Şahsen bunu anladım ne kadar doğru bilemem .
Durur durur ağır kargo paketine guncellemeden bahsediyor olabilir mi ? Çünkü yenileri gelecek denmemismiydi .?
Bu yazıdan biliyorum zaten , sayende yani
Nese unutan varsa hatırlatmış oldun .
Aynen dabıllar sözde early summerdı ama late summer a kaldı buda aralık sonu gibi çıkar bence Bilemedin Yılbaşı…
2018 'ün ilk çeyreğini geçebilir bence
İddealisin (!) @HasanOfke ile iddeaya girsene, istekliydi bu konuda iddeay a girmekte
Italya cikisi kesin ve zaten mexico testleri basladi SCS hizlandi beyler ama millet yavas anlayamiyor
Anlamazlar anlarlar mi hiç
Oldu olası new mexico yu versin